Přejít na obsah

Kdo čím jezdí

Doporučené příspěvky

Co rikate na 2.2 diesel co se dava do fordu? Jsou s nim nejaky problemy?

ty si normalne vul. prvne shanis blechu se silnym benzinem na skoky po praze a ted resis 2,2 diesel. nez ty si auto vyberes, tak uz budem vsichni litat v raketach, jak rikali v 60 sekundach :D

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

2.2 diesel máme v tranzitu, ten motor je fest hlučný, oproti crafteru , ale zas uveze než lehne na podběhy víc, a nesere se... druhej kus bída a utrpení pak si vyber....

u škodovky nikdy nepyskovali když se auto u nich objevilo buď dva roky/ 30 tis km... co nastalo dřív... ale je fakt že když se dalo protiúčtem tak se v inzerci neobjevilo, ale odkupní cena slušná

Upraveno uživatelem Lion
Odkaz ke komentáři

Chlapi tak jsem viděl jedno z nejhezčích automobilových videí vůbec - 

Chris Harris je prostě bombarďák a to obsazení závodu je nádhera...místy jsem to hltal stejně jak Le Mans.

Hodinková momentka pro přičuchnutí, ale doporučuji shlédnout!!!! ( staré Daytony? )

post-11236-0-16733200-1385418526_thumb.png

Odkaz ke komentáři

ty si normalne vul. prvne shanis blechu se silnym benzinem na skoky po praze a ted resis 2,2 diesel. nez ty si auto vyberes, tak uz budem vsichni litat v raketach, jak rikali v 60 sekundach :D

ono je to tak, ze jsem nejdriv schanel mini, manzelka pote co sedela ve swiftu rekla, ze takhle maly auto teda ne a zacal jsem koukat po 3er a Golfech do 400t, 3er - pokud to neni 325 a vyse, tak jsou vetsinou holy a chci do 100.000 km a ty zacinaji na 400, a golfu v GTI moc neni. Tak jsem zacal pokukovat po Mondeu s 2.2tdci 2011+ s malym najezdem, ja bych na nem rok odjezdil a pak by si jej odvezl tchan do Beloruska.

Tak mi teda porad co si mam koupit do 400t, nejradeji bych teda 330-335i, to se ale obavam neuzivim a okolo 400t jsou uz dost jety.

Odkaz ke komentáři

ono je to tak, ze jsem nejdriv schanel mini, manzelka pote co sedela ve swiftu rekla, ze takhle maly auto teda ne a zacal jsem koukat po 3er a Golfech do 400t, 3er - pokud to neni 325 a vyse, tak jsou vetsinou holy a chci do 100.000 km a ty zacinaji na 400, a golfu v GTI moc neni. Tak jsem zacal pokukovat po Mondeu s 2.2tdci 2011+ s malym najezdem, ja bych na nem rok odjezdil a pak by si jej odvezl tchan do Beloruska.

Tak mi teda porad co si mam koupit do 400t, nejradeji bych teda 330-335i, to se ale obavam neuzivim a okolo 400t jsou uz dost jety.

Pokud vím, můj mechanik doporučuje u ropáckého Mondea dvoulitr. 1,8 výslovně  řekl že ne a 2,2 kdyby se nesehnal pěkný dvoulitr. O důvodech jsme nediskutovali..

Odkaz ke komentáři

Chris Harris je prostě bombarďák a to obsazení závodu je nádhera...místy jsem to hltal stejně jak Le Mans.

Hodinková momentka pro přičuchnutí, ale doporučuji shlédnout!!!! ( staré Daytony? )

tohle je asi nej video od něj, co jsem viděl, zaběry z kokpitu jsou prostě nádherný, ten zvuk, neskutečný...

přijde mi, že Chris nějak zhubnul, asi jde do sebe :)

Odkaz ke komentáři

335 ne, ale 330i si myslim, ze s klidem utahnes. jinak ja bych s klidem bral tohle http://www.sauto.cz/osobni/detail/bmw/rada-3/14215199?goFrom=list

jestli chces zavodit, tak ozel km (ma to 140t km, ale dovopravdy) a bez do klubovyho http://bmwklub.cz/modules.php?name=Forums&file=viewtopic&t=130407&postdays=0&postorder=asc&start=0

Odkaz ke komentáři

Zide, ono pokud chceš něco pro ženskou a máš na to 400 tak je na zamyšlenou jestli nejít do nového Golfu VII, musíš sice trošičku přidat, ale máš nový auto. Pokud ráda jezdí tak cooper S byla dobrá volba a to auto uvnitř je veliké pro ženskou tak akorát a do města super, ale pokud není závodník tak ji stačí i ten golfík. Mladá si dnes koupila Golfa Highline záruka na 4roky a 120tkm za 460k. Mě třeba ten golf nadchnul prostorem a hlavně kvalitou zpracování. Paradoxně v německu to samé vyjde o víc než 100litrů dráž.

Odkaz ke komentáři

M3maniac: Záleží jak dlouho si to auto plánuje nechat.. U nového auta vyjetím z autosalonu ztratí ihned 15-20% ceny. Jinak musím potvrdit že mini je vevnitř vcelku prostorné, oproti jiným malým vozům, tragický je ovšem zavazadlový prostor, nevím jak moc paní nakupuje :D Sko je ale šíleně tvrdý, jízda po kostkách nebo nekvalitní silnici je utrpení. Jak pro řidiče tak i pro auto :/

Odkaz ke komentáři

Vypada to, ze kazdy je tady z mini nadseny, ale kupovat ojety bych se fakt bal... Mam v praci 3 lidi, kteri jezdili behem poslednich 2 let co je znam mini. Vsichni 3 kupovali funglovku, bezne dojizdeni do prace a vsem se cca po 3 letech a jeste hodne pred 100tis. km zacaly rozpadat doslova pod rukama. A jak se to jednou zacalo srat, byli vsichni v servisu pravidelne kazdy mesic a platili neskutecny palky. Vsichni se jich pak hodne rychle zbavili a prisahaji ze uz nikdy. Takze Mini max jedine funglovku se zarukou a po 3 letech prodat. 

Upraveno uživatelem kloubik
Odkaz ke komentáři

kloubik: No záleží jaký měli typ, a motorizaci. Já mám na Sku R56 najeto 60 tis, a krom jedné výměny napínáku rozvodového řetězu (což byla častá závada -výrobní vada) zatím vše ok. Problém byl že i druhá generace hydraulického napínáku se nepovedla, a až napotřetí se snad problém povedlo vyřešit. Napínáky přestaly fungovat, a pokud se neřešilo včas, došlo k vytahání řetězu a potažmo potkání. Samozřejmě je to Peugeot motor, takže si žádné iluze nedělám. U starších R50/56 odcházely dost převodovky, resp. synchrony, které jako samotný díl neprodávali, pouze celou nastrojenou hřídel která stála nesmysl. A pak samozřejmě podvozek, to je ale daň za tvrdé odpružení a sportovní feeling.

Odkaz ke komentáři

Zide, ono pokud chceš něco pro ženskou a máš na to 400 tak je na zamyšlenou jestli nejít do nového Golfu VII, musíš sice trošičku přidat, ale máš nový auto. Pokud ráda jezdí tak cooper S byla dobrá volba a to auto uvnitř je veliké pro ženskou tak akorát a do města super, ale pokud není závodník tak ji stačí i ten golfík. Mladá si dnes koupila Golfa Highline záruka na 4roky a 120tkm za 460k. Mě třeba ten golf nadchnul prostorem a hlavně kvalitou zpracování. Paradoxně v německu to samé vyjde o víc než 100litrů dráž.

Auto bude slouzit nam oboum, proto nechci obyc VII golfa. Mini manzelka uz nechce, protoze je pry moc maly. Ja si chci s autem trochu uzit, s nejakou mrtvolou - golf 1.2tsi si zajezdim v praci. Proto jsem pokukoval po Golf GTI VI, ale tech je malo popr. jsou drahy = stoji jako trojkovy bavo.

Upraveno uživatelem zid
Odkaz ke komentáři

@kloubik: Takže 3 tví známí lidé si koupili nové mini, vypršela jim záruka, nenajeli ani 100 000 km a museli hodně opravovat a platit? Asi mi chybí nějaká informace... ale jinak hezký příběh. Je to všechno jenom náhoda? Sám stále koukám po nějakém ojetém mini, tohle mě ale znejistilo.

Odkaz ke komentáři

attachicon.gifSni?mek obrazovky 2013-11-25 v 23.07.28.png

bomba video, moc diky, tohle jsem si se sluchatky a sklenkou vina opravdu uzil :)

Odkaz ke komentáři

Nedavno tady nekdo psal, ze mu odesla na Mini spojka v 30 tisicich km, vymena 40tis . Netvrdim, ze se neda zprasit za tak malo kilometru, ale staci se podivat na TUV prehledy z minulych let...Mini v kategorii 2-3 a 4-5 let stary jsou vzdycky vyrazne pod prumerem a v nekterych letech temer na spodku zebricku, hned nad starejma Lagunama.

Jinak moje zprostredkovana zkusenost se tyka US trhu, netusim jestli jsou tam rozdily oproti evropskym modelum, nikdy jsem se o tyhle auta nezajimal.

Odkaz ke komentáři

Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.

Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat

Vytvořit účet

Vytvořte si nový účet. Je to snadné!

Vytvořit nový účet

Přihlásit se

Máte již účet? Zde se přihlaste.

Přihlásit se
  • Vytvořit...