Kupa54 Odesláno 30. října Nahlásit Sdílet Odesláno 30. října Bude to zřejmě hřib žlutomasý, někde se tomu říká švec. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Kupa54 Odesláno 30. října Nahlásit Sdílet Odesláno 30. října Bude to zřejmě hřib žlutomasý, někde se tomu říká švec. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
orol Odesláno 30. října Nahlásit Sdílet Odesláno 30. října Tak druhý pokus - strakoš - s tím modráním by to mělo sedět. O trochu lepší, než ta babka Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Ajaj Odesláno 30. října Nahlásit Sdílet Odesláno 30. října Ještě mě napadlo máselník (hřib plstnatý), i když ten jsem v mládí docela nacházel a hlava byla zvrchu víc celistvá bez popraskání Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Moty Odesláno 31. října Nahlásit Sdílet Odesláno 31. října Je to 100% Klouzek strakoš, u nás se mu říká Kačenka https://www.biolib.cz/cz/taxon/id62923/ 1 Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Moty Odesláno 31. října Nahlásit Sdílet Odesláno 31. října Já sem včera našel dost divnou houbu, nakonec jsem zjistil, že to je lošák jelení Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Jone Odesláno 31. října Nahlásit Sdílet Odesláno 31. října Před hodinou, Moty napsal: Já sem včera našel dost divnou houbu, nakonec jsem zjistil, že to je lošák jelení …a sebral jsi? A snědl? Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Moty Odesláno 31. října Nahlásit Sdílet Odesláno 31. října před 4 hodinami, Jone napsal: …a sebral jsi? A snědl? Jedlý to je, když je to mladý, tohle bylo velký jak moje ruka, píšou, že to má kořenitou chuť, voní to normálně Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
orol Odesláno 1. listopadu Nahlásit Sdílet Odesláno 1. listopadu Asi dva roky mi na zahradě absentovali, ale letos se znova urodily: Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
odjinud Odesláno 2. listopadu Nahlásit Sdílet Odesláno 2. listopadu Tak ještě jsme par kousku nasli, pocitam ale, ze sezona (pro bezne houbare) konci... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
epominos Odesláno 3. listopadu Nahlásit Sdílet Odesláno 3. listopadu Letos byla opravdu silná sezóna, fotka 14 dnů zpět, Doksy. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
odjinud Odesláno 3. listopadu Nahlásit Sdílet Odesláno 3. listopadu Rano uz byla jinovatka, takze lehce mrzlo. To uz je pro bezne houby konecna, ne? Myslim jakoze nesbirat premrzle houby. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
colommbo Odesláno 4. listopadu Nahlásit Sdílet Odesláno 4. listopadu Ano, psává a říká se to. Sám to dodržuju. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.
Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat
Vytvořit účet
Vytvořte si nový účet. Je to snadné!
Vytvořit nový účetPřihlásit se
Máte již účet? Zde se přihlaste.
Přihlásit se