Přejít na obsah

Doporučené příspěvky

Odesláno (upraveno)

kup vrak, prosim, prosim, prosim.... pojedeme na výlet

moje paní potřebuje ňáký šutry na skalku, Pete našel lom, ty budeš mít vrak, já zaplatím kořafku a naftu ... všichni budem spokojený

ty wole to neni nafta, ale plyn... tak zaplatim víc kořafky, plyn kupovat neumím.. jen do zapalovače a vařiče na hory :)

Upraveno uživatelem Roman I.
Odesláno

Najezdil jsem si teď asi 10 tis km po Itálii (Řím, Miláno, Neapol, Benátky, Pisa apod.) a nezažil jsem jediný problém na silnici, jedinou zácpu, kritickou situaci, nic. Po návratu do CZ cesta Praha Vary, ihned dva odvrácené karamboly. Tak nevím, někde dělám chybu já nebo Huml.

Odesláno

Tak já taky přispěju do chlíva.

Moje první auto bylo Hyundai i30, 1.4 benzín cca. 110 koní. Po autoškole mi připadalo vše hrozně rychlý, protože v auto škole jsem měl fabii 1.4 tdi 75 koní(narposto to nejelo). Moje první nehoda (btw. třetí den po řidičáku) na sebe nenechala dlouho čekat, policistka mi nedala přednost a já na ledu nezastavil. Po roce jsem podědil trošku silnější auto a hlavně diesel :) Někdy vyfotím a přidám:)

post-5938-080485100 1310156297.jpg

Odesláno (upraveno)

Ted jezdím novou Fabkou Elegance TSI DSG (interier RS) a spokojenost veliká. Na 1.2 tojede neuvěřitelně. Jen ta cena za auto.... Foto před 14 dny na Grossglockneru

post-3357-083724800 1310156855.jpg

post-3357-058784300 1310157036.jpg

Upraveno uživatelem DavidC3
Odesláno (upraveno)

ja ti nevim, ja bych asi neriskoval, ze zustanu viset nekde u berlina... to auto nevypada na to, ze bys sed a jel 1400km... ale jinak jako hracku ti to kazdopadne schvaluju..

Upraveno uživatelem sibirnaya
Odesláno

Ted jezdím novou Fabkou Elegance TSI DSG (interier RS) a spokojenost veliká. Na 1.2 tojede neuvěřitelně. Jen ta cena za auto.... Foto před 14 dny na Grossglockneru

207 jsi jel dolů na spálených brzdách?:-)) Pamatujete po revoluci, jak nahoru na Grosslockner frčeli 120-cýtky, venku 30 stupňů, borci zaplý topení naplno, otevřený okýnka, aby to uchladili a jelo se.-)) A na cestě zpátky smrad brzd a spojky.-)) Na to musej vzpomínat i ty svišti okolo silnice:-)
Odesláno

Tý jó to je už na Fábku skoro vzletová rychlost :eek:

Odesláno

David: mas muj obdiv, vetsina cechu koupi radeji "velke" auto bez motoru a vybavy, ktere stejne nepotrebuje, ale hlavne, ze je to videt ... respekt !

Jakou má ta Fábka výbavu? Že ji velká auta nemají (po česku)?
Odesláno

Poskladej si kombika 1,2 tsi s dsg, dej tam rs interier, slusnou vybavu, atd. Za tyhle penize si vetsina lidi koupi auto o tridu vys se zakladnim motorem v holobytu, velke bylo v uvozovkach ... nejsem zastance skodovky, ale tohle je pro mladou rodinu dobra kombinace, ktera u nas neni nejprodavanejsi.

Odesláno

Poskladej si kombika 1,2 tsi s dsg, dej tam rs interier, slusnou vybavu, atd. Za tyhle penize si vetsina lidi koupi auto o tridu vys se zakladnim motorem v holobytu, velke bylo v uvozovkach ... nejsem zastance skodovky, ale tohle je pro mladou rodinu dobra kombinace, ktera u nas neni nejprodavanejsi.

Podle mě ne. Tohle je auto, který si někdo vyšperkoval, protože chtěl .. má rád, škodovku, nebo ano za ty peníze nesežene auto s tímhle zrychlením, nebo cokoli jiného, ale chtěl .. si udělat radost a mazlíka ... ale pro mladou rodinu je přece lepší to "velké" auto s o půl sekundy pomalejším zrychlením, větší!!!! výbavou a bez designových paketů a za stejnou cenu. Pravděpodobně delší zárukou. A to jsem zastáncem škody, neboť octávku považuju za geniální kombinaci ceny, výbavy, kvality, designu a společenské akceptace (neurazí, nenadchne) a to v soukromém i firemním sektoru. Jakmile jakýkoli prvek vyndám, jsou všechny značky lepší (vyjma francouzských, ale to nejsou auta, že?:-)

Jinak v CZ je hodně vysoká koncentrace velkých aut s výkonnými motory. Typickej Mercedes v Itálii je 200 nebo 220-ka, v CZ je to bejvalá 320, nyní 350-ka a v téhle motorizaci v 80% s 4maticem:-) Možná nás tak ještě trumfnou Němci:-)

Odesláno

Nevím to určitě DavideC3, ale mám takovej matnej pocit, že zrovna v Rakousku je rychlost omezená. Kdyby mi někdo řekl, že se dá s 1.2 obsahem jet 207km/h, myslel bych si, že je lhář až na půdu. Na to, že máš najeto 3404km dáváš autu slušně počudit, záběh Ti asi nic neříká :D .

Odesláno

Mike, nejde o šperkování, pokud chci auto s automatem ( já bych manuál taky nechtěl ) a podobnou výbavou, tak v té ceně o třídu výš nemáš šanci, takže buď oželíš dsg a trochu výbavy a koupíš větší ( které dle mě 2+prcet jako denní potah nepotřebují ) nebo nemáš potřebu někomu něco dokazovat a zaplatíš tyhle peníze za fabku, navíc si myslím, že tohle TSI je lepší motor než základní 1,4 u korejců, focusu nebo golfu, je to o prioritách, já dám raději 900t za golfa se vším, (protože mě dostačuje velikostí) než za ty peníze koupit třeba A4 se základním motorem a průměrnou výbavou, každý to zřejmě máme jinak ;)

Odesláno

nebo nemáš potřebu někomu něco dokazovat ...

Tohle je přesně to v čom se s tebou neshodnu. To je ta narážka na "velké" auto apod. Je to klasickej českej postoj .. Jinak tuším, že se mu říká závist:-)
Odesláno (upraveno)

Potřeboval sem nějaké kombi v automatu v dobré výbavě a aby s tím mohla jezdit i manželka. Stála 400tis a i ve Škodovce říkali jestli nechci oktávku že tak drahou Fabii nikdo nekupoval. S Fabkou spokojenost za 3 měs najeto 11tis km spotřeba 6.9L. Rychlost sem zkoušel v německu :-) Myslím, že 3500km už je v pohodě. V návodu píšou, že od 1500km je to zajeté. Asi bych i dnes s odstupem 3 měs koupil zase Fabku :-)

Upraveno uživatelem DavidC3
Odesláno

Potřeboval sem nějaké kombi v automatu v dobré výbavě a aby s tím mohla jezdit i manželka. Stála 400tis a i ve Škodovce říkali jestli nechci oktávku že tak drouhou Fabii nikdo nekupoval.

tohle jsem myslel a on někdo ne a ne mě pochopit :)

Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.

Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat

Vytvořit účet

Vytvořte si nový účet. Je to snadné!

Vytvořit nový účet

Přihlásit se

Máte již účet? Zde se přihlaste.

Přihlásit se
  • Vytvořit...