Návštěvník Snow Odesláno 16. července 2009 Nahlásit Sdílet Odesláno 16. července 2009 (upraveno) Lancie mají styl, nedá se jim to upřít.. Pokaždé když jedu do Itálie tak mě dostává pohled na tohle Thesis je krásná obzvlášť zezadu, tenká bumerangová světla z diod, paráda. Předek je trochu horší, světla ve tvaru trojúhelníku působí vůči mohutné přídi příliš male. Interiér je elegantní a luxusní. Upraveno 16. července 2009 uživatelem Snow Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Andreas.ks Odesláno 16. července 2009 Nahlásit Sdílet Odesláno 16. července 2009 Thesis je krásná obzvlášť zezadu, tenká bumerangová světla z diod, paráda. Předek je trochu horší, světla ve tvaru trojúhelníku působí vůči mohutné přídi příliš male. Interiér je elegantní a luxusní. Přesně... zezadu je to paráda.. Jedno z mála aut, kterým se s radostí nechám předjet Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Návštěvník Tada Odesláno 16. července 2009 Nahlásit Sdílet Odesláno 16. července 2009 Lancie Delta byl můj veliký sen hlavně Integrale nebo 1.6 HF Turbo, HF Turbo jsem i aktivně sháněl, ale nenašel jsem žádnou, která by neměla buď zničený motor, uhnilou zadní nápravu od karoserie, nebo celkovou hnilobu :( Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Návštěvník Snow Odesláno 16. července 2009 Nahlásit Sdílet Odesláno 16. července 2009 (upraveno) Lancie Delta byl můj veliký sen hlavně Integrale nebo 1.6 HF Turbo, HF Turbo jsem i aktivně sháněl, ale nenašel jsem žádnou, která by neměla buď zničený motor, uhnilou zadní nápravu od karoserie, nebo celkovou hnilobu O jedné vím, stojí 25000?, ale je v TOP stavu od sběratele, který rozpouští sbírku. Má i Stratose, stačí říct. Edit - měl dvě Integrale, jednu prodal nejmenovanému členu fóra . Upraveno 16. července 2009 uživatelem Snow Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Návštěvník Tada Odesláno 16. července 2009 Nahlásit Sdílet Odesláno 16. července 2009 O jedné vím, stojí 25000?, ale je v TOP stavu od sběratele, který rozpouští sbírku. Má i Stratose, stačí říct. Edit - měl dvě Integrale, jednu prodal nejmenovanému členu fóra . Teď už je pozdě, trošku jsem zpohodlně a taky o sebe už mám trošku strach Navíc doufám, že jednou přijde čas a já si pořídím toto: Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Návštěvník Snow Odesláno 16. července 2009 Nahlásit Sdílet Odesláno 16. července 2009 (upraveno) Teď už je pozdě, trošku jsem zpohodlně a taky o sebe už mám trošku strach Navíc doufám, že jednou přijde čas a já si pořídím toto: A vida, Alfa Romeo GTA Junior, tu jsem měl, když mi bylo 19. Byla to šestnáctistovka v zelené barvě, s dřevěným volantem a krásnými koženými sedačkami. Ve městě jsem byl bůh. Edit - nevím, kolik Ti je, hádám, že těsně nad dvacet, to je trochu brzo na strach. Já jsem o sebe v těhlech letech strach neměl vůbec a divím se, že jsem se dožil tak požehnaného věku. Upraveno 16. července 2009 uživatelem Snow Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Návštěvník Tada Odesláno 16. července 2009 Nahlásit Sdílet Odesláno 16. července 2009 A vida, Alfa Romeo GTA Junior, tu jsem měl když mi bylo 19. Byla to šestnáctistovka v zelené barvě, s dřevěným volantem a krásnými koženými sedačkami. Ve městě jsem byl bůh. Edit - nevím kolik Ti je, hádám, že těsně nad dvacet, to je trochu brzo na strach. Já jsem se o sebe v těhlech letech strach neměl vůbec a divím se, že jsem se dožil tak požehnaného věku GTA Junior by mi taky nevadila, ta Alfa je prostě krásná, nádherné tvary, rychlost není podstatná, myslím si, že i s tou šestnáctisovkou pod kapotou to musí jezdit slušně No strach... Jsem docela opatrný, i když to podle toho jak řídím nemusí někdy vypadat. Jde spíš o to, že jsem si teď za poslední rok zvykl jezdit rychle v moderním autě, které mi lecjakou řidičskou chybu odpustí, taková Delta Integrale tohle asi neumí. Prezideten českého jaguar klubu, potom co mě viděl párkrát na okruhu prohlásil něco v tom smyslu, že tam kde mi chybí schopnosti, tak to nahrazuji neutuchajícím odhodláním přesně na hranici pudu sebezáchovy Tak nevím... Dost se teď hrozím okamžiku, až odzimuji svojí 300SE a vyrazím na podzimní sraz, jak to vůbec zvládnu, protože najednou bude mít volant od dorazu k dorazu ne 2 otáčky ale 4 a podobné radosti BTW - věk si trefil 21 mi bude teď v zimě Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
911 Odesláno 16. července 2009 Nahlásit Sdílet Odesláno 16. července 2009 GTA Junior by mi taky nevadila, ta Alfa je prostě krásná, nádherné tvary, rychlost není podstatná, myslím si, že i s tou šestnáctisovkou pod kapotou to musí jezdit slušně No strach... Jsem docela opatrný, i když to podle toho jak řídím nemusí někdy vypadat. Jde spíš o to, že jsem si teď za poslední rok zvykl jezdit rychle v moderním autě, které mi lecjakou řidičskou chybu odpustí, taková Delta Integrale tohle asi neumí. Prezideten českého jaguar klubu, potom co mě viděl párkrát na okruhu prohlásil něco v tom smyslu, že tam kde mi chybí schopnosti, tak to nahrazuji neutuchajícím odhodláním přesně na hranici pudu sebezáchovy Tak nevím... Dost se teď hrozím okamžiku, až odzimuji svojí 300SE a vyrazím na podzimní sraz, jak to vůbec zvládnu, protože najednou bude mít volant od dorazu k dorazu ne 2 otáčky ale 4 a podobné radosti BTW - věk si trefil 21 mi bude teď v zimě to je fajn, odzimovat auto tesne pred zimou s tim volantem si nedelej hlavu, pokud si najel aspon par km a nejsi lempl nemel bys mit problem OT: co to mas zase za debilni podpis Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Návštěvník Tada Odesláno 16. července 2009 Nahlásit Sdílet Odesláno 16. července 2009 to je fajn, odzimovat auto tesne pred zimou s tim volantem si nedelej hlavu, pokud si najel aspon par km a nejsi lempl nemel bys mit problem OT: co to mas zase za debilni podpis Ale jooo, to já to s 300SE zvládnu, s tím autem jsem řádil na Nürburgringu, Stelvio Pass, Fluela Pass... Jsem s autem zžitý, jen že jsem ho teď přes půl roku neřídil K tomu podpisu: už týden se odhodlávám k tomu, abych popsal svoje zkušenosti se stavem prodejců hodinek ve švýcarsku, ale pořád se k tomu nemám, pak by se to vysvětlilo Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
911 Odesláno 16. července 2009 Nahlásit Sdílet Odesláno 16. července 2009 Ale jooo, to já to s 300SE zvládnu, s tím autem jsem řádil na Nürburgringu, Stelvio Pass, Fluela Pass... Jsem s autem zžitý, jen že jsem ho teď přes půl roku neřídil K tomu podpisu: už týden se odhodlávám k tomu, abych popsal svoje zkušenosti se stavem prodejců hodinek ve švýcarsku, ale pořád se k tomu nemám, pak by se to vysvětlilo to bys mel popsat ty postrehy z tveho vyletu, protoze jinak to tvoje tvrzeni je velmi odvazne Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Návštěvník Tada Odesláno 16. července 2009 Nahlásit Sdílet Odesláno 16. července 2009 to bys mel popsat ty postrehy z tveho vyletu, protoze jinak to tvoje tvrzeni je velmi odvazne No, možná dneska večer cosi napíšu... Ale jsem línej zmenšit fotky a beztak tam žádné fotky hodinek nemám, protože foťák neměl makro Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
KFL Odesláno 16. července 2009 Nahlásit Sdílet Odesláno 16. července 2009 (upraveno) to bys mel popsat ty postrehy z tveho vyletu, protoze jinak to tvoje tvrzeni je velmi odvazne Ale kdepak, to umí každej. Na Nordschleife mám odjeto asi 1000 kol a nejvíc mi dává zabrat Pflanzgarten a ten hup tam. Nikdy neodhadnu moment, kdy pustit spojku ... ..v Gran Turismu Upraveno 16. července 2009 uživatelem KFL Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Návštěvník Tada Odesláno 16. července 2009 Nahlásit Sdílet Odesláno 16. července 2009 (upraveno) Ale kdepak, to umí každej. Na Nordschleife mám odjeto asi 1000 kol a nejvíc mi dává zabrat Pflanzgarten a ten hup tam. Nikdy neodhadnu moment, kdy pustit spojku ... ..v Gran Turismu Já Nordschleife ve hře nikdy nejel Není to vůbec relevantní trénink... Pflanzgarten není moc příjemný úsek, pro mě byla horší ta zatáčka hned zatím Karusell mě bavil ale asi ze všeho nejvíc edit: Docela mi chybí zkušenost s Nordschleife na mokru, to by se teprve lámal chleba... Kvalita asfaltu je tam dost různá a místy to i na suchu docela klouže. Upraveno 16. července 2009 uživatelem Tada Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Onisan Odesláno 16. července 2009 Nahlásit Sdílet Odesláno 16. července 2009 Já od dnešního dne s Ford Kuga 2,5 T Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
mechano Odesláno 16. července 2009 Nahlásit Sdílet Odesláno 16. července 2009 Pročpak ne... Tuhle jsem s tím jezdil a nejde tam poznat, jestli jsou zavřené dveře. No a potom taky trochu kvůli ceně. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Návštěvník Tada Odesláno 16. července 2009 Nahlásit Sdílet Odesláno 16. července 2009 Já od dnešního dne s Ford Kuga 2,5 T Aspoň že motor tam máš rozumný Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Milil Odesláno 16. července 2009 Nahlásit Sdílet Odesláno 16. července 2009 Prezideten českého jaguar klubu, potom co mě viděl párkrát na okruhu prohlásil něco v tom smyslu, že tam kde mi chybí schopnosti, tak to nahrazuji neutuchajícím odhodláním přesně na hranici pudu sebezáchovy Tak nevím... Jezdíš s Jaguarem? Všiml jsem si, že jsi sem kdysi postoval fotky Jaguara Jardy Rejky (toho zelenobílýho), ale myslel jsem, že si tam byl jen jako divák. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Gilius Odesláno 16. července 2009 Nahlásit Sdílet Odesláno 16. července 2009 4Onion- to znamená,že Coopera jsi dal pryč????? Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Návštěvník Tada Odesláno 16. července 2009 Nahlásit Sdílet Odesláno 16. července 2009 Jezdíš s Jaguarem? Všiml jsem si, že jsi sem kdysi postoval fotky Jaguara Jardy Rejky (toho zelenobílýho), ale myslel jsem, že si tam byl jen jako divák. Já a Jaguar? Nene Já jsem rád, když ráno do auta sednu nastartuju a vyrazím k cíli, ke kterému taky dorazím a zatím mě Jaguary nepřesvědčily o tom, že jsou toho 100% schopny. K Jaguar klubu jsem se dostal přes Drafiho a byl jsem minulý rok ve Varech, občas si zajedu s klubem na Sosnovou, kde jezdím s BMW 330Ci Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
911 Odesláno 16. července 2009 Nahlásit Sdílet Odesláno 16. července 2009 samy kecy tady a nikdo nedal upozorneni na http://prazsky.denik.cz/ostatni_region/na-...u-20090716.html tak hura do centra Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.
Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat
Vytvořit účet
Vytvořte si nový účet. Je to snadné!
Vytvořit nový účetPřihlásit se
Máte již účet? Zde se přihlaste.
Přihlásit se