Přejít na obsah

Doporučené příspěvky

Odesláno (upraveno)

Tak konečně doma, doteď jsem zažil jen punto, takže jsem nadšenej...

Hezka a konecne jedna z mala bez fake koncovky ... Mas tam nejake asistencni systemy ? 2013 jsme testovali kolegovu O III a vcelku to samorizeni na dalnici v alpach fungovalo :), akorat ten front assist cekal na posledni chvili s dupnutim na brzdy kdyz to nepobral adaptivni tempomat ... A celkove musim rict ze snad Skoda konecne dostala volnou ruku od VW protoze nova Fabia, Rapid , O III , novy superb fakt dotazeny auta po vsech strankach a s aktualni podovzkovou a el technikou

No ja s benzinem zavahal ale to co jsem chtel (4.2 V8) byly 3 kusy na mobile.de a cena uplne out takze jsem musel jit do klasiky 3.0TDi ale nakonec jsem si zvyknul ...

Upraveno uživatelem jrov
Odesláno

Jen parkovací senzory a Columbus, jestli se to dá považovat za asistenční systémy :), ale adaptivní tempomat nebo hlídač pruhů, značek a únavy nemám. 

Odesláno

To bohuzial ani nahodou nedostala. Aj ked im velmi fandim, zatial je to stale oproti Audi/VW 1 az 2 generacie pozadu. Hovorim o vybave. Skus si pozriet co sa da naskladat do Passatu/A4 a co do Superba. Skoda :-(.

Odesláno

To bohuzial ani nahodou nedostala. Aj ked im velmi fandim, zatial je to stale oproti Audi/VW 1 az 2 generacie pozadu. Hovorim o vybave. Skus si pozriet co sa da naskladat do Passatu/A4 a co do Superba. Skoda :-(.

Jasny ale uz to neni jako u superbu I , rozriznuty passat b5 a navareno 20cm plechu do podvozku ... Vybava je omezena profilovanim znacky v ramci koncernu ... Akorat nechapu ze Seat dostal full led a skoda ne ...

Odesláno

Hlídání značek je k ničemu, to všichni vypínají, hlídání pruhů jsem taky vypnul, ale adaptivní tempomat je super věc, hlavně auto jede v bezpečné vzdálenosti a řidič se stará pouze o volant. Ty bezpečnostní systémy mám rád, hlavně hlásí změnu rychlosti auta přede mnou (přechod, kolona apod.). Krásný je popis bezpečnostního systému MB - pokud auto zjistí, že nehoda je neodvratitelná, zavře všechna okna, srovná sedačku, přitáhne bezpečnostní pás, aktivuje airbagy a čeká na náraz :)

Odesláno

Hlídání značek je k ničemu, to všichni vypínají, hlídání pruhů jsem taky vypnul, ale adaptivní tempomat je super věc, hlavně auto jede v bezpečné vzdálenosti a řidič se stará pouze o volant. Ty bezpečnostní systémy mám rád, hlavně hlásí změnu rychlosti auta přede mnou (přechod, kolona apod.). Krásný je popis bezpečnostního systému MB - pokud auto zjistí, že nehoda je neodvratitelná, zavře všechna okna, srovná sedačku, přitáhne bezpečnostní pás, aktivuje airbagy a čeká na náraz :)

Mam pocit ze dokonce pritvrdi podvozek pro pripadny vyhybaci manevr a nejsem jisty jestli mb zmeni i prevod rizeni ...

Uz jen chybi hlaska "proximity allert, preparing all systems for collision in 3...2...1 ..." :)

Odesláno (upraveno)

Já jsem ted objednal 255/45 R18, nemám rád velká kola a tenký profil, Praha je tankodrom. Předchozí majitel měl zimní 19" 255/40, cvok...

Upraveno uživatelem Josef01
Odesláno

Základ je vyhodit hned RFT a koupit normální gumu.Celkově ten m-packet je sice tvrdý ale někdy mi přijde že Fabka mlady je na tom ještě hůř :)

Odesláno

Já používám gumy klasiku, v tomhle rozměru je nejlépe hodnocen Goodyear, tak jsem zvědavej. Samozřejmě BMW 3xx je sporták, ten bude tvrdej vždycky.

Odesláno

Já si právě myslím že nejlepší v tom rozměru je bud Continental sportcontact 5 nebo Michelin pilot sport 3.Nic jiného bych na tu stihačku nedal :)

Mám se docela rád :)  jediná nevýhoda že je sjedu během 15 max 17 tisic km jinak nic lepšího na trhu neni.

Odesláno (upraveno)

Měl jsem Continental sportcontact 5, ale v rozměru 235mm ale v 255 už na Goodyear nemají. Mě vydrží gumy tak 40 tis.

Upraveno uživatelem Josef01
Odesláno

Mám tam Continental Sportcontact - teď budu měnit letňáky a mám najeto 85 tisíc (část jsou zimní). To je mi teda záhada. Je to teda jen blbej služební passat 125kW, ale stejně je to rozdíl. Jo - a honím ho, co se do něj vejde, žádný šetření..

Odesláno

Vím, že vydrží 4 sezony, takže nájezd bude asi vyšší 4x14000km, tak to jsem podstřelil, spíš to bude kolem 60 tis. Samozřejmě záleží kde člověk jezdí, na váze vozidla atd. Zimní jsem měnil a měly 5mm a 6mm, letní měním taky kolem 4mm, to je asi taky ten důvod, že dám přednost bezpečí.

Odesláno

Nevim cim to je ale ten nizky najezd mam na zadni hnaci naprave. Jezdim relativne normalne a ze 70% to neni brzda-plyn. Foukam to na stredni zatizeni. No uvidime jak na tom budou s vydrzi Pilot sport trojky.

Odesláno

Tak konečně doma, doteď jsem zažil jen punto, takže jsem nadšenej... 

Žena tu RS 2,0TSI má taky a je docela spokojená (má v tom v podstatě všechno = jsem rád, že jí trochu ty asistenty hlídají) jen to prý dost "drncá" :-)

Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.

Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat

Vytvořit účet

Vytvořte si nový účet. Je to snadné!

Vytvořit nový účet

Přihlásit se

Máte již účet? Zde se přihlaste.

Přihlásit se
  • Vytvořit...