Jay Doll Odesláno 14. dubna 2012 Nahlásit Sdílet Odesláno 14. dubna 2012 Jo, ale moc fér to nebylo. Bylo to na mokré trávě a X6 měla sportovní gumy Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Kazaam Odesláno 14. dubna 2012 Nahlásit Sdílet Odesláno 14. dubna 2012 Jo, ale moc fér to nebylo. Bylo to na mokré trávě a X6 měla sportovní gumy jj, JD má pravdu... Top Gear nemůžete brát moc vážně, tam jde vyloženě o to si odpočinout a zasmát se...Jeremy to naschvál ještě přehnaně zveličoval a dali jim to na špatných gumách....ale jinak to auto není fakt nic moc teda ... pro mě osobně fakt takovej nesmysl... holkám se líbí, takže dobrý max ke kavárně nebo baru Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
mmcmxcix Odesláno 14. dubna 2012 Nahlásit Sdílet Odesláno 14. dubna 2012 (upraveno) Co je na tom videu fake? Btw. nevim, jak moc se zajímáš o auta, ale v pokroku systému 4x4 je BMW opravdu nejdál ;-) Si snad delas p...l? Na to, jak rikas ze se zajimas o auta a nejsi fanda bmw, tak ptakovin rikas az az. A postovat sem "profi" videa z youtube, bravo. Na youtube taky najdu x videi na ledu jak je audi king a bmw sunt, ale ja s tim tady urcite argumentovat nebudu. Porovnavat sedany a sportaky, suv a combi, nejvyssi a nejnizsi vybavu, to clovek muze zazit fakt jenom na internetu. Argumentace typu "bmw je king protoze ma motor vice vzadu" je uz ale moc. Upraveno 14. dubna 2012 uživatelem mmcmxcix Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
jacob Odesláno 14. dubna 2012 Nahlásit Sdílet Odesláno 14. dubna 2012 Jo, ale moc fér to nebylo. Bylo to na mokré trávě a X6 měla sportovní gumy No upřímně to vypadalo jako normální letní kola, se kterými to auto člověk koupí. Sportovní gumy jsou slicky, podle mě. Na druhou stranu je jasné, že Top Gear je z veliké částy zábavný pořad, u kterého se má člověk zasmát :-). Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
B.F.G. Odesláno 14. dubna 2012 Nahlásit Sdílet Odesláno 14. dubna 2012 Ja mam velmi pozitivni zkusenost se zimnima semperitama. Ve srovnani s ostatnima gumama co znam super grip a jedno velike ticho. Tentokrat jsem vybiral podle testu a dobre jsem udelal. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Kazaam Odesláno 14. dubna 2012 Nahlásit Sdílet Odesláno 14. dubna 2012 Si snad delas p...l? Na to, jak rikas ze se zajimas o auta a nejsi fanda bmw, tak ptakovin rikas az az. A postovat sem "profi" videa z youtube, bravo. Na youtube taky najdu x videi na ledu jak je audi king a bmw sunt, ale ja s tim tady urcite argumentovat nebudu. Porovnavat sedany a sportaky, suv a combi, nejvyssi a nejnizsi vybavu, to clovek muze zazit fakt jenom na internetu. Argumentace typu "bmw je king protoze ma motor vice vzadu" je uz ale moc. Brouku, neříkám, že jsem profi. A píšu tady porovnání z vlastní zkušenosti..říkám, že jsem měl Audi A4 v Quattru a teď mám BMW 3. A to BMW má opravdu lepší jízdní vlastnosti ...a pokud si v tom ty osobně třeba nejel, tak to přece nemůžeš vědět . A jinak k tomu videu...psal jsem, že je známé, protože prokolovalo celej svět a zmiňovali se o tom i česká média. Dokonce to bylo tuším i v autosalonu v recenzi na X3, ale to nevím jistě. A motor vzadu patří k tomu, že jsem psal o jízdních vlastnostech a asi to souvisí i s tím, že v tom BMW asi evidentně i víc myslej....a máš pravdu. Audi začíná myslet taky, protože to začíná taky pomalu dělat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Onisau Odesláno 14. dubna 2012 Nahlásit Sdílet Odesláno 14. dubna 2012 (upraveno) Tak to je divny,ja jsem z Krkonos a s xdrivem se mi nepodarilo nikde zustat. Třeba letos, pravidelně v Černém dole jsem se bavil neschopností auta BMW X6. Vzhledem k tomu, že pokaždé se nemohli dostat z místa které já jsem vyjel jak z parkoviště před Albertem, tak asi nic moc. To že by to byli horší řidiči než já se nedomnívám, neb je to nemožné, protože já jsem obyčejný řidič s nic moc nájezdem na sněhu. JInak kolega tu X6 má v nějakém tom biturbo dieslu. Na dlouhé cesty super. Pohodlné, pěkné. Upraveno 14. dubna 2012 uživatelem Onisau Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Kazaam Odesláno 14. dubna 2012 Nahlásit Sdílet Odesláno 14. dubna 2012 Jinak pozor. Nechci, aby tady panoval názor, že tady podporuju BMW stylem "všichni kupte bramboráky, jsou nejlepší na světě"...to určitě ne...ale ve srovnání BMW a Audi jsem trochu skeptik... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Ruda Odesláno 14. dubna 2012 Nahlásit Sdílet Odesláno 14. dubna 2012 (upraveno) Ad Ruda díky. Z jmenovaných jsem nejvíc sázel právě na Vredestein. Zimní mám Semperity, ale na léto jsem chtěl změnit značku. Rozměr je klasika, 215/50 R17. Vredestein nabízí dva typy za velmi pěkné peníze . Já jsem na Lagunu II obul Nexen N6000 v rozměru 225/45 R17 a jsou to gumy krásně tichý a držící stopu. Ve srovnání s BF Goodrich G-Force, které tam byly dříve, je jízda komfortnější. Upraveno 14. dubna 2012 uživatelem Ruda Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
obchodnik-o3 Odesláno 14. dubna 2012 Nahlásit Sdílet Odesláno 14. dubna 2012 Teď sem se svezl s 66 kw a pro mě lepší pocit než z 81 kw.. takže je asi tak na 99% rozhodnuto v com sa ti zdala lepsia? 66kw som nemal moznost jazdit,preto sa pytam Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
sibirnaya Odesláno 14. dubna 2012 Nahlásit Sdílet Odesláno 14. dubna 2012 ja mam X5, coz by melo met stejnej podvozek jak X6, a ze bych nekde zustal viset, to se rict neda. v alpach sem s tim byl, na snehu tady taky jezdil.. ono je to taky dost o gumach, v tom testu pokud vim to bylo na 20palcovych papucich.. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Onisau Odesláno 14. dubna 2012 Nahlásit Sdílet Odesláno 14. dubna 2012 ja mam X5, coz by melo met stejnej podvozek jak X6, a ze bych nekde zustal viset, to se rict neda. v alpach sem s tim byl, na snehu tady taky jezdil.. ono je to taky dost o gumach, v tom testu pokud vim to bylo na 20palcovych papucich.. odhlédněme od sněhu... Není podvozek sice stejný, ale jinak na X6 nastavený? Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
martin.L Odesláno 14. dubna 2012 Nahlásit Sdílet Odesláno 14. dubna 2012 Jinak pozor. Nechci, aby tady panoval názor, že tady podporuju BMW stylem "všichni kupte bramboráky, jsou nejlepší na světě"...to určitě ne...ale ve srovnání BMW a Audi jsem trochu skeptik... A čo si aj osobne odjazdil aspoň 6 mesiacov? No mal som 7čku, 5tku, 3ku ...nedavno X5, X6.., a nedovolim si to tvrdiť. Mal si niekedy novu napr. audi Q7? asi nie.. A to som mal 5tku s motorom 3.5L, 3ku coupe s benzinom 3.5L...No pokial to nie xdrive môžes sa na tom akurat sankovať v zime. BMW X5, X6 su zname: tvrde podvozky, nepohodlne a tvrde auta..intercooler na spodnej časti auta, zla prejazdnosť terenom, nemyslim tym lesne cesty, zimne pole.. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
m.n. Odesláno 14. dubna 2012 Nahlásit Sdílet Odesláno 14. dubna 2012 A prosím pěkně, ten 3,5 litr v trojkovém coupé, to byla nějaká individuální vestavba? Jinak si to neumím vysvětlit... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
gas Odesláno 14. dubna 2012 Nahlásit Sdílet Odesláno 14. dubna 2012 To byl tuzing asi myslel 335i, mel toho tolik, ze se mu to plete Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
sect Odesláno 14. dubna 2012 Nahlásit Sdílet Odesláno 14. dubna 2012 Synci a já furt jezdím ve firemní Octávce 1,9 a vyjedu fšude kam potřebuju. A myslím, že na hory jezdím celkem dost......jak jsem rád, že mně vaše problémy netrápí..... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
m.n. Odesláno 14. dubna 2012 Nahlásit Sdílet Odesláno 14. dubna 2012 (upraveno) gas: No raději, ať si ani nic nekupuje ze současné produkce, to už tím tuplem nebude vědět, co má pod kapotou... Upraveno 14. dubna 2012 uživatelem m.n. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
martin.L Odesláno 14. dubna 2012 Nahlásit Sdílet Odesláno 14. dubna 2012 A prosím pěkně, ten 3,5 litr v trojkovém coupé, to byla nějaká individuální vestavba? Jinak si to neumím vysvětlit... 3ka cupe ma štandardne ponukany motor. 3.5L benzin, označenie 335i...na biturbe, žiadna špecialna motorizacia. Aka otazku "in.vestavba" nechapem. BMW rad 3, 335i Biturbo 380 koní.. Google...najdes ich tam furu.. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
m.n. Odesláno 14. dubna 2012 Nahlásit Sdílet Odesláno 14. dubna 2012 Jasný, 380 koní a 3,5litru. Ok... Jen jestli to nebyl ten foukaný 306koňový třílitr... :-) Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
jirka404 Odesláno 14. dubna 2012 Nahlásit Sdílet Odesláno 14. dubna 2012 (upraveno) 335i je obsah 3 litry . Jediný motor o obsahu 3,5 litru je M30B35 a ten se dával do starších typů jako 735, 535. Do 3 řady nikdy . Upraveno 14. dubna 2012 uživatelem jirka404 Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.
Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat
Vytvořit účet
Vytvořte si nový účet. Je to snadné!
Vytvořit nový účetPřihlásit se
Máte již účet? Zde se přihlaste.
Přihlásit se