Přejít na obsah

Doporučené příspěvky

Návštěvník Tada
Odesláno (upraveno)

Kontrolní otázka - hledám auto následujících paramatrů:

- zadní náhon

- benzínový motor (spotřeba do 12-13L)

- rok výroby 2000 a výš

- přijatelná praktičnost

- spolehlivost

- rozumné náklady na provoz

:)

Upraveno uživatelem Tada
Návštěvník Tada
Odesláno
co furt, prodáš koňa a kúpiš BMW, ideální a všem parametrům to vyhovuje ;)

Dobrý no - až na ty servisní náklady M diferenciál co je v M3, který odchází je dost drahej převodovka, která dostává naprdel taky....

Návštěvník Tada
Odesláno
Je to velmi prakticke auto, muzes sundat i strechu...

Tak to je samozřejmě moje volba číslo jedna, ale možná budu nucen vzít něco co má i zadní sedačky :(

Stejně se to rozhodne v sobotu, tak vlastně ani nevím proč stahuju kalhoty když brod je ještě daleko :(

Odesláno
Kontrolní otázka - hledám auto následujících paramatrů:

- zadní náhon

- benzínový motor (spotřeba do 12-13L)

- rok výroby 2000 a výš

- přijatelná praktičnost

- spolehlivost

- rozumné náklady na provoz

:)

Tvoje zadání splňuje téměř do puntíku zachovalé Porsche Carrera 911 model 996 po faceliftovém roku 2002.

Odesláno

996 je snad nejhorší 911..po všech stránkách. Proto se taky prodávají za "pár" korun.. Známý prodával 996 Turbo skoro dva roky, najeto asi 30 tis. km, jako nové a za směšnou cenu v porovnání s pořizovací. Už z toho byl fakt zoufalej..nikdo to nechtěl..a ani se nedivím.

Návštěvník Tada
Odesláno
Tvoje zadání splňuje téměř do puntíku zachovalé Porsche Carrera 911 model 996 po faceliftovém roku 2002.

Hm, kolik taková věcička stojí? V ceně poršat vůbec nevím, jen vím, že stará 3.0SC stojí půlmega slušná :)

Odesláno
996 je snad nejhorší 911..po všech stránkách. Proto se taky prodávají za "pár" korun.. Známý prodával 996 Turbo skoro dva roky, najeto asi 30 tis. km, jako nové a za směšnou cenu v porovnání s pořizovací. Už z toho byl fakt zoufalej..nikdo to nechtěl..a ani se nedivím.

No to měl smulu,že na mě nenatrefil. Já bych 996 Turbo s 30k za pár korun koupil hned :(.

Odesláno
No to měl smulu,že na mě nenatrefil. Já bych 996 Turbo s 30k za pár korun koupil hned :(.

Smůly měl docela dost..prodalo se nakonec za 990 tis. Kupoval nové, takže provařil kalhoty. Jak říkám, stálo v garáži skoro dva roky..poté co si koupil Maserati a přestal s Porsche jezdit.

Návštěvník admira
Odesláno

A jeste me napadl Lexus IS, ktery splnuje tve zadani

2008-lexus-is-250-sr%20_1_.jpg

Návštěvník Tada
Odesláno

admira: Tyjo, na tohole japončíka bych zapomněl vidíš :) Na Lexusu mě odrazuje jen to, že si nejsem 100% jistý výkony motorů a nevypínatelné ESP - ESP nenávidím a jezdím bez něj...

Odesláno
admira: Tyjo, na tohole japončíka bych zapomněl vidíš :) Na Lexusu mě odrazuje jen to, že si nejsem 100% jistý výkony motorů a nevypínatelné ESP - ESP nenávidím a jezdím bez něj...

Kleštičky, a budeš se cítit jako u svých oblíbených veteránů. Jen ta svítící kontrolka Tě bude trošku otravovat :)

Návštěvník Tada
Odesláno
Kleštičky, a budeš se cítit jako u svých oblíbených veteránů. Jen ta svítící kontrolka Tě bude trošku otravovat :)

Jenomže tyhle auta jsou kurevsky mazaný... Ono to může být provázané s ABS takovým způsobem, že se pak řídící jednotce ztratí signál z ABS a některý automatický nesmysle se nerozjedou :( Ale jo, Lexus by uměl být pohodlný kočár. Je to složitý. Kdybych si nevymejšlel se zadokolkou tak je volba jasná.

Odesláno
Jenomže tyhle auta jsou kurevsky mazaný... Ono to může být provázané s ABS takovým způsobem, že se pak řídící jednotce ztratí signál z ABS a některý automatický nesmysle se nerozjedou :( Ale jo, Lexus by uměl být pohodlný kočár. Je to složitý. Kdybych si nevymejšlel se zadokolkou tak je volba jasná.

Hele proti medvědovi, si budeš připadat jak v raketoplánu, a ABS stejně nepoužíváš, páč jezdíš jak Šumi, ne? :)

@Cyber jeste toto a nebude ho stvat ani ta kontrolka ;)
:) !!!

Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.

Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat

Vytvořit účet

Vytvořte si nový účet. Je to snadné!

Vytvořit nový účet

Přihlásit se

Máte již účet? Zde se přihlaste.

Přihlásit se
  • Vytvořit...