Přejít na obsah

Doporučené příspěvky

Odesláno

Barcheta se mi vubec nelibi,za to za kilo nebo kilopade se da sehnat vymazlena E30 cabrio s dvaapullitrem R6 a to je na leto ta prava kara!

To zas necháva chladným mě. Pro mě mě je pravý cabrio dvoumístný, s plátěnou střechou, malej kufr... Zkrátka nepraktická kára, ve který je místo tak akorát pro pohodu a emoce... Ale proto je automobilovej trh tak pestrej, aby se našlo něco pro každýho z nás chlapci...

Odesláno

To mas recht..Kdyz bych se mel ridit striktne tim co pises,tak za me asi Honda S2000.. ;)

Odesláno (upraveno)

Nedávno jsem jel na Moravu, auta a kamiony v kopci rozházený po silnici, když jsem to v pohodě projel tak málem jeden řidič kamionu vypadl z auta , proste nevěřil :)

Upraveno uživatelem Josef01
Odesláno

Tomu bávu nerozumim. To je tak postavit to před sídlištního mekáče, nasadit rovnej kšilt a vosolit soundsystem :)

Kabrio má aspoň vypadat jako roadstřík, když už to není mid engined motokára.

Ale mě neberte vážně já jezdim autem pro ženy.

Odesláno

To mas recht..Kdyz bych se mel ridit striktne tim co pises,tak za me asi Honda S2000.. ;)

Neni vo čem diskutovat. Škoda jen, že jich tolik lidí prasí tunningem... :-/

Odesláno

To teda no..spis tuzing v nasem kraji.. :( takhle, ono jako vymazlit si to auto v podobe primyho sani, nerez svodu s komplet vejfukama bez katu beru, takovej ten "ryzi japonskej tuning" jak ja rikam, aby to jelo ano, ale zbytek netreba ladit, treba jeste jen kola ale jinak to auto je nadherny tak jak je v originale..

A co se tyce toho bavce,tak se mi na nem libi prave to,jak to ma strohy tvary a kdyz je strecha dole, ma to tvar krabicky do cigar jen s prednim sklem...Ale samozrejme se bavime o tom,ze to auto by melo smysl v podobe ty dvou a pulky..

Odesláno

To teda no..spis tuzing v nasem kraji.. :( takhle, ono jako vymazlit si to auto v podobe primyho sani, nerez svodu s komplet vejfukama bez katu beru, takovej ten "ryzi japonskej tuning" jak ja rikam, aby to jelo ano, ale zbytek netreba ladit, treba jeste jen kola ale jinak to auto je nadherny tak jak je v originale..

A co se tyce toho bavce,tak se mi na nem libi prave to,jak to ma strohy tvary a kdyz je strecha dole, ma to tvar krabicky do cigar jen s prednim sklem...Ale samozrejme se bavime o tom,ze to auto by melo smysl v podobe ty dvou a pulky..

Já zas od cabria nečekám, že pojede pilu. Když budu chtít za volantem blbnout, tak si vezmu STi nebo Evo... v Báře jezdim piánko. Pila bez střechy neni pro mě... neb jsem silnici už vzhůru nohama viděl a vim, že pevná střecha je dobrá věc... ;-)

Odesláno

Já zas od cabria nečekám, že pojede pilu. Když budu chtít za volantem blbnout, tak si vezmu STi nebo Evo... v Báře jezdim piánko. Pila bez střechy neni pro mě... neb jsem silnici už vzhůru nohama viděl a vim, že pevná střecha je dobrá věc... ;-)

Jo,tak to se pak da pochopit.. :) :crying_anim02:

Ale jak rikas, kdyz zabava vylozene, je spousta aut, co daj hodne zabavy..STI (rad bych jednou mel tehle sedanek v garazi), EVO a z tech placatejsich bych ja osobne rad zkusil treba Nissan GT-R...:rolleyes:

Odesláno

skoda, ze nehraju golf, pac sem by se mi krasne vlezly dva bagy :)

Tak tohle je velka nadhera!!! :notworthy: Tak asi nejvyssi cas s tim golfem zacit,ne? :D

Odesláno

Něco,co se jen tak nevidí......Géčko volepený okopovym plechem.Inspirace pro Oniona a možná zajímavost pro Harryho.Včera sem to našel u našeho zákazníka v garáži.Aby toho nebylo málo,měl tam ty medvědy tři a jeden měl postraně jeřáb.Pán netroškaří,stavíme pro něj pul roku a jeho auta jsem zatim nestihnul spočítat.Na ruce většinou zlatý rolády......patří mu prej trubky co v nich proudí plyn a navíc má náký penziony Placcatý.......budiž mu přáno,je to velice slušnej chlap.

post-4087-050763900 1327406045.jpg

Odesláno (upraveno)

Posted Image

skoda, ze nehraju golf, pac sem by se mi krasne vlezly dva bagy :)

Tak to je pecka! Moc závidím a prosím víc fotek, vnitřku a toho mazla pod kapotou, je tam 10 nebo 12 válec? Díky, fakt perfekt car.

Upraveno uživatelem pavel23
Odesláno

sibirnaya aj ja prosim o viac foto! a aj dataily, rocnik? vyzera to na V12, 2+2 coupe.. nadhera..

snad ked budem velky..

Odesláno (upraveno)

sestihrnek 4,2, druha serie, dotazeny z ameru, 1970, 2+2 kupe, posilovac rizeni a automat :)

Moc se nezměnilo...jen ten Honzův je prostě klasika! :smile_anim: Už jsem to možná někdy zmiňoval....můj mazlík na léto XKR, 2+2- 4,2 V8 417PS. :clap: Upraveno uživatelem Cyril
Odesláno (upraveno)

Posted Image po drobne :) retusi spolujezdce

radovy sestivalec, 4,2l, 265 HP, hodne z toho ale uz ztraceno v prekladu, snad letos bude cas naladit to vyladit..

Upraveno uživatelem sibirnaya

Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.

Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat

Vytvořit účet

Vytvořte si nový účet. Je to snadné!

Vytvořit nový účet

Přihlásit se

Máte již účet? Zde se přihlaste.

Přihlásit se
  • Vytvořit...