Přejít na obsah

Kdo čím jezdí

Doporučené příspěvky

Tak jsem koukal na ten Ford Tourneo a osobně je mi to tedy sympatičtější, za 900 včetně DPH ve verzi Titanium, na fotkách to působí méně utilitárně. Asi je taky poptám, Ford už je dnes asi spolehlivý ne? Nedovedu si představit že by šéf vůbec uvažoval o Fracouzovi, tak Jumpy / Expert ani poptávat nebudu.

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

Návštěvník maxigabrielg
  V 28. 1. 2015 v 13:46, montemar napsal:

mel jsem vito, a nekorodovalo.. asi jsem ho vcas prodal.. jinak to novy je uplne jinej level, podle me o dost lepsi po vsech strankach, nez vw. pohon se da zvolit predni/zadni.

tak vies, 11 rokov ako firemne auto... to uz da zabrat!

ja som teraz pozrel len tak z nudy to nove V od medveda a mne sa ako laikovi celkom zapacil.

Ale je mozne, ze aj ten spominany Ford bude v poho.

Odkaz ke komentáři

V 28. 1. 2015 v 13:34, klobadysek napsal:

Tak jsem koukal na ten Ford Tourneo a osobně je mi to tedy sympatičtější, za 900 včetně DPH ve verzi Titanium, na fotkách to působí méně utilitárně. Asi je taky poptám, Ford už je dnes asi spolehlivý ne? Nedovedu si představit že by šéf vůbec uvažoval o Fracouzovi, tak Jumpy / Expert ani poptávat nebudu.

Francouze bych nezatracoval, s Traficem od Renaultu mám dlouhodobě dobrou zkušenost (firemní + osobní). Navíc minulý rok přišla nová generace, ale je to spíš pracant než hotel na kolech. http://www.auto.cz/renault-trafic-jizdni-dojmy-82086

Odkaz ke komentáři

Návštěvník maxigabrielg
  V 29. 1. 2015 v 22:25, Jagman napsal:

Díky,

2,3 Sportline manuál naprosto originál stav pár mušek zatím mě baví tak že jezdim 3den stále až na to řazení hold 4roky automat :D

urcite sa to uz riesilo, ale co mas za Jagyho?

ja som mal XJ R type, nadherne a vyborne auticko - uzasne som bol prekvapeny ( popri CL 500), ze ako odladili ten podvozok a s akou lahkostou to auto manevruje....  

Odkaz ke komentáři

Návštěvník Jagman

Aktuální stav Koček si nechám pro sebe ale Rko je tam též :).

Jinak XJR funguje a vždy fungovalo dokonale grál je pro mě R kolem roku 95-97 ještě z R6 ale hlavně Manuálem! měl jsem atmosféru a to byla dokonalost jenže sežen to :(

Odkaz ke komentáři

Návštěvník maxigabrielg

uz rocnik si neviem spomenut, malo to kompresor a dost hlinika.

racing green samozrejme!

na tak velke auto to bola vyborna motokara a ani na okreskach sa nestratilo! ale automat.

teraz mam XF GRACE k 75 vyrociu Jaguara, 3 litre diesel v uzasnej vybave ( podstatne lepsia vybava ako CLS AMG paket) a super muzika, ved Bob s ta spominal, ze sa asi uvidime na zraze milovnikov tabaku!?

Odkaz ke komentáři

V 30. 1. 2015 v 10:51, maxigabrielg napsal:

uz rocnik si neviem spomenut, malo to kompresor a dost hlinika.

racing green samozrejme!

na tak velke auto to bola vyborna motokara a ani na okreskach sa nestratilo! ale automat.

teraz mam XF GRACE k 75 vyrociu Jaguara, 3 litre diesel v uzasnej vybave ( podstatne lepsia vybava ako CLS AMG paket) a super muzika, ved Bob s ta spominal, ze sa asi uvidime na zraze milovnikov tabaku!?

XF se mi strašně libí, beru to jako nejlepší alternativu k německé trojce. Jaké máš praktické zkušenosti? Docela by mě zajímalo porovnání třeba nákladnost a dostupnost servisu oproti Audi. Taky mě trochu mrzí, že se nedělá v manuálu, jaké máš pocity z toho automatu? Jinak je to prostě kočka :)

Odkaz ke komentáři

Návštěvník maxigabrielg

Dakujem. Spokojnost velka....

je tam motor co myslim davaju aj do Range Rovera, ale tu pracuje s relative malou hmotou, takze auto pomerne ochotne sa pohybuje. Spotreba je asi ako som mal aj v CLS 350  ( 2o12, cca 50.000 km, AMG paket, priemer dlhodobo cca 8 - 8.5 nafty) ale Jagy je ovela ovladatelnejsi... skor sa blizi k CLS 250 ( ten mal predok podobne ochotny, mensia hmotnost... ale spotreba dlhodobo za 20.000 km okolo 6.8!!!) Automat zrovnatelny s Mercedes ( ale menej kope pri dobrzdovani na svetlach), za tial som bol len raz v servise Cestlice, mam cca 48.000 km ( 2011 rocnik) a dal som za neho presne polovicku CLS 250 ( 2o13,AMG paket, cierny, Harman,...) a Jagy ma navyse ozaj velku vybavu ( Bower Wilkins sound, memory plus klima sedacky, vyhrievane aj predne sklo a volant, aktivny podvozok,... bla bla...)

a hlavne 2-3 rocne kusy sa daju zohnat v Nemecku za uz celkom rozumne peniaze ( pokial nehladas takuto limitku ako je Grace alebo Portfolio), tak ich je aj dost na predaj!

Rampelnik - racing green jasna volba

Liquid - ten automat v diesel limuzinke az tak nevadi

Odkaz ke komentáři

Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.

Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat

Vytvořit účet

Vytvořte si nový účet. Je to snadné!

Vytvořit nový účet

Přihlásit se

Máte již účet? Zde se přihlaste.

Přihlásit se
  • Vytvořit...