matous Odesláno 28. října 2014 Nahlásit Sdílet Odesláno 28. října 2014 Studeny cvakaji vsechny, neni to uplne nejkultivovanejsi motor, nesmi ale mit zvuk jak nafta = prinejlepsim v prdeli napinak, prinejhorsim rozvody..Pokud shanis Sko, o jednom bych vedel Jak nemám rád autobazary a nikdy jsem tam ve výsledku nic nekoupil, tak jsem se byl včera podívat na jednoho Mini Coopera S. Bez ohlášení. Opticky ok, najeto údajně 60 tisíc. Požádal jsem o předvedení, nastartování a zkušební jízdu. Auto prý už delší dobu stojí. Takže vybitá baterka je v klidu, startovat se tomu moc nechtělo. Po nastartování to nebylo nic pěkného. Nepěkný zvuk, volnoběh chcípal. Po prvním lehkém protočení se chvilku kouřilo z turba (byla otevřená kapota). Po pár minutách se trošku probral k životu a nakonec už volnoběh držel, zvuk trochu jako diesel, ale netuším jak by měl znít. Při zkušební jízdě se tvářil ok, ale nemám srovnání. Byl to první, ve kterém jsem jel. Jenom mě zajímalo. To je fakt možné, aby auto, které má relativně málo najeto a mělo by být dejme tomu technicky ok, má po delší době stání venku takové problémy při startu? btw Bedjo, krásná e39. Občas na tu moji bývalou 528i pořád vzpomínám. Bylo to skvělé auto :-) Sent from my iPhone using Tapatalk Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Frostie Odesláno 28. října 2014 Nahlásit Sdílet Odesláno 28. října 2014 Jak nemám rád autobazary a nikdy jsem tam ve výsledku nic nekoupil, tak jsem se byl včera podívat na jednoho Mini Coopera S. Bez ohlášení. Opticky ok, najeto údajně 60 tisíc. Požádal jsem o předvedení, nastartování a zkušební jízdu. Auto prý už delší dobu stojí. Takže vybitá baterka je v klidu, startovat se tomu moc nechtělo. Po nastartování to nebylo nic pěkného. Nepěkný zvuk, volnoběh chcípal. Po prvním lehkém protočení se chvilku kouřilo z turba (byla otevřená kapota). Po pár minutách se trošku probral k životu a nakonec už volnoběh držel, zvuk trochu jako diesel, ale netuším jak by měl znít. Při zkušební jízdě se tvářil ok, ale nemám srovnání. Byl to první, ve kterém jsem jel. Jenom mě zajímalo. To je fakt možné, aby auto, které má relativně málo najeto a mělo by být dejme tomu technicky ok, má po delší době stání venku takové problémy při startu? btw Bedjo, krásná e39. Občas na tu moji bývalou 528i pořád vzpomínám. Bylo to skvělé auto :-)k těm kilometrům si připočítej cca 150000 + zanedbanou údržbu a znáš odpověď Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Návštěvník Jagman Odesláno 28. října 2014 Nahlásit Sdílet Odesláno 28. října 2014 Ještě že máme gúgla, který nám už po pár kliknutích prozradí že ceny za stejnou pneumatiku jsou u nás(kupodivu) v průměru o 200 - 300 korun za kus levnější než v rakousku či německu, beru rozmezí prodejcůod nejlevnějších po nejdražší, takže od nulového rozdílu po tisícovku za sadu. Koukal jsem na Pirelli 235/65/17pro suvčka, protože je to u mě aktuální téma Zalezi pokud mas slevu pokud je akce spominam na mišaky 215/55 r16 aj s Alu me staly v akci za sadu 16tis origo alu Mercedes vpodstate jsem koupil sadu alu pneu zdarma Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Návštěvník Zmizík Odesláno 28. října 2014 Nahlásit Sdílet Odesláno 28. října 2014 (upraveno) Dnes asi poslední vyjížďka. Upraveno 28. října 2014 uživatelem Zmizík Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
zhrado Odesláno 28. října 2014 Nahlásit Sdílet Odesláno 28. října 2014 ..tak jsem včera sehnal vysněnou e39ku.. je to sice 530dA..ale v NOS stavu najeto cca 170tis..první majitel.. ..teď už jen sehnat M-Packet a pak M5ku a je to..ježiš co mě to připomíná.. ..foto pouze ilustrativní..ještě je v IT.. Aj ja chcem e39 530d ale manuál. Strašne sa mi to páči.. Len zohnať niečo tu je ozaj nad ľudský výkon. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Návštěvník YPO Odesláno 28. října 2014 Nahlásit Sdílet Odesláno 28. října 2014 Dnes asi poslední vyjížďka.240Z ? .... kup novou baterku woe Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
CEGY Odesláno 28. října 2014 Nahlásit Sdílet Odesláno 28. října 2014 240Z ? .... kup novou baterku woe Nebo 260Zhttp://www.datsun.cz/index.php?soubor=text/main.html Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Horhe Odesláno 28. října 2014 Nahlásit Sdílet Odesláno 28. října 2014 Dnes asi poslední vyjížďka. Já dal taky dneska asi poslední vyjížďku, ale na motorce. Ráno byla kosa, gumy se nechtěly zahřát, tak jsem s sebou málem fláknul v serpentýnách, tak jsem je radši dom. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Návštěvník Zmizík Odesláno 28. října 2014 Nahlásit Sdílet Odesláno 28. října 2014 Ciwe YPOuš rozumí automobilům. Svět se posral. Jj, 240z. Můj Hasselblad H4D se dneska překonával. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Návštěvník YPO Odesláno 28. října 2014 Nahlásit Sdílet Odesláno 28. října 2014 (upraveno) já vím h...o .... akorát když nemám co pít tak chodím meditovat sem : http://www.seriouswheels.com/index.html a vono mě to uspí Edit: jo a chválím pěkný vůz .... je zajímavý že starý auta sou hezčí než starý primky ...... přitom je to voboje starý ..... zvláštní Upraveno 28. října 2014 uživatelem YPO Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
CEGY Odesláno 28. října 2014 Nahlásit Sdílet Odesláno 28. října 2014 Taky bych zabruslil.. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
bohus76 Odesláno 28. října 2014 Nahlásit Sdílet Odesláno 28. října 2014 ...pecka! Měl jsem ho od Matchboxu. Já dnes bruslil na louce...musel jsem vyjet na zpátečku...kupředu ni krok.Už to šlape jak má? Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
CEGY Odesláno 28. října 2014 Nahlásit Sdílet Odesláno 28. října 2014 Já se jel kdysi podívat na tohle 3kilo, ale lak byl v reálu sice novej, ale dost tragicky udělanej, takže nic. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
abbot Odesláno 28. října 2014 Nahlásit Sdílet Odesláno 28. října 2014 Nějakou dobu zpátky jsem tu hledal alternativu k škoda O3 rs a i přes veškeré snažení místního osazenstva (za což děkuju) mě nic jiného ve srovnatelné cenové hladině něpřesvědčilo.Vzhledem k k výrobním intervalům už to vypadá, že bych to měl co nevidět rozlouskonout, aby mi auto stálo v garáži úderem jara. ¨¨Nicméně teď trochu válčím s tím, že neustále čtu nejisté info o facelift verzi, která by měla na jaře vyjít.Tak nějak mám mentální problém, jít si koupit auto, co bude prakticky okamžitě "zastaralý" a dvojnásob by mě to štvalo, kdyby měli vydat i nějakou "performance" verzi ala GTI golf.Nemáte někdo prosím nějaké insider info, jestli to není jen nějaká fáma a jestli nový model případně bude na stejné cenové hladině (případně starý levnější)?Díky Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
tenge Odesláno 28. října 2014 Nahlásit Sdílet Odesláno 28. října 2014 Pánové potrebuju radu, řeším auto a předvybral jsem si novou oktávu 1,2tsi a aurise sport touring 1,6.. Co z toho byste brali? Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
tommas4 Odesláno 28. října 2014 Nahlásit Sdílet Odesláno 28. října 2014 Auris v kombíku je moc fajn. A krásně se s tím jezdí. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
wave ceptor Odesláno 28. října 2014 Nahlásit Sdílet Odesláno 28. října 2014 Auris Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
bedja Odesláno 28. října 2014 Nahlásit Sdílet Odesláno 28. října 2014 (upraveno) proc dyzl vole? Bejdo, Ty jitrnico, kup si benal voe ..no jo..když ono je jich jak šafránu.moc nevybereš tahle byla top..no uvidím..třeba nakonec smradocha prodám.. Aj ja chcem e39 530d ale manuál. Strašne sa mi to páči.. Len zohnať niečo tu je ozaj nad ľudský výkon...no to právě já jediné nechtěl..jako manuál.. Upraveno 28. října 2014 uživatelem bedja Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
bedja Odesláno 28. října 2014 Nahlásit Sdílet Odesláno 28. října 2014 ..dneska jsem si naivně myslel..že zvládnu najít a poté třeba vyměnit výbojku na A8mě.. :lol2: Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
m.n. Odesláno 28. října 2014 Nahlásit Sdílet Odesláno 28. října 2014 Jo, to znám, já už jezdím asi měsíc s vypálenou výbojkou na 3er a novou sadou v kastlíku, protože se tam leze přes blatníky, takže kola dolů a nejsem se schopen dokopat s tím zajet do servisu... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.
Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat
Vytvořit účet
Vytvořte si nový účet. Je to snadné!
Vytvořit nový účetPřihlásit se
Máte již účet? Zde se přihlaste.
Přihlásit se