TomCZ Odesláno 25. března 2014 Nahlásit Sdílet Odesláno 25. března 2014 Panove, mam moznost koupit rok a pul stare Subaru XV 2.0 boxer diesel za 350tis. Puvod CZ, najeto cca 50tkm, symetricky 4x4. Neco bych potreboval a tohle jen tak mimodek zminil o vikendu kolega na skoleni /je to od nej z rodiny - problemy s tim nemeli a berou noveho Forestera/. Vybava super + nejake dolakovani plastu a oproti "normalnim XV" vypada tento i docela pekne. Nejaka zkusenost se soucasnou produkci Subaru... konretne XV??? Diky, Petr Měl by mít motor splňující EURO5 a ty jsou v pohodě, motory EURO4 byly na prd, jak již pravil kolega.Jen se duševně připrav na pálky za servis - třeba výměna čelního skla na Outback dnes přišla na 29 litrů...Ale jinak jsem spokojeným řidičem Neboj se, nezklame Tě. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
zekon7302 Odesláno 27. března 2014 Nahlásit Sdílet Odesláno 27. března 2014 (upraveno) konečně přezuto, ještě umýt a léto může začít Upraveno 27. března 2014 uživatelem zekon7302 Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
nicename Odesláno 27. března 2014 Nahlásit Sdílet Odesláno 27. března 2014 konečně přezuto, ještě umýt a léto může začít Prijemna audinka,to je 2,8T? www.lecreative.sk Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
zekon7302 Odesláno 27. března 2014 Nahlásit Sdílet Odesláno 27. března 2014 Prijemna audinka,to je 2,8T? www.lecreative.skne 3.0 V6 Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
nicename Odesláno 27. března 2014 Nahlásit Sdílet Odesláno 27. března 2014 Ooo tak to uz je aj pocut dobre z tych laufov www.lecreative.sk Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
zekon7302 Odesláno 27. března 2014 Nahlásit Sdílet Odesláno 27. března 2014 Ooo tak to uz je aj pocut dobre z tych laufov www.lecreative.skjo, miluji ten zvuk, i když V8 je ještě lepší Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
nicename Odesláno 27. března 2014 Nahlásit Sdílet Odesláno 27. března 2014 Jo to mas pravdu www.lecreative.sk Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
tomas512 Odesláno 27. března 2014 Nahlásit Sdílet Odesláno 27. března 2014 říkám mu prostě "mazlik" Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Z. Paul Odesláno 27. března 2014 Nahlásit Sdílet Odesláno 27. března 2014 Dvě legendy (ani jedno není moje, ale fiátka bych bral) Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
m.n. Odesláno 27. března 2014 Nahlásit Sdílet Odesláno 27. března 2014 ne 3.0 V6 Jak seš spokojenej? Kolega to měl jako náhradní vůz k S8 a střelil mi to tento týden za bezva cenu, příští týden pro to jedu, vzal jsem to pro přítelkyni. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
m.n. Odesláno 27. března 2014 Nahlásit Sdílet Odesláno 27. března 2014 Jo to mas pravdu www.lecreative.sk Buď tak hodnej a tu reklamu si smaž nebo strč do podpisu, když ti to modi dovolí... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
nicename Odesláno 27. března 2014 Nahlásit Sdílet Odesláno 27. března 2014 Jo to mas pravdu www.lecreative.sk Buď tak hodnej a tu reklamu si smaž nebo strč do podpisu, když ti to modi dovolí... Vybavene a sory mam to nnastavene len na mobile a neuvedomil som si to.. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
xjr1 Odesláno 27. března 2014 Nahlásit Sdílet Odesláno 27. března 2014 Jak seš spokojenej? Kolega to měl jako náhradní vůz k S8 a střelil mi to tento týden za bezva cenu, příští týden pro to jedu, vzal jsem to pro přítelkyni.Je to supr kára, dobře jsi udělal...3,5? Je fakt, že japonci jsou mi sympatický všeobecně, takže jim trochu nadržuju, ale kromě vyšší spotřeby jsem na něm za dva měsíce nic špatnýho nenašel. Koupil jsem ho na kšeft a vážně uvažoval, že si ho nechám, ale pak přišla nabídka, která nešla odmítnout... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
m.n. Odesláno 27. března 2014 Nahlásit Sdílet Odesláno 27. března 2014 xjr: já mluvím o tý audině na předchozí stránce, ne o tom infiniti... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Jeremy Odesláno 27. března 2014 Nahlásit Sdílet Odesláno 27. března 2014 Dvě legendy (ani jedno není moje, ale fiátka bych bral) Tři legendy!!! Ten dvoukolák je taky klasika! A navíc z nich možná nejcennější! Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
straspol Odesláno 27. března 2014 Nahlásit Sdílet Odesláno 27. března 2014 Dvě legendy (ani jedno není moje, ale fiátka bych bral) Chceš? Prodám Ti šestikuli :-) Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
tenge Odesláno 27. března 2014 Nahlásit Sdílet Odesláno 27. března 2014 To infinity se mi vždy líbilo..vypadá jak stále připravena kočka k útoku ... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
nicename Odesláno 27. března 2014 Nahlásit Sdílet Odesláno 27. března 2014 Hlavne ten dizajn infinity je nadcasovy, je ich malo a stale to vyzera sucasne aj ked sa to vyraba uz 10 rokov myslim Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
xjr1 Odesláno 27. března 2014 Nahlásit Sdílet Odesláno 27. března 2014 xjr: já mluvím o tý audině na předchozí stránce, ne o tom infiniti... Aha, pardon, budu líp koukat příště;-) Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
zekon7302 Odesláno 27. března 2014 Nahlásit Sdílet Odesláno 27. března 2014 Jak seš spokojenej? Kolega to měl jako náhradní vůz k S8 a střelil mi to tento týden za bezva cenu, příští týden pro to jedu, vzal jsem to pro přítelkyni.Spokojenej jsem nadmíru, hodně se mi líbí dynamika motoru, přítelkyně si užije, záleží však, včem jezdila doposud. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.
Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat
Vytvořit účet
Vytvořte si nový účet. Je to snadné!
Vytvořit nový účetPřihlásit se
Máte již účet? Zde se přihlaste.
Přihlásit se