parre Odesláno 30. května 2012 Nahlásit Sdílet Odesláno 30. května 2012 logo bych měl, co v tom máš za motor? logo bych chtěl... Je to M550d... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Micey Odesláno 30. května 2012 Nahlásit Sdílet Odesláno 30. května 2012 Jo, tak to je slušnej motor:) Jak to jede, i takhle nový..? Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
parre Odesláno 30. května 2012 Nahlásit Sdílet Odesláno 30. května 2012 (upraveno) Jo, tak to je slušnej motor:) Jak to jede, i takhle nový..? abych byl upřímnej, eště pořádně nevim (ani neni eště na značkách), zeptej se mě za 10 dní Upraveno 30. května 2012 uživatelem parre Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
jirka404 Odesláno 30. května 2012 Nahlásit Sdílet Odesláno 30. května 2012 logo bych chtěl... Je to M550d... Dofám, že na to teď dává BMW záruku aspoň 5 let, protože až se ti to "trojitý foukání" rozhodí bude lepší místo opravy koupit nový auto . Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
panedge Odesláno 31. května 2012 Nahlásit Sdílet Odesláno 31. května 2012 parre-bomba!nejhezci a nejlepsi auto ve svy tride.Na ten motor jsem hodne zvedavej,to musi jet jak raketa Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
bedja Odesláno 31. května 2012 Nahlásit Sdílet Odesláno 31. května 2012 Je to M550d... ..no ty woe.. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
cretino Odesláno 31. května 2012 Nahlásit Sdílet Odesláno 31. května 2012 logo bych chtěl... Je to M550d... nadhera Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
parre Odesláno 31. května 2012 Nahlásit Sdílet Odesláno 31. května 2012 parre-bomba!nejhezci a nejlepsi auto ve svy tride.Na ten motor jsem hodne zvedavej,to musi jet jak raketa Já jsem na to taky zvědavej. Nalepim nálepku Chronomagu, otestuju a dám vědět Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
jacob Odesláno 31. května 2012 Nahlásit Sdílet Odesláno 31. května 2012 Je to M550d... Mně ten downsizing sice moc sympatický není, ale na druhou stranu je třeba uznat, že ty motory 50d, to je opravdu strojovna. Téměř 400 koní u diesel třílitru, to je neskutečné :-). Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
bandicoot Odesláno 31. května 2012 Nahlásit Sdílet Odesláno 31. května 2012 (upraveno) Znáte někdo aktuální důvod downsizingu v týhle cenový kategorii?Kvůli spotřebě to nebude, kvůli výši povinnýho ručení taky ne, kvůli výrobním nákladům taky ne.Přijde mi to jako kartel, dělat složité věci, které se pravděpodobně po čase vyserou. Auta tak budou častěji na servise a budou se měnit nikoliv po šesti letech, ale po čtyřech. Upraveno 31. května 2012 uživatelem bandicoot Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Leclerc Odesláno 31. května 2012 Nahlásit Sdílet Odesláno 31. května 2012 Snižování emisí? Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
sibirnaya Odesláno 31. května 2012 Nahlásit Sdílet Odesláno 31. května 2012 ja nejvic nechapu rozhodnuti skoncit s sestivalcema atmosferickyma, do budoucna i foukanyma, a radsi cpat dvou a triturbovy ctyrvalce.. nebo bmw s trivalcem, chce se mi blit jen to napisu Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
gougy Odesláno 31. května 2012 Nahlásit Sdílet Odesláno 31. května 2012 ja nejvic nechapu rozhodnuti skoncit s sestivalcema atmosferickyma, do budoucna i foukanyma, a radsi cpat dvou a triturbovy ctyrvalce.. nebo bmw s trivalcem, chce se mi blit jen to napisu Mě je to jedno, teď mám doma jenom čtyřhrnky a Ty se taky neboj, až nebudou šesti a osmiválce, budou baterkáče, takže v klidu odbzučíš s krouťákem 1-2kN.m Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
panedge Odesláno 31. května 2012 Nahlásit Sdílet Odesláno 31. května 2012 bandicoot-emise a spotřeba. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
obchodnik-o3 Odesláno 31. května 2012 Nahlásit Sdílet Odesláno 31. května 2012 Já jsem na to taky zvědavej. Nalepim nálepku Chronomagu, otestuju a dám vědět podel sa potom s dojmami Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
parre Odesláno 31. května 2012 Nahlásit Sdílet Odesláno 31. května 2012 ja nejvic nechapu rozhodnuti skoncit s sestivalcema atmosferickyma, do budoucna i foukanyma, a radsi cpat dvou a triturbovy ctyrvalce.. nebo bmw s trivalcem, chce se mi blit jen to napisu to jsou alibisticky pozadavky EU na snizovani emisi, kvuli tomu treba konci Bava motorky s boxerem. Je to uplna blbost... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
jirka404 Odesláno 31. května 2012 Nahlásit Sdílet Odesláno 31. května 2012 bandicoot-emise a spotřeba. Sice je pravda, že to má už E VI, ale pozor! lítali jsme s tím (xDrive) po německých dálnicích plně obsazený a průměr byl 20l na 100 km, takže těch uváděných 7l na 100 jen při lehké noze. Navíc jsem se koukal na ceny dílů a např. jeden střik 380 euro a jeden menší "fouk" 2800 euro. To je jedno blbý natankování (u nás běžné) a je to 380 x 6 . Osobně si myslím, že nacpat do řadového šestiválce 380 kobylek a trojitý foukání je smrtelná kombinace pro motor a můžeme se rozloučit s časama, kdy motor najezdil i 600 tis. km. A to do toho chtěli původně v Mnichově nacpat 500 kobylek, ale zjistili, že by měl motor životnost 100 tis. km a tak ubrali. Mě jen zajímá jakou životnost bude ten motor mít. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Dantechno Odesláno 31. května 2012 Nahlásit Sdílet Odesláno 31. května 2012 Sice je pravda, že to má už E VI, ale pozor! lítali jsme s tím (xDrive) po německých dálnicích plně obsazený a průměr byl 20l na 100 km, takže těch uváděných 7l na 100 jen při lehké noze. Navíc jsem se koukal na ceny dílů a např. jeden střik 380 euro a jeden menší "fouk" 2800 euro. To je jedno blbý natankování (u nás běžné) a je to 380 x 6 . Osobně si myslím, že nacpat do řadového šestiválce 380 kobylek a trojitý foukání je smrtelná kombinace pro motor a můžeme se rozloučit s časama, kdy motor najezdil i 600 tis. km. A to do toho chtěli původně v Mnichově nacpat 500 kobylek, ale zjistili, že by měl motor životnost 100 tis. km a tak ubrali. Mě jen zajímá jakou životnost bude ten motor mít. odkud to mas? Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
jirka404 Odesláno 31. května 2012 Nahlásit Sdílet Odesláno 31. května 2012 odkud to mas? Přímo od zdroje . Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Dantechno Odesláno 31. května 2012 Nahlásit Sdílet Odesláno 31. května 2012 Od Reithofera jo? Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.
Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat
Vytvořit účet
Vytvořte si nový účet. Je to snadné!
Vytvořit nový účetPřihlásit se
Máte již účet? Zde se přihlaste.
Přihlásit se