jirka404 Odesláno 13. března 2012 Nahlásit Sdílet Odesláno 13. března 2012 m.n. a jirka404, vy dva jste se opravdu hledali . Každý den si jako první přečtu Vaší debatu z automobilového průmyslu a až potom pro mě začíná den . Dyť to nečti . Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
m.n. Odesláno 13. března 2012 Nahlásit Sdílet Odesláno 13. března 2012 jirka: On to nemyslí zle a já taky ne... ;-) Já se rád nechám poučit, já jsem jen fanda amatér, ale za těma kolama si stejně stojím... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
jirka404 Odesláno 13. března 2012 Nahlásit Sdílet Odesláno 13. března 2012 jirka: On to nemyslí zle a já taky ne... ;-) Já se rád nechám poučit, já jsem jen fanda amatér, ale za těma kolama si stejně stojím... No však já to taky tak beru. Jen se na to koukám spíš z profesní stránky, protože kolem aut a závodění se pohybuji většinu života a s BMW žiju 25 let . Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
jacob Odesláno 13. března 2012 Nahlásit Sdílet Odesláno 13. března 2012 Dyť to nečti . V autech se nepochybně vyznáš stokrát lépe než já, ale sranda s tebou moc není. Nemyslel jsem to špatně, ale to snad víš. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
m.n. Odesláno 13. března 2012 Nahlásit Sdílet Odesláno 13. března 2012 jacob: a ty máš jaký pneu?? :D Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
jirka404 Odesláno 13. března 2012 Nahlásit Sdílet Odesláno 13. března 2012 V autech se nepochybně vyznáš stokrát lépe než já, ale sranda s tebou moc není. Nemyslel jsem to špatně, ale to snad víš. Kdybych to myslel vážně nedám tam smajlíka . Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
jacob Odesláno 13. března 2012 Nahlásit Sdílet Odesláno 13. března 2012 Kdybych to myslel vážně nedám tam smajlíka . Dobře . Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
jacob Odesláno 13. března 2012 Nahlásit Sdílet Odesláno 13. března 2012 jacob: a ty máš jaký pneu?? :D Já mám tyto 105/15/R24. Proč ? Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
jirka404 Odesláno 13. března 2012 Nahlásit Sdílet Odesláno 13. března 2012 Já jezdím na těhle gumách . Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
sibirnaya Odesláno 13. března 2012 Nahlásit Sdílet Odesláno 13. března 2012 (upraveno) 330XD E91 sem mel predek i zadek stejny, tusim 225/45 R17, 525D E61 seriovy sestnactky, predek i zadek stejny, X5 mam taky predek zadek 245/55R18. na E92 nebo kera je to trida, trojka gabro, byly 19ky na leto, fabricky, ale tam uz byly vpredu i vzadu jiny gumy, jak sirkou, tak profilem, ale byly to 19ky nizkonizko (tusim 35) profilovy slupky.. Upraveno 13. března 2012 uživatelem sibirnaya Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
adamo Odesláno 14. března 2012 Nahlásit Sdílet Odesláno 14. března 2012 (upraveno) Díky za flame Nicméně jsem se stejně nic nedozvěděl. U x-drive je jiný rozměr vzadu naprosto běžný (třeba švagrova nová X1 225 vepředu 255 vzadu). U e46 xd už tak běžný není, ale už jsem viděl e46 x s m-paket koly (225, 245 u 17", 225, 255 u 18"). Já každopádně mám a budu mít rozměry stejné, jenom mám dvě gumy na odpis a nechce se mi kupovat kvůli tomu 4 nové. Jsou tam Dunlopy SP 9000 a ty už se nejspíš nevyrábí. Proto bude jiný vzorek. Upraveno 14. března 2012 uživatelem adamjursa Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
sibirnaya Odesláno 14. března 2012 Nahlásit Sdílet Odesláno 14. března 2012 dycky platilo stejny gumy na jedny naprave, ne, ze bys musel mit vsechny ctyri stejny. jestli se to zmenilo, to nevim, ale myslim, ze ne.. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
gas Odesláno 14. března 2012 Nahlásit Sdílet Odesláno 14. března 2012 (upraveno) Nezmenilo se nic, na naprave musi byt stejny rozmer, znacka a dezen, predek a zadek muzes mit odlisny rozmer, dezen i znacku za predpokladu, ze mas oba dane rozmery uvedeny v TP Upraveno 14. března 2012 uživatelem gas Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
sibirnaya Odesláno 14. března 2012 Nahlásit Sdílet Odesláno 14. března 2012 tak jesteze tu mame mladochy jako je gasik, ten delal autoskolu nedavno, takze si to jeste pamatuje Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
gas Odesláno 14. března 2012 Nahlásit Sdílet Odesláno 14. března 2012 Jen jsem daval pozor, jinak uz mne razi treti zuby Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Marchegiani Odesláno 15. března 2012 Nahlásit Sdílet Odesláno 15. března 2012 ROVER 620SDI uz 3 roky sa vyvazam na tomto auticku...zatial velka spokojnost ale moje srdce prahne po MAZDE. Sen je MX5 ale aj MAZDA6 by mohla byt =) Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Traveller Odesláno 15. března 2012 Nahlásit Sdílet Odesláno 15. března 2012 m.n. a jirka404, vy dva jste se opravdu hledali .Ještě chybí Tada... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
m.n. Odesláno 15. března 2012 Nahlásit Sdílet Odesláno 15. března 2012 Jestli je to ten Tada, který na druhém fóru, kam jsem chodíval, tvrdil, že má skoroAMG, tak s tím se do žádné debaty pouštět nepotřebuji... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
jacob Odesláno 15. března 2012 Nahlásit Sdílet Odesláno 15. března 2012 Jestli je to ten TadaŠance je to veliká . Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Horhe Odesláno 15. března 2012 Nahlásit Sdílet Odesláno 15. března 2012 Ještě chybí Tada... Jestli je to ten Tada, který na druhém fóru, kam jsem chodíval, tvrdil, že má skoroAMG, tak s tím se do žádné debaty pouštět nepotřebuji... Šance je to veliká . No fuj, ještě ho vyvolávejte, když tady panuje relativní klid. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.
Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat
Vytvořit účet
Vytvořte si nový účet. Je to snadné!
Vytvořit nový účetPřihlásit se
Máte již účet? Zde se přihlaste.
Přihlásit se