Návštěvník maxigabrielg Odesláno 13. srpna 2015 Nahlásit Sdílet Odesláno 13. srpna 2015 jj mám pocit, že Phaeton facelift (pokud myslíš ho) má ješte tento 176kw ... ale fakt je, že u Vás na SK je to policejní terror a lidé jezdí ještě pomaleji... takže ta spotřeba je zkreslená opravdu defenzivní jízdou na 2/3 cesty :-)myslim, ze v ko?och je to cca 240?neviem si zvyknut na kW:-)ja mam cca o liter viac, ale chodim sviznejsie a po meste okolo 9 Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Návštěvník maxigabrielg Odesláno 13. srpna 2015 Nahlásit Sdílet Odesláno 13. srpna 2015 Přesně tak, výkon motoru je dnes to poslední co mě zajímá. Pravda, po dálnici jedu 130-135 a je jedno zda v Německu nebo ČR. Nedávno v Rakousku 500km z toho 200 km mimo dálnici a spotřeba diesel motoru 3l a více jak dvoutunové S-ko 7.7l.co tam po rychlosti - ale dobry Airmatic, spickova klimatizacia a muzika....sem-tam nejaku atrakciu, erekciu a pekny de? je za nami!!! Pavel23pekne papučky si prezul, pekne....ciste len esteticky si riesil,alebo? Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
montemar Odesláno 13. srpna 2015 Nahlásit Sdílet Odesláno 13. srpna 2015 Dnes prezuto do nových botiček. Jinak mám dlouhodobý průměr 5,3l.predpokladam diesel? Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
pavel23 Odesláno 13. srpna 2015 Nahlásit Sdílet Odesláno 13. srpna 2015 Přezul jsem protože tyhle kola se mi moc líbí a chtěl jsem černý. Takže esteticky. Jo je to disel 2.0 tdi 110kw. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
instant Odesláno 13. srpna 2015 Nahlásit Sdílet Odesláno 13. srpna 2015 to mas aj brzdy na benzin, boha?Vies co to ma zeleza medzi kolesami? To musis hnat motorom aj dole Babou Ale zvuk maju tie osemvalcove medvede fajnovy. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Josef01 Odesláno 13. srpna 2015 Nahlásit Sdílet Odesláno 13. srpna 2015 Jo je to disel 2.0 tdi 110kw. To je asi běžná hodnota, kamarád ma v obrovi Fiat Freemont 2.0 spotřebu 5.5l Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Návštěvník maxigabrielg Odesláno 13. srpna 2015 Nahlásit Sdílet Odesláno 13. srpna 2015 Vies co to ma zeleza medzi kolesami? To musis hnat motorom aj dole Babou Ale zvuk maju tie osemvalcove medvede fajnovy.to hey!!! :-)) Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
long Odesláno 13. srpna 2015 Nahlásit Sdílet Odesláno 13. srpna 2015 Hele asi to moc nechápu.Nejezdim 50 000 km za rok a mám auto pro radost jako soukromé.Hlídám si spotřebu a prezentuji jak málo mi to žere.V čem je ta výhoda ?Tak že furt je etalon Česka TDI motor s co nejnižší spotřebou ? Kde je ta radost z jízdy a na nádrž najeto kousek nad 300 km ??? Kde jsou ty koule ?Delší vzdálenost vyjde přeci levněji letadlem a nemusím si mačkat pjdel v autě. Proč se tady frajeři co si kupují hodinky v ceně na 50 000 Kč jako normální lidí karamelky prezentují s co nejnižší spotřebou ???? Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
montemar Odesláno 13. srpna 2015 Nahlásit Sdílet Odesláno 13. srpna 2015 mozna si lidi kupuji tdi, protoze s nim jezdi do prace? Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Liqid Odesláno 13. srpna 2015 Nahlásit Sdílet Odesláno 13. srpna 2015 Kamarád jezdil do práce každý den 100 km tam a zpět, tam už se pět na sto vyplatilo. A s letadlem to taky úplně neplatí. Pokud by čtyřčlenná rodina letadlem, tak je to vyjde dráž než okinou v tdi. naštěstí se mě netýká ani jedno Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
instant Odesláno 13. srpna 2015 Nahlásit Sdílet Odesláno 13. srpna 2015 mozna si lidi kupuji tdi, protoze s nim jezdi do prace? ...ako keby ta zalezitost nebola uz dost hnusna sama osebe. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
long Odesláno 13. srpna 2015 Nahlásit Sdílet Odesláno 13. srpna 2015 Kamarád jezdil do práce každý den 100 km tam a zpět, tam už se pět na sto vyplatilo. A s letadlem to taky úplně neplatí. Pokud by čtyřčlenná rodina letadlem, tak je to vyjde dráž než okinou v tdi. naštěstí se mě netýká ani jedno Já se bavim o lidech tady. Že je jak řík?š ty pro normální populací okina TDI modla je jasná věc. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
ewolucionar Odesláno 13. srpna 2015 Nahlásit Sdílet Odesláno 13. srpna 2015 Kazdy sme inaksi,,, mne zerie auto aj travu okolo cesty,ale kazdy centiliter za to stoji... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Jettero Odesláno 13. srpna 2015 Nahlásit Sdílet Odesláno 13. srpna 2015 Hele asi to moc nechápu.Nejezdim 50 000 km za rok a mám auto pro radost jako soukromé.Hlídám si spotřebu a prezentuji jak málo mi to žere.V čem je ta výhoda ?Tak že furt je etalon Česka TDI motor s co nejnižší spotřebou ?Kde je ta radost z jízdy a na nádrž najeto kousek nad 300 km ??? Kde jsou ty koule ?Delší vzdálenost vyjde přeci levněji letadlem a nemusím si mačkat pjdel v autě.Proč se tady frajeři co si kupují hodinky v ceně na 50 000 Kč jako normální lidí karamelky prezentují s co nejnižší spotřebou ????Hele, no třeba já s alfou GT jezdím za 4,8-5,0 a to ji nijak nešetřím (už mám jen dva body hehe) a užívam si každý kilometr.Ale je pravda že na OPRAVDOVÉ blbnutí mám spíš motorku, kterou člověk vytáhne jan tak pro obkroužení města, což s autem člověk často nedělá. Motorka mi žere 7-8 ale u té to normální člověk neřeší. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
sch7 Odesláno 13. srpna 2015 Nahlásit Sdílet Odesláno 13. srpna 2015 Tak at se pridam. Superb 2tdi 140kw spotreba jeste nevim bude az zitra. A pak pro radost xc90 2,5t 154kw spotreba 13-18 Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Jettero Odesláno 13. srpna 2015 Nahlásit Sdílet Odesláno 13. srpna 2015 Já se bavim o lidech tady. Že je jak řík?š ty pro normální populací okina TDI modla je jasná věc.Taky mě udivuje na fórech jak jedna z prvních otázek u každého auta je "kolik ti to žere woe"A absolutně to nepochopím na fórech o motorkách. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Návštěvník maxigabrielg Odesláno 13. srpna 2015 Nahlásit Sdílet Odesláno 13. srpna 2015 co tam po rychlosti - ale dobry Airmatic, spickova klimatizacia a muzika....sem-tam nejaku atrakciu, erekciu a pekny de? je za nami!!! tu prave spominam moje priority, spotrebu riesime aby rec nestalaa teraz som pisal, ze pri diesel autachauta na hobby je nieco uplne ineho.... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
sch7 Odesláno 13. srpna 2015 Nahlásit Sdílet Odesláno 13. srpna 2015 Dodavam jeste jedno ted jezdim superb combi 4x4 dsg. A po praze porad prumer. 9 Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
sch7 Odesláno 13. srpna 2015 Nahlásit Sdílet Odesláno 13. srpna 2015 Dodavam jeste jedno ted jezdim superb combi 4x4 dsg. A po praze porad prumer. 9 Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Josef01 Odesláno 13. srpna 2015 Nahlásit Sdílet Odesláno 13. srpna 2015 Jednak je to zajímavost a jednak když spotřeba dělá za 5 let cenu nového auta vyšší střední třídy, tak je to určitě důležitý údaj. Třeba kamarád dojíždí daleko do práce a za 5 let na jeho trase projedu palivo o cca 600 tis. Kč vice jak on. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.
Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat
Vytvořit účet
Vytvořte si nový účet. Je to snadné!
Vytvořit nový účetPřihlásit se
Máte již účet? Zde se přihlaste.
Přihlásit se