Přejít na obsah

Kdo čím jezdí

Doporučené příspěvky

Panove, mam moznost koupit rok a pul stare Subaru XV 2.0 boxer diesel za 350tis. Puvod CZ, najeto cca 50tkm, symetricky 4x4. Neco bych potreboval a tohle jen tak mimodek zminil o vikendu kolega na skoleni /je to od nej z rodiny - problemy s tim nemeli a berou noveho Forestera/. Vybava super + nejake dolakovani plastu a oproti "normalnim XV" vypada tento i docela pekne. Nejaka zkusenost se soucasnou produkci Subaru... konretne XV??? Diky, Petr  

Měl by mít motor splňující EURO5 a ty jsou v pohodě, motory EURO4 byly na prd, jak již pravil kolega.

Jen se duševně připrav na pálky za servis - třeba výměna čelního skla na Outback dnes přišla na 29 litrů...Ale jinak jsem spokojeným řidičem :)

Neboj se, nezklame Tě.

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

Jak seš spokojenej? Kolega to měl jako náhradní vůz k S8 a střelil mi to tento týden za bezva cenu, příští týden pro to jedu, vzal jsem to pro přítelkyni.

Je to supr kára, dobře jsi udělal...3,5? Je fakt, že japonci jsou mi sympatický všeobecně, takže jim trochu nadržuju, ale kromě vyšší spotřeby jsem na něm za dva měsíce nic špatnýho nenašel. Koupil jsem ho na kšeft a vážně uvažoval, že si ho nechám, ale pak přišla nabídka, která nešla odmítnout...

Odkaz ke komentáři

Jak seš spokojenej? Kolega to měl jako náhradní vůz k S8 a střelil mi to tento týden za bezva cenu, příští týden pro to jedu, vzal jsem to pro přítelkyni.

Spokojenej jsem nadmíru, hodně se mi líbí dynamika motoru, přítelkyně si užije, záleží však, včem jezdila doposud.

Odkaz ke komentáři

Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.

Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat

Vytvořit účet

Vytvořte si nový účet. Je to snadné!

Vytvořit nový účet

Přihlásit se

Máte již účet? Zde se přihlaste.

Přihlásit se
  • Vytvořit...