m.n. Odesláno 11. ledna 2013 Nahlásit Odesláno 11. ledna 2013 Ještě lepší!!!!!!!!!!!!!! Super!!! Musim sehnat ten návod v češtině.Jirko,neporadiš kde? V BMW u Stratoše za to chtěji trojku.Blázní... Na manuál se vykašli, my ti všechno řeknem...
laskajefajn Odesláno 11. ledna 2013 Nahlásit Odesláno 11. ledna 2013 (upraveno) I s šíbrem, jestli má... Panorama,mimochodem v létě asi skvělá záležitost.Ty pojistky jsou všeobecně u všech modelů stejné? m.n: když já Tě pořád otravuju.Co Ti nabidnu já? Tak fajn...řekl sis o to Co to je to talčitko SOS v plastovém krytu? Má to něco společného s alarmem nebo to rovná rovnou odtah? ...p.s nebo 112? Upraveno 11. ledna 2013 uživatelem laskajefajn
Lion Odesláno 11. ledna 2013 Nahlásit Odesláno 11. ledna 2013 I s šíbrem, jestli má... fakt i šíbr jo? to musím prubnout... za dva roky sem ty okna zkusil asi dvakrát stylem jen jestli to funguje
m.n. Odesláno 11. ledna 2013 Nahlásit Odesláno 11. ledna 2013 (upraveno) Jojo, já když to držím dlouho, tak sjedou okna a když ještě furt držím, tak se vysune i šíbr... A naopak... To SOS je BMW Assist a teď nechci kecat, ale myslím, že to má v sobě integrovaný GSM modul, něco jako když nemáš třeba v telefonu simku, tak se taky dovoláš na tísňové volání. Ale co to všechno umí, to nevím a doufám, že to nikdy nebudu muset zkoušet. Ťuk ťuk... Upraveno 11. ledna 2013 uživatelem m.n.
KFL Odesláno 11. ledna 2013 Nahlásit Odesláno 11. ledna 2013 Panorama,mimochodem v létě asi skvělá záležitost.Ty pojistky jsou všeobecně u všech modelů stejné? m.n: když já Tě pořád otravuju.Co Ti nabidnu já? Tak fajn...řekl sis o to Co to je to talčitko SOS v plastovém krytu? Má to něco společného s alarmem nebo to rovná rovnou odtah? ...p.s nebo 112?http://en.wikipedia.org/wiki/BMW_Assist
Lion Odesláno 11. ledna 2013 Nahlásit Odesláno 11. ledna 2013 (upraveno) Panorama,mimochodem v létě asi skvělá záležitost.Ty pojistky jsou všeobecně u všech modelů stejné? za těch 2 a půl roku sem panoramu využil jen když někdo čučel jak z jara a chtěl si vyzkoušet simíra gerchána v létě to neotevírám, dyť je venku větší hic než v autě ale v noci můžeš čučet na hvězdy jinak co bylo bomba tak střešní okno se solárními články, které poháněly větráky... by člověk neřekl kolik v létě udělá při nástupu do vytopenýho auta jen "blbá" cirkulace vzduchu jinak zrcátka sklápím při každém zaparkování... Upraveno 11. ledna 2013 uživatelem Lion
sibirnaya Odesláno 11. ledna 2013 Nahlásit Odesláno 11. ledna 2013 tlacitko SOS zmacknes, az pudes pres boudu a bude z tebe chcat krev proudem - 112..
jirka404 Odesláno 11. ledna 2013 Nahlásit Odesláno 11. ledna 2013 (upraveno) Ještě lepší!!!!!!!!!!!!!! Super!!! Musim sehnat ten návod v češtině.Jirko,neporadiš kde? V BMW u Stratoše za to chtěji trojku.Blázní... Dodám Co že to máš? Upraveno 11. ledna 2013 uživatelem jirka404
montemar Odesláno 11. ledna 2013 Nahlásit Odesláno 11. ledna 2013 a nejhezčí bmw současnosti je 640d gran coupe v bílé! i
Pirx Odesláno 11. ledna 2013 Nahlásit Odesláno 11. ledna 2013 a nejhezčí bmw současnosti je 640d gran coupe v bílé! iNe. V matne bronzove. Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím. Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím.
jirka404 Odesláno 11. ledna 2013 Nahlásit Odesláno 11. ledna 2013 (upraveno) Ještě lepší!!!!!!!!!!!!!! Super!!! Musim sehnat ten návod v češtině.Jirko,neporadiš kde? V BMW u Stratoše za to chtěji trojku.Blázní... Kluci z Regnumu v Prešově to mají on line. Pokud to chceš hned a v nám blízkém jazyce stáhni si tohle: https://rapidshare.com/#!download|664p7|424296420|prirucka_rad_5_sk.iso|168165|0|0 . Má to 160MB a jsou tam všechny typy 5er. Rozbal a otevřeš ikonou f. Upraveno 11. ledna 2013 uživatelem jirka404
obchodnik-o3 Odesláno 11. ledna 2013 Nahlásit Odesláno 11. ledna 2013 nemal to byt manual na trojku ?
jirka404 Odesláno 11. ledna 2013 Nahlásit Odesláno 11. ledna 2013 (upraveno) nemal to byt manual na trojku ? Jsem se přehlíd . Já ted z těch 5er blbnu. Upraveno 11. ledna 2013 uživatelem jirka404
obchodnik-o3 Odesláno 11. ledna 2013 Nahlásit Odesláno 11. ledna 2013 stava sa,ale keby si vedel o tom trojkovom,tak daj vediet
jirka404 Odesláno 11. ledna 2013 Nahlásit Odesláno 11. ledna 2013 (upraveno) stava sa,ale keby si vedel o tom trojkovom,tak daj vediet Trojky mám zatím jen v angličtině, ale požádám kluky, jestli by to taky dali on line. Jinak pokud máš BMW od roku 2006 stačí se registrovat na ofic stránky bmw, napsat si o manuál a oni ti ho do 14 dní pošlou na DVD ve slovenštině. Třeba zde: http://www.bmw.sk/sk/sk/owners/bmw_owners_manual/introduction.html Upraveno 11. ledna 2013 uživatelem jirka404
jirka404 Odesláno 11. ledna 2013 Nahlásit Odesláno 11. ledna 2013 Zapomněl jsem napsat, že to posílají zadarmo .
laskajefajn Odesláno 11. ledna 2013 Nahlásit Odesláno 11. ledna 2013 Chtěl bych se zbavit "žloutenky".Co si o tom myslite? Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím.
Lion Odesláno 11. ledna 2013 Nahlásit Odesláno 11. ledna 2013 Chtěl bych se zbavit "žloutenky".Co si o tom myslite? nerozumím... angel eyes už tam je nebo chceš dodělávat?
m.n. Odesláno 11. ledna 2013 Nahlásit Odesláno 11. ledna 2013 Ale ne, už chce začít tunit... laska má angel-eyes, ale svítící žlutě a chtěl by si tam dát ty bílé, co mají aktuální báva... Hele, vykašli se na to, máš nadhérné auto v sériovém stavu, nech ho tak...
Doporučené příspěvky
Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.
Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat
Vytvořit účet
Vytvořte si nový účet. Je to snadné!
Vytvořit nový účetPřihlásit se
Máte již účet? Zde se přihlaste.
Přihlásit se