M3maniac Odesláno 18. ledna 2014 Nahlásit Odesláno 18. ledna 2014 Tak to Tě omlouvá, když máš bolavou hlavu.
Návštěvník Kamil Odesláno 18. ledna 2014 Nahlásit Odesláno 18. ledna 2014 Každopádně mě překvapilo to bordelové osvětlení, kde zmizelo tradiční žluté osvětlení?. Ma to asi 6 menitelnych barev. Rikal mi kamarad, ze kdyz pujcoval auto pro Eltona Johna, nastavil mu tam ruzovou.
jirka404 Odesláno 18. ledna 2014 Nahlásit Odesláno 18. ledna 2014 Pánové, svět se v prdel obrací . Mercedes začal dělat přední náhon.
wave ceptor Odesláno 18. ledna 2014 Nahlásit Odesláno 18. ledna 2014 Tak to Tě omlouvá, když máš bolavou hlavu.Děkuji za omluvu. Ale hlava to není.
jirka404 Odesláno 18. ledna 2014 Nahlásit Odesláno 18. ledna 2014 Jsem čekal kdo opět píchne do vosího hnízda, jedna věc je město, obec, druhá věc je silnice v horách bez přechodů a chodníku prostě jabka a hrušky. Otázka pro Tebe, je Ti líp? Tvl a to tady ještě není SCIFI .
Josef01 Odesláno 18. ledna 2014 Nahlásit Odesláno 18. ledna 2014 Ma to asi 6 menitelnych barev. Rikal mi kamarad, ze kdyz pujcoval auto pro Eltona Johna, nastavil mu tam ruzovou. Tak to je pěkná vychytávka. Jediné co mi na té přístrojovce vadí je ta umělá hmota, do které jsou zasazeny displeje, vypadá děsně obyčejně, prostě jako okraj umělohmotného notebooku.
bedja Odesláno 19. ledna 2014 Nahlásit Odesláno 19. ledna 2014 (upraveno) No to ne, ale stát se to klidně může ..jj stálo mě to 4500,- Kč ..ach ty ženy..ještě tak nosit po kapsách bankovky a hotovo.. Upraveno 19. ledna 2014 uživatelem bedja
m.n. Odesláno 19. ledna 2014 Nahlásit Odesláno 19. ledna 2014 Pánové, svět se v p...l obrací . Mercedes začal dělat přední náhon. Myslíš těch 17 let zpátky v prním Áčku? A pak Bčko a pak CLA?
Sphinxx Odesláno 19. ledna 2014 Nahlásit Odesláno 19. ledna 2014 Josef01: já v tomhle novém ani neseděl, ale jezdil jsem nějaký čas v tom předchozím, kde se mi interiér a palubka přišla v pohodě, ale tohle se mi vůbec nelíbí - soudě z fotek. Ale mít na to dukáty, tak skočím bez váhání do červeného Lexu LS. Z evropské produkce mě nic extra neoslovuje přesto, že to vždy bylo BMW 7er .
Josef01 Odesláno 19. ledna 2014 Nahlásit Odesláno 19. ledna 2014 Lexusy nejsou vůbec špatná auta, kvalita výborná, poruchovost minimální, ale mě ty auta nějak netáhnou, nevím proč. Stojí to stejně jako S klasse, ale Mercedes to není.
Sphinxx Odesláno 19. ledna 2014 Nahlásit Odesláno 19. ledna 2014 To zaprvé a navíc ztrácejí na ceně rychleji než německé prémiovky. Ale mě se líbí ta porce "ojedinělosti", nevidíš jich kolem sebe tolik, jako S-klasse, 7er, A8 a tak podobně. Ale proti gustu .... Podobně to mám u velkých SUV či terréních aut. Než Q7, X5 a dokonce i XC90, tak raději Land Cruiser nebo GMC Yukon. Ani nevím proč, ale asi je to tím, že je tady u nás německých aut na každém rohu hromada.
sibirnaya Odesláno 19. ledna 2014 Nahlásit Odesláno 19. ledna 2014 ja tu novou eSkladu proste zeru. skoda, ze pro ni nemam vyuziti Josef, a kdyz sem ti vo tom rikal na srazu, tak si rikal, ze su kokot
CEGY Odesláno 19. ledna 2014 Nahlásit Odesláno 19. ledna 2014 To dřívko v tom Lexusu mi připomíná nějakou levnou kuchyňskou linku ze Skonta.
Sphinxx Odesláno 19. ledna 2014 Nahlásit Odesláno 19. ledna 2014 (upraveno) Pravda, to obložení vypadá lacině . Nicméně žadná lacinost to nebude a spíš zkresluje fotka . Připojuji citaci z katalogu: Navíc si můžete vybrat z následujících osobitých stylů ozdobného obložení: hnědé jasanové dřevo (matný povrch), tmavě hnědé ořechové dřevo, šedočerné dřevo Shimamoku, zlatošedé jasanové dřevo a bambus. Upraveno 19. ledna 2014 uživatelem Sphinxx
Josef01 Odesláno 19. ledna 2014 Nahlásit Odesláno 19. ledna 2014 (upraveno) Josef, a kdyz sem ti vo tom rikal na srazu, tak si rikal, ze su kokot To jsem určitě já nebyl, já ten Mercedes už tady vychvaluju 3 týdny Jinak pěknej pořad byl teď na Discovery ohledně auta Union. V Audi zprvu prohlásili, že je to to auto, které vyhrálo French Grand Prix v roce 1939, pak ale nějaký sběratel upozornil na nesrovnalost v číslech podvozku, tak aukční síň zastavila jeho dražbu a následně se Audi už odmítlo k této chybě vyjádřit - no i odborník se sekne. Upraveno 19. ledna 2014 uživatelem Josef01
sibirnaya Odesláno 19. ledna 2014 Nahlásit Odesláno 19. ledna 2014 rikal si, ze ecko staci, ze esko zbytecny..
Josef01 Odesláno 19. ledna 2014 Nahlásit Odesláno 19. ledna 2014 Jo tak to jo, to Ecko je fajn, neměním auta, které jsou v pohodě a vyhovují. Za 3 roky bodou tyhle S-ka S dobrým nájezdem za mego
Sphinxx Odesláno 19. ledna 2014 Nahlásit Odesláno 19. ledna 2014 Tuhle jsem někde četl, jak nové Éčko hojně vychvalují. Pokud se designu týče, tak se mi líbí předchozí E a E - Coupé považuji za nejkrásnější kupé posledních let.
Josef01 Odesláno 19. ledna 2014 Nahlásit Odesláno 19. ledna 2014 Já mám ten starší model přesně tohle
Návštěvník Kamil Odesláno 19. ledna 2014 Nahlásit Odesláno 19. ledna 2014 rikal si, ze ecko staci, ze esko zbytecny.. Ecko je maly a jak ma vysoky prah, blbe se do nej leze. S-class je lepsi, ale nejlip se nastupuje do Viana a jeste je z nej dobre videt.
Doporučené příspěvky
Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.
Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat
Vytvořit účet
Vytvořte si nový účet. Je to snadné!
Vytvořit nový účetPřihlásit se
Máte již účet? Zde se přihlaste.
Přihlásit se