Přejít na obsah

Doporučené příspěvky

Odesláno (upraveno)

Gratulace! Já myslel, že poměr váha/výkon je u obou aut skoro stejný, asi jsi měl v Octavce jiný motor, než jsem myslel.

já si až do inzeratu myslel že tam je normalně to RSo... :worried_anim: proti 77 kw asi pojede cokoliv jako prase, kor 2x výkonější :D

a zadek podle mě taky udělá dost :) stejné výkonný baworák a ten wow efekt zaražení do sedaček byl lepší

Upraveno uživatelem Lion
Odesláno

kdybych potřeboval auto za pár kaček, tak to vemu a zkusím dát milion :D ale i na tomhle se našla pochybnost... serviska ....jinej servis ale podpis stejnej :D

..to jsem až tak neprohlížel..já jsem vše utratil za chrastítko..:D

Odesláno

Jak to dělaj indiáni v Arizoně. Koupí auto, když odejde, odtáhne za dům a koupí nové. Za život koupí 30 aut za cenu jednoho :)

Odesláno

Jsem zpět chlapi.Děkuju všem za podporu! 17 hodin neboli 1500 km ale trojka je doma,je nádherna!

P.S ten zátah na dálnici když potřebuješ přidat je užasný...ve 140 to po přidání plynu leti jako bláznivá střela...to z Octavky neznam,jsem unešen,Runflety uplně v pohodě,dá se to,strašili jste mě ale je to opravdu dobry,k tomu sportovnimu podvozku to prostě patří! Ještě jednou všem děkuju.Roman.

SUPER! Ať drží... :D

Odesláno (upraveno)

..to jsem až tak neprohlížel..já jsem vše utratil za chrastítko..:D

my sme to resili uz na motorkari.cz... musel to bejt srdcař :D najet s tím přes pade za rok a ještě imrvére to servisovat u AD :D

Upraveno uživatelem Lion
Odesláno (upraveno)

Mě přijde, že tam je toho kraválu moc. Teď jsem si to přehrál ještě jednou se zvukem naplno a ono se tam toho mísí hodně. Kromě motoru a turba se mě zdá i dost značný aerodyamický hluk. Nebo má otevřené okno :).

okno v dvou kilech? :D

jinak ohledně toho pískání... tak kamarád mě upozornil, že u atmosféry jim to píská taky :D nevím co redaktoři používají za techniku, když kdejaký mobil to natočí líp podle uživatelských videí na youtube... ale redaktor na projev sání upozornoval a ten odfuk tam patrný podle mě je, tak uvidíme co ukáže čas a další testy http://www.autoforum...i-stroj-casu/?2

Upraveno uživatelem Lion
Odesláno

Jsem zpět chlapi.Děkuju všem za podporu! 17 hodin neboli 1500 km ale trojka je doma,je nádherna!

P.S ten zátah na dálnici když potřebuješ přidat je užasný...ve 140 to po přidání plynu leti jako bláznivá střela...to z Octavky neznam,jsem unešen,Runflety uplně v pohodě,dá se to,strašili jste mě ale je to opravdu dobry,k tomu sportovnimu podvozku to prostě patří! Ještě jednou všem děkuju.Roman.

Nejaké foto na pochválenie by nebolo?

Odesláno

Nadšení...asi největší z podvozku a z toho bezpeči co se týče zrychelní...ve 150 ten motor dokáže udělat krásný kopanec,to u Octávie neznám :)

P.S Runflety nejsou tak hrozné jak mi popisovali kluci,k tomu sportovnimu combiku to asi patří,nevím...ukáže čas :)

Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma.

Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím.

Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma.

Odesláno

ten světlej interiér je fakt hezkej....tak ať dobře jezdí..... když koukám na tu poslední fotku: žádnej cup holder a nemožnost dát si někam otevřenou plechovku v před facelift verzi, to páni z Mnichova moc nedomysleli.... teď v prosinci jsem v E91 asi 3 týdny v kuse jezdil a není to špatná kára, ale musím říct, že jsem tak nějak čekal víc...

Odesláno

Dubai...tři šoféři nonstop..na vlastní oči jsem to viděll..jinak běžně kolem těch 4,5ti set km..nájezd..:smile_anim:

To můžu potvrdit - ta Camry, kterou jsem jel, měla 400.000km za necelé dva roky.

Řidič mi říkal, že auto je v provozu 24 hodin nonstop a že se tam střídají dva šoféři, kteří jezdí dvanáctihodové směny.

Ale vypadala fakt úžasně zachovale.

Akorát mi šofér říkal, že auto je sice naprosto v pořádku, ale že dostanou brzy nové.

Jestli jsem tu jeho angličinu dobře pochopil, tak mi tvrdil, že v Dubaji platí pro taxíky nějaké omezení, co se nájezdu týče. Akorát už nevím, kolik byl ten údajný kilometrový strop, kdy už pak taxík jezdit nemůže.

Odesláno

Nadšení...asi největší z podvozku a z toho bezpeči co se týče zrychelní...ve 150 ten motor dokáže udělat krásný kopanec,to u Octávie neznám :)

P.S Runflety nejsou tak hrozné jak mi popisovali kluci,k tomu sportovnimu combiku to asi patří,nevím...ukáže čas :)

Krásnej auťák a ten světlej interiér mu vyloženě sluší. Nádhera.

V autech nemám rád takovej ten plastovo-dřevěno-želvovinovej dekor, ale to tovje hliníkový obložení je úžasný.

Akorát nedostatek odkládacích míst uvnitř je tristní.

Jedna věc se Oktávce nedá upřít - tam si dá člověk do dveří 1,5l PETku a pohoda.

U toho BMW se snad ani nepočítá s tím, že někdo může mít žízeň.

Odesláno (upraveno)

je nadherna, gratuluju ti, sam jsem mel trojku kombajn pred FL a je to fakt sexy auto, ty mas nadhernou kombinaci modrou metlu a svetlou kuzi, fakt parada. btw, kdy to jedes nechat vocipovat? :D

saga2.jpg

Upraveno uživatelem sibirnaya
Odesláno (upraveno)

AD spolehlivost: strávil jsem několik let v tvrdých podmínkách Gobi, kde vzhledem k tisícikilometrovým vzdálenostem, kde nepotkáte třeba ani nohu a celkové nedostupnosti značkového servisu na jakýkoliv vůz /pár showroomů je v Ulanbátaru, servisy asi 3.../ je kladen na spolehlivost stroje mimořádný důraz, který může rozhodovat i o vašem přežití - African bude možná mít podobné dojmy z J.A.R....

Resumé:

1. vzhledem k běžným zimním teplotám až -60°C se tam až na vyjímky nevyskytují naftové motory - v osobákách vůbec, v náklaďákách sporadicky.

Dotaz - že je Gobi studená poušť, to vím. Ale běžné zimní teploty -60? Fakt?

Četl jsem cestopis, kde psali, že tam bývá až -40C a níže uvedená statistika za posledních 12 let to potvrzuje.

Nepřehnal jsi to s těmi běžnými -60C?

Prý tam naměřili rekord - 45C :)

http://www.weatheronline.cz/weather/maps/city?DD=01&MM=02&PERIOD=01&LANG=cz&ART=tab&CONT=asie&LAND=VM&REGION=0022&WMO=44215&PLZ=_____&ART=tab&PLZN=_____&NOREGION=1&R=161&LEVEL=161

http://www.weatheronline.cz/weather/maps/city?LANG=cz&PLZ=_____&PLZN=_____&WMO=44215&CONT=asie&R=161&LEVEL=162&REGION=0022&LAND=VM&MOD=tab&ART=TMN&NOREGION=1

Upraveno uživatelem NIGHTinGALE
Odesláno (upraveno)

NIGHTinGALE : Máš pravdu, že v Dubaji jsou tyhle auta pohodlný a ve výborném stavu. Navíc asi byly za dobré peníze, protože to kupoval jeden ze šejků mám pocit 3 tisíce aut. V Dubaji se poiužívá taxi místo MHD (za ty srandovní peníze by to lidi u nás dělali také) a tak se taxíky opravdu nezastaví. Každopádně se mi líbil na hlavové operce spolujezdce zezadu elektronický formulář, kde může zákazník sdělit svou nespokojenost s řidičem.

laskajefajn: Doporučil bych ti koupit do auta detektor policejních radarů (tedy nesprávně nazývaný antiradar), protože výkon člověka láká :). Za 10ti letou praxi jsem vyzkoušel hodně věcí v této oblasti, dnes je k dispozici po mnoha letech zajímavý výrobek, který detekuje nejen policejní radary např. i nové Passaty (již zpravidla používají aktivní radar) ale hlavně i úseková měření (díky GPS a databázi) a jeho citlivost je vyjma pevně zabudovaných detektorů nejlepší na trhu. Prodejce je velmi solidní a mohu doporučit http://www.antiradary.net/antiradar-genevo-one/

Upraveno uživatelem Josef01

Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.

Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat

Vytvořit účet

Vytvořte si nový účet. Je to snadné!

Vytvořit nový účet

Přihlásit se

Máte již účet? Zde se přihlaste.

Přihlásit se
  • Vytvořit...