Přejít na obsah

Kdo čím jezdí

Doporučené příspěvky

ty jsi tam neměl ten servisní paket 6let/120 tisíc km? Je to docela atraktivní:)

Měl. Nevím, kam míříš, jestli na ty destičky, tak ten paket se vztahuje jen na standardní obsah servisní prohlídky, tzn. že vše co se ojíždí do toho nespadá. Jinými slovy, kromě té slavné vizuální kontroly ještě vymění olej a filtry, okolo 90 brzdovku a to je tak zhruba vše:-)
Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

Mike-72-tahle Honda se u nás neprodává nebo mi něco uteklo?když sme u těch MPV-taky jsem měnil kvůli rodině a v něčem je to fakt dobrý-hodíš do kufru kočár a další krámy a pohoda.Na druhou stranu emoce 0,00 h...o,zážitek z řízení O,vzadu jsou většinou tři sedačky(takže menší),docela to drncá...no po dvou letech už nikdy více.Měl jsem poslední Galaxy a vyzkoušel jsem předtím kdeco,Galaxy vycházelo furt jako nejelpší,co se jízdních vlastností týče.

Neprodává, ale doufám, že bude třeba v Německu k dostání (jestli se nepletu neprodává se zatím ještě nikde). Emoce, v současné době mě emoce stojí o 50 tis. víc ročně na palivu, 700 tis na pořizovací ceně. A s miminem prostě emoce za volantem nejsou podstatný (možná). Nicméně, počítám s tím, že jakmile dítě začne chodit a už se nebude tahat všude kočárek, hurááá na něco co dělá stovku pod 5:-)))))))

Ta Odyssea mě prostě zaujala, ale možná je lepší kompromis CR-V. Jen koukám po autech, protože do stávajícího kočár nedám.

Odkaz ke komentáři

Neprodává, ale doufám, že bude třeba v Německu k dostání (jestli se nepletu neprodává se zatím ještě nikde). Emoce, v současné době mě emoce stojí o 50 tis. víc ročně na palivu, 700 tis na pořizovací ceně. A s miminem prostě emoce za volantem nejsou podstatný (možná). Nicméně, počítám s tím, že jakmile dítě začne chodit a už se nebude tahat všude kočárek, hurááá na něco co dělá stovku pod 5:-)))))))

Ta Odyssea mě prostě zaujala, ale možná je lepší kompromis CR-V. Jen koukám po autech, protože do stávajícího kočár nedám.

Ideální jsou dvě auta. Jedno praktické rodinné a jedno pro radost. Takové ty řešení 2v1 to odjakživa stálo za prd :-) Hrozně dlouho jsem uvažival o X5tce jako jediném autu. Nakonec jsem se rozhodl pro SuperB v combi pro rodinu a ojetém Jaguaru XK coupé pro sebe :-)

Odkaz ke komentáři

Ideální jsou dvě auta. Jedno praktické rodinné a jedno pro radost. Takové ty řešení 2v1 to odjakživa stálo za prd :-) Hrozně dlouho jsem uvažival o X5tce jako jediném autu. Nakonec jsem se rozhodl pro SuperB v combi pro rodinu a ojetém Jaguaru XK coupé pro sebe :-)

Máš pravdu, jen bych to udělal obráceně. To rodinný bych koupil ojetý, přeci jen, na to že to dítě poblije, pokope, poslintá a upatlá zmrzlinou a čokoládou je 800 hadrů zbytečných:-)) ... a sobě novýho Jaga:-)))
Odkaz ke komentáři

Máš pravdu, jen bych to udělal obráceně. To rodinný bych koupil ojetý, přeci jen, na to že to dítě poblije, pokope, poslintá a upatlá zmrzlinou a čokoládou je 800 hadrů zbytečných:-)) ... a sobě novýho Jaga:-)))

Mám 15měsíců starou dceru a auta jsou zatím čistá. Jíst tam samozřejmě nesmí, ještě by se zadusila a zatím

teda neblinkala a to jsem už byl v Alpách i v Chorvatsku takže relativně dlouhý cesty. Když už něco zapatlá odnese to dětská sedačka .... a při nejhorším je tu taková ta myčka kam dáš auto kterým jsi projel zablácenou 20km dlouhou cestu, nasedl si v holinkách a když si to jdeš vyzvednout dá se jíst i z pod sedačky. Na Superby jsem teď koukal v Německu a ta 1.6 v common railu stojí 20 tis. EUR tj. cca 500 tis. Kolega si teď koupil s tímhle motorem nového Passata a je z toho nadšenej. Mně se jednak ty nové XK tolik nelíbí, líbí se mi modely tak cca 7 let staré, ale hlavně novej stojí ranec a strašně rychle ztrácí hodnotu. Navíc tyhle auta často i starší nebejvaj tak ojetý a km se dá víceméně věřit :-)

Odkaz ke komentáři

Mám 15měsíců starou dceru a auta jsou zatím čistá. Jíst tam samozřejmě nesmí, ještě by se zadusila a zatím

teda neblinkala a to jsem už byl v Alpách i v Chorvatsku takže relativně dlouhý cesty. Když už něco zapatlá odnese to dětská sedačka .... a při nejhorším je tu taková ta myčka kam dáš auto kterým jsi projel zablácenou 20km dlouhou cestu, nasedl si v holinkách a když si to jdeš vyzvednout dá se jíst i z pod sedačky. Na Superby jsem teď koukal v Německu a ta 1.6 v common railu stojí 20 tis. EUR tj. cca 500 tis. Kolega si teď koupil s tímhle motorem nového Passata a je z toho nadšenej. Mně se jednak ty nové XK tolik nelíbí, líbí se mi modely tak cca 7 let staré, ale hlavně novej stojí ranec a strašně rychle ztrácí hodnotu. Navíc tyhle auta často i starší nebejvaj tak ojetý a km se dá víceméně věřit :-)

Nejsi z Prahy? Tip na takovouhle myčku by se mi šiknul. Jinak opožděná gratulace k holčičce.

Do Superba se vám v klidu vejde kočárek?

Odkaz ke komentáři

Nejsi z Prahy? Tip na takovouhle myčku by se mi šiknul. Jinak opožděná gratulace k holčičce.

Do Superba se vám v klidu vejde kočárek?

Jsem z Varů, v Praze ale sto pro bude několik takových myček. Ono to mytí taky ale není nic levného, stojí to 1600,- Kč, musím však říct .... stojí to za to. Auto vypadá jak když si ho zrovna koupil a to jsem ho tam dal slušně zahnojený. Superba zatím nemám, mám Sorento a hledám za něj náhradu, SUV nutně nepotřebuju tak už jsem se tak nějak rozhodl právě pro Superba ... ještě čekám jestli se nějak nepohnou ceny u nového Sorenta. Do Sorenta jsem dal kočárek, sud piva, chlazení s flaškou, výbavu na potápění a manželky a dcery hadry na víkend a jelo se na víkend k vodě (dcerky hadříky jsou sice mrňavý, ale je jich strašně moc :-)

Jinak do Superba se vejde kočárek zcela určitě (mluvím o combi), ale asi se vejde i do toho sedana. Já už vozím jen golfky a ty dám kamkoli :-)

Upraveno uživatelem VasekN
Odkaz ke komentáři

Je tak velky rozdil v uzitne hodnote Focus kombi vs C-max? Kamos ma C-maxe, ja mel Octu II kombi a nabalili jsme toho stejne, jen ja mel mensi spotrebu a lepsi polohu za volantem. U S-maxe je mi to jasne.

Není,vůbec žádný,naopak Octavia je líp využitelná.Ale to je právě ono,když MPV, tak velký,jinak ztrácí smysl.C-max je vyhnanej hatchback do vejšky,prostor nad hlavou je k ničemu.

VasekN-servisovat 8 let starýho Jaguara bude asi taky pěknej vopruz,možná větší než X5

Mike-72-Superb kombi má kufr jako stodola,já před 4 rokama radši zvolil MPV,protože je to s děckem prostě pohodlnější-od dávání dětí ve vajíčku do auta(nemusíš se ohýbat) kočár do kufru nemusíš skládat,i když je to dneska otázka zatáhnutí jedný páčky,můžeš si jet na dovolenou s kočárem a plno krámama,který děcko potřebuje...

Upraveno uživatelem panedge
Odkaz ke komentáři

Jinak do Superba se vejde kočárek zcela určitě (mluvím o combi), ale asi se vejde i do toho sedana. Já už vozím jen golfky a ty dám kamkoli :-)

U supa 1 i 2 budes resit jeden dost zasadni problem, za jizdy nemas jako ridic ani spolujezdec sanci dosahnout na dite v autosedacce....

Mam vyzkousene osobne obe verze (sedan), jednicka byla jeste delsi, a neni to prd.l, kdyz diteti treba zaskoci pri piti a jedes s nim sam....

Odkaz ke komentáři

Jo, vidim to stejne. Na jare me asi nemine novy vuz. Asi daungrejduju z Mondea na noveho Focuse. A klonim se spise ke klasickemu kombi, nez k C-maxu. Stoji mene, lepe se sedi za volantem, prece jen to neni takova tatovska dodavka a na peknych kolech i pekne vypada. C-max ma ty modularni sedadla a asi lepsi risejl. No, uvidime, kovaku asi rozhodnou ve prospech klasiky,

Odkaz ke komentáři

Já zase, podobně jako někteří zde prožívají návraty k hodinkám které jim prošly rukama, začínám mít strach, že nutně musím vyměnit Wranglera za MB G-500 ... ach jo.... Má někdo nějaký rozumný argument, který by mne vyléčil?

Odkaz ke komentáři

Jsem z Varů, v Praze ale sto pro bude několik takových myček. Ono to mytí taky ale není nic levného, stojí to 1600,- Kč, musím však říct .... stojí to za to. Auto vypadá jak když si ho zrovna koupil a to jsem ho tam dal slušně zahnojený. Superba zatím nemám, mám Sorento a hledám za něj náhradu, SUV nutně nepotřebuju tak už jsem se tak nějak rozhodl právě pro Superba ... ještě čekám jestli se nějak nepohnou ceny u nového Sorenta. Do Sorenta jsem dal kočárek, sud piva, chlazení s flaškou, výbavu na potápění a manželky a dcery hadry na víkend a jelo se na víkend k vodě (dcerky hadříky jsou sice mrňavý, ale je jich strašně moc :-)

Tak jsem koukal na Superba a prubnul konfigurátor a je to děsně drahý. V podstatě je mercedes levnější nebo jen o málo dražší, konfiguraci jsem nedodělal, protože hned na začátku jsem se při doplňování výbavy dostal přes 1,1 milionu a to nemluvím o tom, že je to výrazně slabší motor než mám. Jasný má to větší kufr, jenže vyměnit větší kufr za předražený železo se mi nechce. Srovnával jsem 4x4 (nic jinýho u osobáku nechci).

Varská myčka mi nevadí, jsem tam každou chvíli, kde to tam je? Mý orientační body: Richmond, Pupp, Thermal :-)) Né, ještě se vyznám trochu v Rybářích a centru. :smile_anim: Bydlel jsem rok asi sto metrů od kulaťáku a rok někde ve vilový čtvrti v ulici Krále Jiřího s výhledem na ten Thermál:-)).

Odkaz ke komentáři

U supa 1 i 2 budes resit jeden dost zasadni problem, za jizdy nemas jako ridic ani spolujezdec sanci dosahnout na dite v autosedacce....

Mam vyzkousene osobne obe verze (sedan), jednicka byla jeste delsi, a neni to prd.l, kdyz diteti treba zaskoci pri piti a jedes s nim sam....

Zajímavý postřeh. Doprkýnka, co všechno mám řešit? Není lepší škrtnout plán-dítě?:-)) Známej to vyřešil Vianem od mercedeu, je fakkt, že tam se dá chodit mezi sedačkama. Má to v nějaké "luxusní" úpravě se skříňkama apod. Na druhou stranu furt je to plecháč, zadoprdelka dobrá leda na smyky na parkovišti a né převoz dítěte. Manželka by s tím asi nezaparkovala:-))
Odkaz ke komentáři

Já zase, podobně jako někteří zde prožívají návraty k hodinkám které jim prošly rukama, začínám mít strach, že nutně musím vyměnit Wranglera za MB G-500 ... ach jo.... Má někdo nějaký rozumný argument, který by mne vyléčil?

Tady je jeden důvod:-))

<iframe width="420" height="315" src="http://www.youtube.com/embed/3u4BJRE-pEA" frameborder="0" allowfullscreen></iframe>

Odkaz ke komentáři

Tak jsem koukal na Superba a prubnul konfigurátor a je to děsně drahý. V podstatě je mercedes levnější nebo jen o málo dražší, konfiguraci jsem nedodělal, protože hned na začátku jsem se při doplňování výbavy dostal přes 1,1 milionu a to nemluvím o tom, že je to výrazně slabší motor než mám. Jasný má to větší kufr, jenže vyměnit větší kufr za předražený železo se mi nechce. Srovnával jsem 4x4 (nic jinýho u osobáku nechci).

Jestli muzes lehce jety auto, koukni se na predvadecky, 16mes stary S2 3.6- 4*4 ve full vysel bez dph na dooost zajimavy penize, dlouhodoba spotreba 8.9 l a neresim to, co driv u nafty....

Odkaz ke komentáři

K tématu Superb a kočárek - mám krátkou verzi dvojkovýho, kočárek (plnohodnotnej, ne golfky), megakufr a pár dalších věcí (baťohy, tříkolka...) tam složím sice obtížnějš, ale jo. V kombíku myslím problém nebude už vůbec. S prťousem sám nejezdím, za jízdy se nejí ani nepije, blinkání a i jiný znečištění tam tudíž nepadá v úvahu. Teď jsme jeli přes noc do Švýcarska a v pohodě se vedle autosedačky natáhl při zastávce na moje spaní on a zbylo trochu místa i pro sedící ženu.

Odkaz ke komentáři

Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.

Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat

Vytvořit účet

Vytvořte si nový účet. Je to snadné!

Vytvořit nový účet

Přihlásit se

Máte již účet? Zde se přihlaste.

Přihlásit se
  • Vytvořit...