Přejít na obsah

Kdo čím jezdí

Doporučené příspěvky

jirka: On to nemyslí zle a já taky ne... ;-) Já se rád nechám poučit, já jsem jen fanda amatér, ale za těma kolama si stejně stojím... :lol2: ;)

No však já to taky tak beru. Jen se na to koukám spíš z profesní stránky, protože kolem aut a závodění se pohybuji většinu života a s BMW žiju 25 let :) .
Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

330XD E91 sem mel predek i zadek stejny, tusim 225/45 R17, 525D E61 seriovy sestnactky, predek i zadek stejny, X5 mam taky predek zadek 245/55R18. na E92 nebo kera je to trida, trojka gabro, byly 19ky na leto, fabricky, ale tam uz byly vpredu i vzadu jiny gumy, jak sirkou, tak profilem, ale byly to 19ky nizkonizko (tusim 35) profilovy slupky..

Upraveno uživatelem sibirnaya
Odkaz ke komentáři

Díky za flame :) Nicméně jsem se stejně nic nedozvěděl. U x-drive je jiný rozměr vzadu naprosto běžný (třeba švagrova nová X1 225 vepředu 255 vzadu). U e46 xd už tak běžný není, ale už jsem viděl e46 x s m-paket koly (225, 245 u 17", 225, 255 u 18"). Já každopádně mám a budu mít rozměry stejné, jenom mám dvě gumy na odpis a nechce se mi kupovat kvůli tomu 4 nové. Jsou tam Dunlopy SP 9000 a ty už se nejspíš nevyrábí. Proto bude jiný vzorek.

Upraveno uživatelem adamjursa
Odkaz ke komentáři

Ještě chybí Tada...

Jestli je to ten Tada, který na druhém fóru, kam jsem chodíval, tvrdil, že má skoroAMG, tak s tím se do žádné debaty pouštět nepotřebuji... :D

Šance je to veliká :D.

No fuj, ještě ho vyvolávejte, když tady panuje relativní klid.
Odkaz ke komentáři

Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.

Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat

Vytvořit účet

Vytvořte si nový účet. Je to snadné!

Vytvořit nový účet

Přihlásit se

Máte již účet? Zde se přihlaste.

Přihlásit se
  • Vytvořit...