Přejít na obsah

Doporučené příspěvky

Odesláno

a pak to dáš do bazaru, třeba to ještě někdo užije. A pak jdeš za tři neděle kolem a zjistíš že to má na tachu 107 tisíc a bazarní šmatlavec ti bude povídat pohádku o tom jak to měl nějakej dědek co s tím jezdil akorát do kostela a do pennymarketu.

Bazaristům za stáčení sekat ruce a blbým kupujícím kopat do řiti, že čumí jen na tachometr a zbytek auta si neprohlédnou (to by se museli ohnout).

Odesláno

Cyrile, ten starej Lanďák (?) je parádní! Taky mám jednoho doma, bohužel jen v měřítku 1:10 ;o)

Jinak na Octavii (1.9 TDI 66 kW, rok 2003) jsem měl 360 tisíc, olej nežrala, jezdil jsem za 6 a po dálnici jsem se neplazil. Rez samozřejmě u pozinku nikde, celkově vzato bych jí jezdil doteď, kdyby mě ten pán na STOPce nerozstřelil :crying_anim: Koupil jsem se stěstím v Reichu a za tu dobu jsem tam kromě oleje, v 220 tisících tlumičů, v 250 přecních ložisek a každejch 100 tisíc brzd nedal nic. Jo pardon, opdešla mi páčka blinkru a spínač brzd, celkem za 3000 plus mínus. Takže tak.

Odesláno

Bazaristům za stáčení sekat ruce a blbým kupujícím kopat do řiti, že čumí jen na tachometr a zbytek auta si neprohlédnou (to by se museli ohnout).

Jo jo, takhle je moje bawo v autoesa: Když jsem ho dostal, mělo 22 000 km. Já najel 180 tis. a ted má zase 90 tis. Zázrak!!! Taky bych potřeboval stahnout svuj tachťák!!!

Odesláno (upraveno)

Cyrile, ten starej Lanďák (?) je parádní! Taky mám jednoho doma, bohužel jen v měřítku 1:10 ;o)

Díky za pochvalu. Jo, jsou to parádní autíčka. Trochu jsem na značce Land Rover ujel . Ale vzal jsem si asi velký sousto..Nestíhám se o ně ani postarat, natož je důstojně renovovat. :crying_anim02:

Tohle je nejmladší kousek - S3 z roku 1980, kterýho jsem si z "dědků" pořídil jako prvního. Spolehlivý auto, které díky pohonu 4x4, skvělým nájezdovým úhlům a redukci projede téměř vše.

Upraveno uživatelem Cyril
Odesláno

Nádhera, až budu velkej, taky budu mít takovej koníček ;o) Do tohohle starýho typu jsem se zamiloval po shlédnutí filmu Bohové musí být šílení. Tam je krásně vidět, co je tenhle pan automobil zač.

Mimochodem ta moje desetina není jen stojací model, ale poměrně zdařilá kopie s velmi slušnou průjezdností v terénu, můžu i brodit, náhon samozřejmě 4x4.... No než vyrostu, tak se vyblbnu.

Odesláno

Některý auta jsou "věčný"....Jen už s nima není taková zábava na dálnici... :smile_anim:

Dnešní odpolední relax po okreskách neměl chybu. Tohle je LR Series 2A - diesel 109 z roku 1963. Kolik má ve skutečnosti najeto....? Není to jedno? :whistle:

predpokladam ze ve strednich cechach jsi s timto modelem jediny a v tom pripade jsem Te uz parkrat na silnici potkal.

fakt pekny a moc dobre si umim prestavit naklady na jejich provoz.

Návštěvník Tada
Odesláno

Ke konci června? Tado, to i motorkáři jezdí už 3 měsíce

Nojo, co naděláš... :) Nakupoval jsem hodinky, tak nebylo na benzín :P

Odesláno

predpokladam ze ve strednich cechach jsi s timto modelem jediny a v tom pripade jsem Te uz parkrat na silnici potkal.

fakt pekny a moc dobre si umim prestavit naklady na jejich provoz.

Ve středních čechách bude mít tuto S2A teda asi ještě někdo jinej. Já s tímhle zeleným ještě ve středních Čechách nebyl....GO byla dokončena před pád týdny. Vím o stejném typu i barvě pouze ve Zlíně - Luhačovicích.

Ale může se jednat o podobný model. Třeba poslední Series 3, nebo pravěkou S1. Těch je ale v Česku co bys na prstech spočítal. Na první pohled si jsou docela podobné, takže k záměně může klidně dojít.

Výhodou je, že se Landy dá celkem lehce doplnit o nekompromisní zimní výbavu... :tank: :D

Odesláno

nechci zakladat nove vlakno a tak vyuziju toto.

mate nekdo kontakt na levne otryskavani? potrebuji obnovit Al kola speedline a pote nahodit novy komaxit.

nejlepe Praha a okoli, nebo pokud to bude opravdu levne, tak i dale od Prahy a pak bych vyuzil kuryrni sluzby.

dik

S.

Odesláno

Dá se koupit tak i tak. Já pořídil zkompletovanej kousek, tzn. pojízdnej model včetně vysílačky a baterek. Dodělávat budu akorát světla a blbinky. Kdyžtak se ptej SZ, ať to neplevelíme ;o)

Odesláno

Jo jo, Žíla dělá krásný autíčka, taky něco doma mám :) Nebál bych se říci že některé modely u nás v ČR jsou opravdová špička a často k nerozeznání od skutečných aut... Tu je pár OT obrázků na doložení:

Posted Image

Posted Image

Posted Image

Posted Image

Posted Image

Včera jsem se byl juknout na kamaráda co jel svůj první závod MČR v trialu v Sedlčanech. Bylo to fajn, ale svoje auto takhle rozhodně trápit nebudu, i když mne přemlouvali ať taky jezdím... Co bylo ale někdy za hranicí fyziky, to předváděly některé speciály. Například tato "díra lehce zasypaná pár kameny", z níž byl výjezd (směrem k objektivu) několikametrová kolmá stěna - člověk by z ní tudy nevylezl ani omylem...

Posted Image

Většina aut tuto branku vynechala, ale našli se i tací...

Posted Image

Posted Image

Posted Image

:jawdrop:

Všimněte si upřímného potlesku soupeřů vlevo, kteří tuto akci sledují... :notworthy:

Odesláno

Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.

Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat

Vytvořit účet

Vytvořte si nový účet. Je to snadné!

Vytvořit nový účet

Přihlásit se

Máte již účet? Zde se přihlaste.

Přihlásit se
  • Vytvořit...