Přejít na obsah

Doporučené příspěvky

Odesláno

Když ono je to těžký, velmi často potkávám řidiče se snadno zapamatovatelnýma značkama a často se chovají na silnici jako idioti (samozřejmě jsou výjímky). Ne že by se řada ostatních nechovala podobně, ale přece jenom černé Audi 1A7 0007 se vám vryje do paměti daleko lépe kor když před vámi málem smete na přechodu maminku s dítětem.

Odesláno

Přesně tak... Když jsem si jednou jedinkrát nadiktoval jakou chci značku, tak jsem si nadiktoval poslední čtyřčíslí 1648 :)

Odesláno

Čert vem SPZky, ale hlavní rozdíl oproti normálnímu autu byl a je ten, ze se ke mně naopak ostatní chovají slušnějc. Nervou se přede mně nedočkavci z tramvajovýho pásu a podobný věci..

Možná se bojej, že by vylezlo z auta vylepaný hovado s kvérem, ale to je mi fuk. Kromě toho, že to je nejlepší a nejpohodlnější auto, ve kterým jsem kdy seděl, je tohle vítanej vedlejší efekt..

Odesláno

A mě je zase jedno, když jedu Wranglerem, jak vypadají silnice po zimě :) Drknutí o obrubník poznám podle gumového, pružícího pocitu ve volantu a kolonu u bouračky na státovce jsem prostě vyřešil tak, že jsem projel škarpou, krizov místo minul po polní cestě co vedla rovnoběžně se okreskou a za bouračkou si zase vyjel na silnice. Také vítaný vedlejší efekt.

Odesláno

xx98956

...pamatuju si SPZky vsech svych aut, Skoda 120 GLS pred mnoha lety byla XXX 48-50 :), ale tuhle novou SPZ proste nedavam ... a tak je to spravne, tak to ma byt :)

Přesně tak... Když jsem si jednou jedinkrát nadiktoval jakou chci značku, tak jsem si nadiktoval poslední čtyřčíslí 1648 :)

Odesláno (upraveno)

tohle byl muj prvni bavorak - s tim sem jezdil na vejsku - a neprislo mi nikdy, ze by to byla nejaka pekna SPZ, nebo ze by me z toho plynuly nejaky vyhody.. Taky uz to bylo starsi auto, no...

Posted Image

ale furt se mi po nem styska a porad koketuju s myslenkou si ho poridit. akorat uz s jinym motorem :)

Upraveno uživatelem sibirnaya
Odesláno

Diky kluci :) do kufru se vlezou dve az tri mrtvoly, ma to skoro 7l a 350 ps, takze ty dve tuny jedou celkem solidne, pohodli na urovni citroenu DS, spotreba na urovni Tatry 815 :D nee, pohoda, 16-25, podle stylu jizdy. Popel klepu do priplatkoveho popelniku a jinak je to taakhle velky :)

Teda gasi to je fakt paráááda!!!

Musím se přiznat, že mě auta nějak zvlášť neberou. Nechávají mě prakticky úplně klidným, ale tahle tvá Kára mě fakt dostala! Je to je fakt něco!!!

To charizma by se dalo krájet i na té fotce. Naživo to musí být něco!

Mnoho šťastných kilometrů bez jediného škrábnutí!!!!!!!

Odesláno (upraveno)

E34 je naprostá klasika - jeden čas jsem sháněl 540iA po prvním majiteli a byl to docela ořech. A když, stála hroznou raketu.

a tos mel ty nebo red baron tu 540i na autohifi.cz? ta me tehdy dostala.. Upraveno uživatelem sibirnaya
Odesláno (upraveno)

ku.va, ja mam pamet :)

a tohle sem byl ja

Jako slon :). Jj, na tu vzpomínám rád, skvělý auto. Nakonec ho RB koupil za 115. Pak šlo do Brna, kde s tim jezdil údajně nějakej puberťák a odrasil převodovku.

Tady jsem našel komplet galerku.

Já to sháněl loni - v kombíku, ale pak jsem koupil Vel Satise :).

Upraveno uživatelem KFL
Odesláno

Na E-34 taky rád vzpomínám :) Pojezdil jsem s ní asi tři roky, ale byl to bohužel jen slabej dvoulitr. Jinak pro mě jeden z nejhezčích baworáků. Pak už to nebylo ono. Stejně jako u MB byl poslední pořádnej medvěd W-124. Jsem holt konzerva :)

Odesláno (upraveno)

haha! tak nad RedBaronovou e34 jsem slintal taky slušně :-) Takovou e34 M5 bych jednou do garáže taky bral :) Jinak moje první auto a zároveň první bmw byla e39, pro kterou mám slabost pořád. A po týdnu a půl bez bmw jsem se rozhodl. Příští bude zase bávo :)

EDIT: foto. vím, že to není e34, ale moje první auto...

Upraveno uživatelem adamjursa

Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.

Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat

Vytvořit účet

Vytvořte si nový účet. Je to snadné!

Vytvořit nový účet

Přihlásit se

Máte již účet? Zde se přihlaste.

Přihlásit se
  • Vytvořit...