Jeremy Odesláno 25. října 2014 Nahlásit Sdílet Odesláno 25. října 2014 Parádní sobota - do Třeboně na výlov rybníka a zpět - mix sprintu, okresek a na závěr off road jak prase, včetně brodění. (jasně, nějakej starej japonskej kýbl se určitě brodí líp a hloubějc než půl metru).Vylovil jsem si mimo jiné i štiku a zejtra bude parádní oběd.. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
CEGY Odesláno 25. října 2014 Nahlásit Sdílet Odesláno 25. října 2014 Jak to děláš, žes to při tom off roadu nezašpinil? Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
tenge Odesláno 25. října 2014 Nahlásit Sdílet Odesláno 25. října 2014 Se brodil v holinkach a auto stalo na břehu.., přece nebude lovit štítku z okýnka auta.. To už by byla maximální lenost Jak to děláš, žes to při tom off roadu nezašpinil? Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
TLD Odesláno 25. října 2014 Nahlásit Sdílet Odesláno 25. října 2014 (upraveno) Mam zanovni japonskej kybl a taky brodim vic jak pul metru:).Mas to pekny.tl Upraveno 25. října 2014 uživatelem TLD Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
FrantisekH Odesláno 25. října 2014 Nahlásit Sdílet Odesláno 25. října 2014 znal jsem jednoho co chodil na houby z okýnka mergla Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Jeremy Odesláno 25. října 2014 Nahlásit Sdílet Odesláno 25. října 2014 Jak to děláš, žes to při tom off roadu nezašpinil?Zašpinil jsem to jako prase, proč myslíš, že ne? Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Jeremy Odesláno 25. října 2014 Nahlásit Sdílet Odesláno 25. října 2014 Mam zanovni japonskej kybl a taky brodim vic jak pul metru:).Mas to pekny.tlTak do tohodle bych si netroufnul ani v ruským kýblu, natož v německým nebo japonským.. :-) Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
TLD Odesláno 25. října 2014 Nahlásit Sdílet Odesláno 25. října 2014 O kus dal to slo k okynkum, fotku bohužel nemam..., a uplna pohoda. Teda az na ten klacek co je videt, byla to takova mensi klada a sla do chladice od klimy tl Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
CEGY Odesláno 25. října 2014 Nahlásit Sdílet Odesláno 25. října 2014 Zašpinil jsem to jako prase, proč myslíš, že ne?Bo to máš na tom fotu čisté. Ale asis to byl umejt a navoskovat. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Jeremy Odesláno 25. října 2014 Nahlásit Sdílet Odesláno 25. října 2014 (upraveno) Bo to máš na tom fotu čisté. Ale asis to byl umejt a navoskovat.Výborně, Watsone! Brilantní dedukce :-)Po prázdninách musí zase frčet s dětma do školky, tak aby nebyla manželka v řečech.. Upraveno 25. října 2014 uživatelem Jeremy Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
CEGY Odesláno 25. října 2014 Nahlásit Sdílet Odesláno 25. října 2014 Výborně, Watsone! Brilantní dedukce :-)Po prázdninách musí zase frčet s dětma do školky, tak aby nebyla manželka v řečech..Osobně by na mne určitě udělalo dojem, kdyby nějaká paní vystoupila s totalně zabahněné x5. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Radius Odesláno 25. října 2014 Nahlásit Sdílet Odesláno 25. října 2014 Skalní rochniči si na auto nahazujou bahno lopatou, měl jsem takovýho souseda. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Návštěvník YPO Odesláno 25. října 2014 Nahlásit Sdílet Odesláno 25. října 2014 a pak se to prodává jako auto co vlastnila lékařka která jezdila z humpolce do pelhřimova jednou týdně za pacientem Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Jeremy Odesláno 25. října 2014 Nahlásit Sdílet Odesláno 25. října 2014 Osobně by na mne určitě udělalo dojem, kdyby nějaká paní vystoupila s totalně zabahněné x5.Ona má jinou cílovou skupinu :-) Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
CEGY Odesláno 25. října 2014 Nahlásit Sdílet Odesláno 25. října 2014 Ona má jinou cílovou skupinu :-)Chápu.. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Návštěvník tysmek Odesláno 26. října 2014 Nahlásit Sdílet Odesláno 26. října 2014 Jak to děláš, žes to při tom off roadu nezašpinil?Nanotechnologie?:-) Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
panedge Odesláno 26. října 2014 Nahlásit Sdílet Odesláno 26. října 2014 Jeremy-na tehlech dvacitkach jsem vydrzel dve leta,pristi jaro jsem se zarekl,ze uz je na auto nedam,je to kostitras...ale je fakt,ze prvni mesice me to nepripadalo. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Jeremy Odesláno 26. října 2014 Nahlásit Sdílet Odesláno 26. října 2014 Já měl 20 i na starší E53, a je pravda, že na 19kách je to daleko pohodlnější - ani ne kostitřas, ale spíš jakmile jsou na silnici koleje, tak u 20" musí jeden držet ten volant jak v posilovně, zatímco 19" jedou furt samy.. Jinej rozdíl jsem nezaznamenal, kromě toho, že 20" vypadaj líp..Na zimu budou zase 19", už by se měly vrátit brzo z lakovny.. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
sibirnaya Odesláno 26. října 2014 Nahlásit Sdílet Odesláno 26. října 2014 Ja furt 18ky a pohoda Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Jeremy Odesláno 26. října 2014 Nahlásit Sdílet Odesláno 26. října 2014 18 nebo 19 jsou podle mě volba rozumu, bez debat. Levnější gumy, míň trpí podvozek (auta i lidí).. Jen ty 20 vypadaj prostě dobře.. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.
Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat
Vytvořit účet
Vytvořte si nový účet. Je to snadné!
Vytvořit nový účetPřihlásit se
Máte již účet? Zde se přihlaste.
Přihlásit se