Přejít na obsah

Kdo čím jezdí

Doporučené příspěvky

Návštěvník Tada

Pokud to má být nové tak jediný důvod proč to nechtít je brutální pokles hodnoty.

Pokud to má být "jako nové" tak je to skvělé auto, protože ten brutální pokles hodnoty už někdo zaplatil a ty dostaneš parádní auto.

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

Není,vůbec žádný,naopak Octavia je líp využitelná.Ale to je právě ono,když MPV, tak velký,jinak ztrácí smysl.C-max je vyhnanej hatchback do vejšky,prostor nad hlavou je k ničemu.

VasekN-servisovat 8 let starýho Jaguara bude asi taky pěknej vopruz,možná větší než X5

Mike-72-Superb kombi má kufr jako stodola,já před 4 rokama radši zvolil MPV,protože je to s děckem prostě pohodlnější-od dávání dětí ve vajíčku do auta(nemusíš se ohýbat) kočár do kufru nemusíš skládat,i když je to dneska otázka zatáhnutí jedný páčky,můžeš si jet na dovolenou s kočárem a plno krámama,který děcko potřebuje...

Nechám si tak polovinu prachů co dám za toho Jaguára na akutní servis, neplánuju s ním jezdit tolik takže to nebude žádná tragédie, tedy pokud se zrovna nepodělá třeba převodovka, ale existuje fórum kde se dá sehnat všechno na jaguáry za rozumný prachy, stačí mluvit anglicky, pro mne je to srdcovka, nikoli rozumný výběr :-)

Jinak do Superba se vejde kočárek zcela určitě (mluvím o combi), ale asi se vejde i do toho sedana. Já už vozím jen golfky a ty dám kamkoli :-)

U supa 1 i 2 budes resit jeden dost zasadni problem, za jizdy nemas jako ridic ani spolujezdec sanci dosahnout na dite v autosedacce....

Mam vyzkousene osobne obe verze (sedan), jednicka byla jeste delsi, a neni to prd.l, kdyz diteti treba zaskoci pri piti a jedes s nim sam....

Tenhle problém máš v každém větším autě. V Sorentu na něj taky nedosáhnu. Navíc pokud se něco takového stane musíš tak jako tak zastavit a dítě vyndat, zaskočení vytřepat, lepší je ale aby dítě v autě nejedlo.

Tak jsem koukal na Superba a prubnul konfigurátor a je to děsně drahý. V podstatě je mercedes levnější nebo jen o málo dražší, konfiguraci jsem nedodělal, protože hned na začátku jsem se při doplňování výbavy dostal přes 1,1 milionu a to nemluvím o tom, že je to výrazně slabší motor než mám. Jasný má to větší kufr, jenže vyměnit větší kufr za předražený železo se mi nechce. Srovnával jsem 4x4 (nic jinýho u osobáku nechci).

Varská myčka mi nevadí, jsem tam každou chvíli, kde to tam je? Mý orientační body: Richmond, Pupp, Thermal :-)) Né, ještě se vyznám trochu v Rybářích a centru. :smile_anim: Bydlel jsem rok asi sto metrů od kulaťáku a rok někde ve vilový čtvrti v ulici Krále Jiřího s výhledem na ten Thermál:-)).

No jo taky když tam potřebuješ každou kravinu co nabízej tak dáš pomalu mega i za Oktávku :-) Mně ta verze za 500 tis. bude stačit, akorát si tam hodím vestavěnou navigaci, ale ta nebude origoš.

Ta myčka je u tzv. malýho Aralu teď už OMV, druhá odbočka za přejezdem do prava pokud jedeš z města, první odbočka do leva pokud jedeš z té OMV směrem do centra.

Myčka Karlovy Vary

Odkaz ke komentáři

Pokud to má být nové tak jediný důvod proč to nechtít je brutální pokles hodnoty.

Pokud to má být "jako nové" tak je to skvělé auto, protože ten brutální pokles hodnoty už někdo zaplatil a ty dostaneš parádní auto.

BÉ je správně. Najeto těsně pod 30.000.

EDIT: To víš, jsme spořivá firma ....

Odkaz ke komentáři

Zkuste pls někdo napsat důvody, proč tohle nechtít jako služební auto: Phaeton W12

Phaeton má jeden velkej problém a hlavní důvod proč jeho prodeje nenaplňují očekávání VW, za stejnou cenu dostaneš lepší značku. Ty prachy za VW na přední masce jsou prostě moc. Teď nehodnotím kvalitu auta a to, že tě vezmou na výlet do Drážďan se mrknout jak ti ho výráběj :-)

Většinou ho pak kupují manažeři, kteří prostě z nějakého důvodu musí mít VW, ostatní maj Audi, BMW, Mercedes ....

Upraveno uživatelem VasekN
Odkaz ke komentáři

Phaeton má jeden velkej problém a hlavní důvod proč jeho prodeje nenaplňují očekávání VW, za stejnou cenu dostaneš lepší značku. Ty prachy za VW na přední masce jsou prostě moc. Teď nehodnotím kvalitu auta a to, že tě vezmou na výlet do Drážďan se mrknout jak ti ho výráběj :-)

Většinou ho pak kupují manažeři, kteří prostě z nějakého důvodu musí mít VW, ostatní maj Audi, BMW, Mercedes ....

30.000 km, stáří 2 roky - všichni jmenovaní vycházejí dráž. Asi jsem úchyl, ale mně nevadí, že si to minimálně polovina lidí splete s Passatem.¨:-)

Odkaz ke komentáři

30.000 km, stáří 2 roky - všichni jmenovaní vycházejí dráž. Asi jsem úchyl, ale mně nevadí, že si to minimálně polovina lidí splete s Passatem.¨:-)

Tak u takovýho auta pak záleží na tom za kolik zrovna danej kus můžeš koupit. Já mluvil o novém, a tam pokud máš pozici na takové auto už se relativně drobné rozdíly v ceně většinou neřeší. Mně osobně se Phaeton líbí hlavně ten novej. Zrovna minulej víkend jsem něj koukal v Drážďanech a nenápadnost může být plus, pokud nejsi z těch kdo za každou cenu musí ukázat, že má na BMW :-) Navíc někdy není na škodu svým klientům nedávat na odiv jak moc se za jejich prachy máš dobře :-)

Odkaz ke komentáři

Tak u takovýho auta pak záleží na tom za kolik zrovna danej kus můžeš koupit. Já mluvil o novém, a tam pokud máš pozici na takové auto už se relativně drobné rozdíly v ceně většinou neřeší. Mně osobně se Phaeton líbí hlavně ten novej. Zrovna minulej víkend jsem něj koukal v Drážďanech a nenápadnost může být plus, pokud nejsi z těch kdo za každou cenu musí ukázat, že má na BMW :-) Navíc někdy není na škodu svým klientům nedávat na odiv jak moc se za jejich prachy máš dobře :-)

Kupovat mírně ojetá auta je firemní politika. No comment. Cena je u takto ojetého vozu opravdu velmi příznivá.

Odkaz ke komentáři

Kupovat mírně ojetá auta je firemní politika. No comment. Cena je u takto ojetého vozu opravdu velmi příznivá.

To asi jo, a není tak trochu problém takový auto koupit ... nebo berete předváděčky? Jinak asi není co řešit :-)

Odkaz ke komentáři

Berte, Phaeton W12 je velmi prostorný, velmi komfortní, docela promakaný, celkem nenápadný. Na druhou stranu hodně pije a předchozí Phaetony pokud vím nepatřily k úplně bezproblémovým autům

hodně pije - neřeším, má to být služební

není bez problémů - díky za info, zkouknu to

Odkaz ke komentáři

Není to oproti té X5tce mrňavý? :-)

vysoky i siroky je to skoro stejne, jen je to kratsi o asi 25cm, ale protoze jezdi sama nebo max se psem v kufru a dcerkou na prednim sedadle, tak je ji to jedno. a mezi nami devcaty, vzadu je vic mista jak v X5ce..
Odkaz ke komentáři

vysoky i siroky je to skoro stejne, jen je to kratsi o asi 25cm, ale protoze jezdi sama nebo max se psem v kufru a dcerkou na prednim sedadle, tak je ji to jedno. a mezi nami devcaty, vzadu je vic mista jak v X5ce..

Aha, tak to jsem možná zbytečně brzo to CR-V vyřadil z výběru. Ono to na první pohled právě vypadá malý. Fakt, je že jsem v tom nikdy neseděl. Co zavazadlovej prostor? Dá se tam dát kočárek a sud piva? :-)

Odkaz ke komentáři

Aha, tak to jsem možná zbytečně brzo to CR-V vyřadil z výběru. Ono to na první pohled právě vypadá malý. Fakt, je že jsem v tom nikdy neseděl. Co zavazadlovej prostor? Dá se tam dát kočárek a sud piva? :-)

jj, kufr je docela velkej, jediny, co me se na tom nelibi, ze sedacky se nesklapi do podlahy, ale zvednou a cely se postavej za predni sedadla, takze nemuzu vezt plech 2m x 1m, coz do X5 dam..
Odkaz ke komentáři

jj, kufr je docela velkej, jediny, co me se na tom nelibi, ze sedacky se nesklapi do podlahy, ale zvednou a cely se postavej za predni sedadla, takze nemuzu vezt plech 2m x 1m, coz do X5 dam..

Pro mě podstatnej taky kočárek, plechy moc nevozím:-)) Mám v tom teď guláš, ale tahle Honda spadá do užšího výběru i u mě.
Odkaz ke komentáři

Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.

Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat

Vytvořit účet

Vytvořte si nový účet. Je to snadné!

Vytvořit nový účet

Přihlásit se

Máte již účet? Zde se přihlaste.

Přihlásit se
  • Vytvořit...