Denjl Odesláno 6. července 2015 Nahlásit Sdílet Odesláno 6. července 2015 kamoš bude jedno prodávat.... 330i modrá barva, světlá kůže vevnitř... jen je to sedan no....bych sel do 330i E46 Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Tondaa73 Odesláno 6. července 2015 Nahlásit Sdílet Odesláno 6. července 2015 nekupis.... ....já vim, noooo :-)kamoš bude jedno prodávat.... 330i modrá barva, světlá kůže vevnitř... jen je to sedan no........za kolik asi...a rok viš?... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Denjl Odesláno 6. července 2015 Nahlásit Sdílet Odesláno 6. července 2015 Zeptám se ti;) uvidim ho zitra v hokne.... Sent from my iPhone using Tapatalk Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Tondaa73 Odesláno 6. července 2015 Nahlásit Sdílet Odesláno 6. července 2015 Zeptám se ti;) uvidim ho zitra v hokne....Sent from my iPhone using TapatalkDěkuju.. :-) Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
laskajefajn Odesláno 6. července 2015 Nahlásit Sdílet Odesláno 6. července 2015 (upraveno) Tondo a nechceš moji krasavici? r.v 2010 najeto necelých sto,servis pouze BMW Stratos HK třilitr šestivál nafta.Spotřeba dlouhodobá 7,3 Duvod prodeje je že už jsem starý a potřebuju pohodlně nastupovat takže asi Tuareg nastupce.Jinak podvozkově dovolím si říct že dost dobré v m-packetu. Upraveno 6. července 2015 uživatelem laskajefajn Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Tondaa73 Odesláno 6. července 2015 Nahlásit Sdílet Odesláno 6. července 2015 Díky Romane, ale ten Tvůj krasavec je pro mne už za moc peněz. Hledám něco na legraci. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Návštěvník maxigabrielg Odesláno 6. července 2015 Nahlásit Sdílet Odesláno 6. července 2015 Roman ma pekny kus! Uz tu mal zopar fotiek.je to opticky M paket alebo aj podvozok? ( to by bola u nas asi skoda, a este na diesel) Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
laskajefajn Odesláno 6. července 2015 Nahlásit Sdílet Odesláno 6. července 2015 (upraveno) Tondo: chápu.Kdybych o něčem věděl tak dám echo. Maxi: jj,originál m-packet vč.podvozku a kol. Mimo pádel pod volantem a adapt.tempomatu(radaru) který bych mimochodem nechtěl ani zadara je full výbava. Upraveno 6. července 2015 uživatelem laskajefajn Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Tondaa73 Odesláno 6. července 2015 Nahlásit Sdílet Odesláno 6. července 2015 Vzhledem k tomu, že jsem na starší, tak bych s touhle motorizací preferoval e36ku.Něco takovýho, Martine? :-) http://www.sauto.cz/osobni/detail/bmw/rada-3/16425663?goFrom=list Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
CEGY Odesláno 7. července 2015 Nahlásit Sdílet Odesláno 7. července 2015 Něco takovýho, Martine? :-) http://www.sauto.cz/osobni/detail/bmw/rada-3/16425663?goFrom=listNo, skoro. O polovinu min najeto a tri dvere. Tuhle situaci budu stejne resit az pristi rok. Tech adeptu na konickove auto mam vic, bohuzel. Od bmw me jeste dost bere z3 kupak. Jenze nabidka u nas tragicka a v D za to chtej dost. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Denjl Odesláno 7. července 2015 Nahlásit Sdílet Odesláno 7. července 2015 Adaptiv je pecka... Si uz nedovedu představit, ze bych ho nemel.... Asi záleží jak u ktery značky, ale u Audi funguje úžasně..... Tondo: chápu.Kdybych o něčem věděl tak dám echo. Maxi: jj,originál m-packet vč.podvozku a kol. Mimo pádel pod volantem a adapt.tempomatu(radaru) který bych mimochodem nechtěl ani zadara je full výbava. Sent from my iPhone using Tapatalk Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Návštěvník maxigabrielg Odesláno 7. července 2015 Nahlásit Sdílet Odesláno 7. července 2015 audi to ma celkom vychytane, ale ja som skor na strane Romana - tiez by som si nepriplatil, ale zial mam to skoro v kazdom aute. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Josef01 Odesláno 7. července 2015 Nahlásit Sdílet Odesláno 7. července 2015 Já ho používám s oblibou obzvláště v pražských kolonách, ale když ho někdo nechce ani zadarmo, pak nevím čím to v autě překáží, možná na volantu tlačítka, to je docela otrava, to chápu. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Murphy97 Odesláno 7. července 2015 Nahlásit Sdílet Odesláno 7. července 2015 Poprvé jsem s adaptivním tempomatem jezdil v roce 2008 s Q7 ve Švýcarsku a musím říct, že na ty jejich dálnice s limitem 120 to byla super věc. Nastavíš 130 a už se o nic nestaráš. Teď ho mám v novém Passatu, chvilku jsem si zvykal a pohrával s nastavením vzdálenosti, ale také si nemůžu stěžovat. Ať si kdo chce co chce říká, v našem nepředvídatelném provozu je to prostě fajn bezpečnostní prvek. Jen by to mohlo být svižnější při akceleraci, když se auto přede mnou zařadí zpět do pravého pruhu. Někdy si musím pomoct plynem. Tak nevím, zda je chyba v technologii auta, nebo v tom, co je mezi sedačkou a volantem :-) Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Návštěvník maxigabrielg Odesláno 7. července 2015 Nahlásit Sdílet Odesláno 7. července 2015 Já ho používám s oblibou obzvláště v pražských kolonách, ale když ho někdo nechce ani zadarmo, pak nevím čím to v autě překáží, možná na volantu tlačítka, to je docela otrava, to chápu.ja to vzdy nejak chvilu otestujem, ked uz to mam v aute, ale nejak to nevyuzivam - neviem pritom tak relaxovat, ako ked si sam driemkam po dialnici. Ked to zacne reagovat, tak vzdy ma to preberie a stale sa na to musim sustredit, ze co to kedy spravi a tak si neoddychnem :-)) Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Mechac Odesláno 7. července 2015 Nahlásit Sdílet Odesláno 7. července 2015 Co říkáte na nástupce Laguny? Škoda těch motorizací, vyloženě mi tam chybí nějaký silnější benzin, než 1,6 http://www.autorevue.cz/renault-talisman-nova-laguna-nabizi-rizeni-vsech-kol-a-608-l-v-kufru Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Josef01 Odesláno 7. července 2015 Nahlásit Sdílet Odesláno 7. července 2015 Tempomat založený na kamerovém systému je rychlejší na reakce, ten klasický radar má přece jenom zpoždění klidně 2 sekundy, než se pohne. V zemích, kde všichni jezdí stejnou rychlostí je to super, u nás jedou lidi po dálnici od 90 do 170, takže to nemá takový efekt. Ve městech je super druhotný efekt toho radaru, že auto oznámí zastavení auta jedoucího přede mnou (klasický přechod) a případně sám zabrzdí, když nereaguju - tohle je super věc a jednou za čas mi to ušetří rozbitej předek Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Návštěvník maxigabrielg Odesláno 7. července 2015 Nahlásit Sdílet Odesláno 7. července 2015 Co říkáte na nástupce Laguny? Škoda těch motorizací, vyloženě mi tam chybí nějaký silnější benzin, než 1,6 http://www.autorevue.cz/renault-talisman-nova-laguna-nabizi-rizeni-vsech-kol-a-608-l-v-kufruje to kus auta a ked bude tradicne dobra cena, tak za dva-tri roky to bude zaujimave z nemecka...mna celkom zaujal aj novy Espace, len tiez slabe motorizace Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
gas Odesláno 7. července 2015 Nahlásit Sdílet Odesláno 7. července 2015 napada nekoho volba ? atmosfericky benzin, V6, V8, do trech let stari, radeji do dvou, at jde doplatit zaruka, cena do mega bez DPH, resim auto pro zenu ... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
sibirnaya Odesláno 7. července 2015 Nahlásit Sdílet Odesláno 7. července 2015 subaru uz nee? nebo to ma byt ultra nenapadny, asi jako kajman? Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.
Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat
Vytvořit účet
Vytvořte si nový účet. Je to snadné!
Vytvořit nový účetPřihlásit se
Máte již účet? Zde se přihlaste.
Přihlásit se