Přejít na obsah

Kdo čím jezdí

Doporučené příspěvky

Tak jsem dostal dalšího Forda, tentokrát Expedition low cost verze, jen zadokolka V8 5,7 litru, ale zase to jezdí do 18l/100km a na silnici je to stabilnější, než ten F-350 a pořád se s tím dá je cestou necestou :smile_anim:

Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma.

Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím.

Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma.

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

Tak jsem dostal dalšího Forda, tentokrát Expedition low cost verze, jen zadokolka V8 5,7 litru, ale zase to jezdí do 18l/100km a na silnici je to stabilnější, než ten F-350 a pořád se s tím dá je cestou necestou :smile_anim:

Konečně krásné auto to bych za to svý Mondeo vyměnil hned, jen s tou spotřebou nevím nevím :crying_anim02:

Odkaz ke komentáři

No hlavně na menší a benzínový auta. Nějakej basic příhřev tam mám taky. Ale ten funguje tak kolem nuly. Při mínus deseti se to roztápí pomalu.

A fukary v B sloupku prostě studenější jsou vždycky (stejně jako je z nich teplejší klima při vedru).

Teprve po čase jsem pochopil, proč do Galaxy nabízí samostatnou klimu pro třetí řadu sedaček (přestože k nim z pod druhý řady výdechy vedou taky).

Webasto nebo jakejkoliv dálkovej předhřev je super věc, sednout do vytoprnýho rozmraženýho auta a hlavně má předehřátej motor! U naší E60 jde na krátké vzdálenosti dolu spotřeba, přestože V8 topí stejně dosti rychle. U některejch D je to přímo nutnost, kolega jezdí v OI a nesundá si po 20km čepici.....

Odkaz ke komentáři

Cestou z oběda jsem zaběhl na 5 minut mrknout do místního bazaru, kde je většina aut v komisi a najdou se tam občas zajímavé kousky, dneska např. viz. foto - kdo máte doma přebytečného šoféra a baví vás se nechat vozit na zadním sedadle a popíjet brandy nebo whiskey, jeden klasickej Rolls na prodej jen tak pro oživení vlákna :-) Fotka hnusná z mobilu, takže autu moc nepřidává, ale vevnitř je v naprosto luxusním stavu a ani zvenku jsem nenašel nějaký viditelný škrábaneček nebo něco podobného...

Ještě mají krásně zachovalýho Mercedesa Benz 380SL za 5tis. dolarů (zapomněl jsem vyfoti, sorry) - to starý SL si stejně jednou nechám dovézt do ČR na víkendy, prodávají se tu za 3-7tis. dolarů podle stavu a výhoda Californie je suché teplé počasí, takže skoro všechny auta bez rezu s původní karosérií....

Upraveno uživatelem kloubik
Odkaz ke komentáři

Cestou z oběda jsem zaběhl na 5 minut mrknout do místního bazaru, kde je většina aut v komisi a najdou se tam občas zajímavé kousky, dneska např. viz. foto - kdo máte doma přebytečného šoféra a baví vás se nechat vozit na zadním sedadle a popíjet brandy nebo whiskey, jeden klasickej Rolls na prodej jen tak pro oživení vlákna :-) Fotka hnusná z mobilu, takže autu moc nepřidává, ale vevnitř je v naprosto luxusním stavu a ani zvenku jsem nenašel nějaký viditelný škrábaneček nebo něco podobného...

Ještě mají krásně zachovalýho Mercedesa Benz 380SL za 5tis. dolarů (zapomněl jsem vyfoti, sorry) - to starý SL si stejně jednou nechám dovézt do ČR na víkendy, prodávají se tu za 3-7tis. dolarů podle stavu a výhoda Californie je suché teplé počasí, takže skoro všechny auta bez rezu s původní karosérií....

To je proste krasa, ja si nemuzu pomoct mam radeji stare auta nez ty pretechnizovane nove

Odkaz ke komentáři

Úžasný auto... sen...

Odkaz ke komentáři

Ten rolls nema zadnou cenu ani tam ani tady, leda jestli ses posuk jako travnicek :) collectable to rozhodne neni, to leda v kabriu.. A toho medveda netahej, US verzi je v Evrope natahany kvanta a nikdo to tu nechce, prodavaj se uplne za pusu, pokud eSeLo, tak urco evropskou verzi..

Upraveno uživatelem sibirnaya
Odkaz ke komentáři

Ten rolls nema zadnou cenu ani tam ani tady, leda jestli ses posuk jako travnicek :) collectable to rozhodne neni, to leda v kabriu.. A toho medveda netahej, US verzi je v Evrope natahany kvanta a nikdo to tu nechce, prodavaj se uplne za pusu, pokud eSeLo, tak urco evropskou verzi..

Když už jsme nakousli téma toho dovozu... Nevíš nebo nevíte, jak je to s dovozem statrších aut z oblasti mimo EU? Vím že bylo nějaké omezení na 8 let stáří a pak až asi zase min. 20 nebo 25 a víc jako veterán. Pořád to platí?

Nedávno jsem impulzivně chtěl koupit tohle, viz. galerie majitele s víc fotkama :-) Je to rok 1995 (takže přes 8 let ale ne dost na veterána), byl jsem to projet a dost mě to nadchnulo (stará 911tka to není, ale nějak mě to oslovilo), navíc manuál převodovka, což je na Corvettu dost rarita (někdo bude tvrdit, že ani do corvetty manuál nepatří, ale podle mě když sportovní auto, tak manuál, navíc tenhle model má automat jen 4 rychlostní). Kamarád si ze mě dělal srandu, že starý Corvetty si kupují jen 50ti letý chlapi v krizi :-) No naštěstí pro mě jsem si nechal 3 dni na rozmyšlenou a majitel ho mezitím prodal někomu jinýmu. Každopádně, kdybyste někdo věděl jak je to s tím přihlášením starýho auta v EU, tak dejte vědět, kdo ví co zas objevím a třeba vyzkouším pověstnou likviditu Submarinu a zkusím je vyměnit za nějakou americkou plechovku....just kidding :-D

Posted ImagePosted Image

Odkaz ke komentáři

v Rollsech se nevyznam, tak proto mozna hlopuy dotaz - proc nema zadnou odnotu ani tady ani tam? Dyt je to porad kus poradneho kralovskeho auta nebo se mylim?

Odkaz ke komentáři

Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.

Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat

Vytvořit účet

Vytvořte si nový účet. Je to snadné!

Vytvořit nový účet

Přihlásit se

Máte již účet? Zde se přihlaste.

Přihlásit se
  • Vytvořit...