spiderer Odesláno 18. září 2009 Nahlásit Sdílet Odesláno 18. září 2009 Ac nerad, taky bych asi jezdil vlakem.. aspon budes moct pit Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
mik@ Odesláno 18. září 2009 Nahlásit Sdílet Odesláno 18. září 2009 sakra chlapi cakal som, ze sa niekto najde kto bude za tu karu... No zjavne to auto nie je pre mna idealne riesenie... Tazko sa mi od toho ustupuje, vzdy som sa tesil, ze ked budem mat 18 konecne budem mat vlastne auto a ked konecne ho mozem mat, tak budem jazdit vlakom... Ale nemozem sa riadit pocitovo, treba to vazne zhodnotit... A ono ja zas az tolko neusetrim, lebo ja tie prachy aj tak nemam.... Bud by som to dostal alebo ne... Som hovoril, ze o to nejde, len som chcel vediet co by ste ako uz skusenejsi volili vy... Tiez by ste si tam tu D1 mohli dat dopriadku... Aj tak teda dik za rady... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
911 Odesláno 19. září 2009 Nahlásit Sdílet Odesláno 19. září 2009 sakra chlapi cakal som, ze sa niekto najde kto bude za tu karu... No zjavne to auto nie je pre mna idealne riesenie... Tazko sa mi od toho ustupuje, vzdy som sa tesil, ze ked budem mat 18 konecne budem mat vlastne auto a ked konecne ho mozem mat, tak budem jazdit vlakom... Ale nemozem sa riadit pocitovo, treba to vazne zhodnotit... A ono ja zas az tolko neusetrim, lebo ja tie prachy aj tak nemam.... Bud by som to dostal alebo ne... Som hovoril, ze o to nejde, len som chcel vediet co by ste ako uz skusenejsi volili vy... Tiez by ste si tam tu D1 mohli dat dopriadku... Aj tak teda dik za rady... hele ona by te ta cesta autem stejne prestala bavit. ja to jezdil sluzebne Pha-Blava nescetnekrat a pak uz to nesnasel jestli nejde o prachy, tak si to auto za 4t kup a jezdi jen obcas zbytek co usetris na nakladech tak na koleji prochlastas s penize se ti hodi, ver tomu Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
KFL Odesláno 19. září 2009 Nahlásit Sdílet Odesláno 19. září 2009 (upraveno) Já se jen rychle vrátím k původnímu tématu. Díky laskavosti kamaráda se teď pár dní vozím v Range Rover Sport Supercharged (V8, 4.2 s kompresorem od Jaguaru, 390 koní, váha cca 2,2 tuny). A po těch 700 km musím říct, že mě fakt, a oproti všem očekáváním, hodně baví! Tahle dvoutunová stodola zrychluje jak splašená a překvapivě dokáže i přes vyšší těžiště zatáčet v rychlostech, kdy člověk radši přivírá oči a brzdí. Zvuk motoru a výfuků je nejďábelštější kolem 1500 otáček na půl plynu, kdy auto zní jako Spitfire. Ve vyšších otáčkách potom ječí kompresor a mísí se s dunivým zvukem osmiválce. Posez je super, člověk je vysoko, sedí v ultra pohodlných křeslech, auto je krásně pohodlné, aniž by trpělo houpavým efektem klasických lanďáků, a to i přes 20" ráfky. Řízení je poměrně strmé (taky od Jaguáru) a kupodivu dodává do volantu i něco málo informací o tom, co se děje s předními koly. V žádném případě nejde o sporťák, ani o mrštný vehikl. Dvě tuny váhy fyziku prostě neobelstí, i kdyby se jeden pos*al. Brzdy jsou adekvátní. Auto neztratilo nic moc ze svých terénních schopností. Několik režimů nastavení závěrek, zvedací podvozek atd. atd. Celkově se dá říct, že jde o rychlý, hodně rychlý off-road. Uvnitř je při běžných rychlostech ticho, na dálnici, i přes aerodynamiku dobře postavené stodoly, člověk slyší maximálně jemný valivý hluk od kol, nic víc. Anebo kvalitní stereo od Harmann/Kardon. Myslím, že mám další položku do seznamu dream cars . výborný test Top Gearu ( část je ještě lepší) .. PS: Sorry za ty větší PNG (míněno bajtově), už se mi to nechtělo ukládat do JPG . PS2: Eště jsem zapomněl - spotřeba .. za ty 4 dny se mi podařilo dokopat auto k 16,6 litrům / 100 km. Jinak to bylo spíš 18,9, ve městě při kravení s výkonem i 25 . Ale stojí to za to . edit: doplnění spotřeby Upraveno 19. září 2009 uživatelem KFL Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Návštěvník YPO Odesláno 19. září 2009 Nahlásit Sdílet Odesláno 19. září 2009 to druhé video je úsměvné a dost to auto šetřil - to auto dokáže v terénu neuvěřitelné věci - kdysi jsem měl možnost ho testovat (sice jenom v terénu, ale bez omezení) a opravdu umí - s trochou nadsázky bych ho přirovnal k Praga V3S - "kde projede tank, projede i vejtřaska" Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
MartinT Odesláno 19. září 2009 Nahlásit Sdílet Odesláno 19. září 2009 Tak také zpátky k tematu: Sedlám čerstvě nového Superba 3,6 4x4 v automatu. Nejlepší videoprogram je nastavit si zobrazení aktuální spotřeby . Jediná věc co mi vadí, je že se nemůžu dostat na nominální hodnoty průměrné spotřeby. Jinak je to takové nenápadné auto, které ale pak umí překvapit (dokonce i samotného řidiče). Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Návštěvník Tada Odesláno 19. září 2009 Nahlásit Sdílet Odesláno 19. září 2009 RRS 4.2 SC má místní uživatel Hammer Time, ač tyhle stodoly zrovna nemiluju, musím uznat, že konkrétně tato verze a tato motorizace trošku smyslu dávají... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
XXXfazerXXX Odesláno 20. září 2009 Nahlásit Sdílet Odesláno 20. září 2009 RRS 4.2 SC má místní uživatel Hammer Time, ač tyhle stodoly zrovna nemiluju, musím uznat, že konkrétně tato verze a tato motorizace trošku smyslu dávají... Taky jsem mel tu cest.....jen bych doplnil....auto az na spotrebu mi vyhovovalo,ale interier byl katastrofalni kus plastu Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
pavel23 Odesláno 20. září 2009 Nahlásit Sdílet Odesláno 20. září 2009 Souhlasím s Fazerem, ale jinak je to gut auto kámoš ho má z německa. Ta spotřeba je hrozná. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
mike_x Odesláno 20. září 2009 Nahlásit Sdílet Odesláno 20. září 2009 RRS 4.2 SC má místní uživatel Hammer Time, ač tyhle stodoly zrovna nemiluju, musím uznat, že konkrétně tato verze a tato motorizace trošku smyslu dávají... Tohle auto je evidentne sity na miru milence ruskyho mafiana, aby mela s cim jezdit na nakupy (nejlepe nekde v centru mesta) - smrdi to z nej na sto honu. Holt trh si zada svoje. Za me jednoznacne Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Duke650 Odesláno 21. září 2009 Nahlásit Sdílet Odesláno 21. září 2009 Bugatti Galibier (nejezdím ani nikdy nebudu) ale má pěkné hodinky :-) http://www.autocar.co.uk/car-news/concept-....aspx?im=282044 http://www.autocar.co.uk/car-news/concept-....aspx?im=282039 Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
docent_tecka Odesláno 21. září 2009 Nahlásit Sdílet Odesláno 21. září 2009 Tak také zpátky k tematu: Sedlám čerstvě nového Superba 3,6 4x4 v automatu. Nejlepší videoprogram je nastavit si zobrazení aktuální spotřeby . Jediná věc co mi vadí, je že se nemůžu dostat na nominální hodnoty průměrné spotřeby. Jinak je to takové nenápadné auto, které ale pak umí překvapit (dokonce i samotného řidiče). máš to s pádlama pod volantem? já měl spotřebu okolo 10,5-11 litru (kolísá to od 9 do 13) Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Návštěvník Tada Odesláno 21. září 2009 Nahlásit Sdílet Odesláno 21. září 2009 Tak také zpátky k tematu: Sedlám čerstvě nového Superba 3,6 4x4 v automatu. Nejlepší videoprogram je nastavit si zobrazení aktuální spotřeby . Jediná věc co mi vadí, je že se nemůžu dostat na nominální hodnoty průměrné spotřeby. Jinak je to takové nenápadné auto, které ale pak umí překvapit (dokonce i samotného řidiče). Počkej až to bude mít najeto pár tisíc až 10tis Km, pak by se spotřeba měla ústálit a jít dolu.... A propos - jaké tam jsou hodnoty spotřeby? Myslím si, že cokoliv pod 10 je na středně dlouhých trasách holý nesmysl... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Alessio Odesláno 21. září 2009 Nahlásit Sdílet Odesláno 21. září 2009 Počkej až to bude mít najeto pár tisíc až 10tis Km, pak by se spotřeba měla ústálit a jít dolu.... A propos - jaké tam jsou hodnoty spotřeby? Myslím si, že cokoliv pod 10 je na středně dlouhých trasách holý nesmysl... naopak, tipuju že jak vyjede z města pod těch 10 se dostane. V passatu CC s tím samým motorem (jen je o chlup silnější) to tak aspon bylo - z patnácti to kleslo k deseti už u slanýho. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Andreas.ks Odesláno 25. září 2009 Nahlásit Sdílet Odesláno 25. září 2009 KFL, s tím Top Gearem jsi to neměl dělat... Strávil jsem několik posledních večerů čučením na youtube na jejich videa... Kromě jiného je docela zajímavé sledovat jaké nosí Jeremy Clarkson hodinky k různým automobilům... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
KFL Odesláno 25. září 2009 Nahlásit Sdílet Odesláno 25. září 2009 KFL, s tím Top Gearem jsi to neměl dělat... Strávil jsem několik posledních večerů čučením na youtube na jejich videa... Kromě jiného je docela zajímavé sledovat jaké nosí Jeremy Clarkson hodinky k různým automobilům... Haha, další fanda . Že to dává Prima Cool asi víš (pokud ji chytáš), nová sezona začne v listopadu .. na netu se válí všude celý sezony ke stažení. Máš co dělat . Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
PepaSFI Odesláno 27. září 2009 Nahlásit Sdílet Odesláno 27. září 2009 mám pocit že na Cool to mají nějak přeházené. Ne že bych to znal do detailů ale minulý pátek Jeremy inzeroval na příště africké dobrodružství a to teď nebylo. Ale závod přes Londýn je taky dobrá atrakce, Stig čekající na autobus :-) Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
gougy Odesláno 27. září 2009 Nahlásit Sdílet Odesláno 27. září 2009 mám pocit že na Cool to mají nějak přeházené. Ne že bych to znal do detailů ale minulý pátek Jeremy inzeroval na příště africké dobrodružství a to teď nebylo. Ale závod přes Londýn je taky dobrá atrakce, Stig čekající na autobus :-) Kdy je Stig čekající na mhd? To musím vidět Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
PepaSFI Odesláno 27. září 2009 Nahlásit Sdílet Odesláno 27. září 2009 Kdy je Stig čekající na mhd? To musím vidět bylo v pátek ale pokud ti to stačí v angličtině tak tady http://www.youtube.com/watch?v=2iVm97fpWYY Mimochodem, nevíte jestli někdo někde ukládá ty nadabované TG z Cool? Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
KFL Odesláno 27. září 2009 Nahlásit Sdílet Odesláno 27. září 2009 mám pocit že na Cool to mají nějak přeházené. Ne že bych to znal do detailů ale minulý pátek Jeremy inzeroval na příště africké dobrodružství a to teď nebylo. Ale závod přes Londýn je taky dobrá atrakce, Stig čekající na autobus :-) Nemají . Jen stoupla sledovanost, tak koupili řadu z roku 2008. Tu dávají v pátek (myslím) a v sobotu pokračujou ve starších dílech. Mimochodem, nevíte jestli někdo někde ukládá ty nadabované TG z Cool? Jedině Rapidshare, pokud vím. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.
Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat
Vytvořit účet
Vytvořte si nový účet. Je to snadné!
Vytvořit nový účetPřihlásit se
Máte již účet? Zde se přihlaste.
Přihlásit se