prischera Odesláno 24. srpna 2014 Nahlásit Sdílet Odesláno 24. srpna 2014 Ještě jedna houbová Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Ondras_CZ Odesláno 26. srpna 2014 Nahlásit Sdílet Odesláno 26. srpna 2014 po dnešnim dvouhodinovym sbíraní Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
honzyk Odesláno 31. srpna 2014 Nahlásit Sdílet Odesláno 31. srpna 2014 Momentálně dělám výčepního , no a štamgasti donesli tohle, šéfová že prej už to nikdo nechce tak si to mám vzít Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Juraj11 Odesláno 31. srpna 2014 Nahlásit Sdílet Odesláno 31. srpna 2014 Vcera a dnes Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
sta Odesláno 31. srpna 2014 Nahlásit Sdílet Odesláno 31. srpna 2014 dneska na golfu. Myslite ze je to jedly? :-) Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
mondeo2 Odesláno 31. srpna 2014 Nahlásit Sdílet Odesláno 31. srpna 2014 Měl by to být klouzek,poznáš podle toho jak je klobouk takovej slizkej když je mokrej, ta horní vrstva klobouku se stahuje, jinak dobrej do smaženice a do polívky, nedá se moc sušit mívá v sobě hodně vody, velky kusy bývaj poměrně dost červivý, https://www.google.cz/search?q=klouzek&client=firefox&hs=ZyT&rls=org.mozilla:cs:official&channel=sb&source=lnms&sa=X&ei=4EUDVLjKGcup7AaqrYH4DQ&ved=0CAsQ_AUoAA&biw=1184&bih=626&dpr=1 Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
financ Odesláno 31. srpna 2014 Nahlásit Sdílet Odesláno 31. srpna 2014 Par procházek po lese v okolí Počátek, svaté Kateřiny. Mít víc času, mam plnyho kombika. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Marty35 Odesláno 1. září 2014 Nahlásit Sdílet Odesláno 1. září 2014 Dcerka s kamarádkou.. a jejich deštníky. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Triskell Odesláno 1. září 2014 Nahlásit Sdílet Odesláno 1. září 2014 To sbíraly v Mariánských Horách u MCHZ, ne? Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Honza.manta Odesláno 1. září 2014 Nahlásit Sdílet Odesláno 1. září 2014 27082014536.jpg Dcerka s kamarádkou.. a jejich deštníky. Čím jsi to fotil? Já jen, že tam snad není ostrý ani okraj fotografie. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Marty35 Odesláno 1. září 2014 Nahlásit Sdílet Odesláno 1. září 2014 To sbíraly v Mariánských Horách u MCHZ, ne? Opavsko, uprostřed hvozdů. Byly zdravoučké, znamenité řízky... Čím jsi to fotil? Já jen, že tam snad není ostrý ani okraj fotografie. Fotila to máti, nějakým svým starým klunkrem mobilem. (on můj stejně fotí podobně...) Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
marosh Odesláno 1. září 2014 Nahlásit Sdílet Odesláno 1. září 2014 (upraveno) Marty, ty si zase najebaný, co???? P.S. Sice jsem nebyl na posledním srazu, ale donesly se ke mě báje o legendární dvojce Ty a Čendík.... Upraveno 1. září 2014 uživatelem marosh Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
kuncák7 Odesláno 1. září 2014 Nahlásit Sdílet Odesláno 1. září 2014 Tohle vlákno je pro zlost. V NE 3 hodiny v lese, hledal jsem jak jantar a výsledek nestál ani za řeč ( okolí Svatého Janu pod Skalou ). Ach jo. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
FrantisekH Odesláno 1. září 2014 Nahlásit Sdílet Odesláno 1. září 2014 Kuncáku to jsi na tom jak já..najdu jenom muchomůrku nebo něco takovýho co drží ty dvě slečny..za mnou budou nosit nůše..no ještě že houby nejim Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
mondeo2 Odesláno 1. září 2014 Nahlásit Sdílet Odesláno 1. září 2014 27082014536.jpg Dcerka s kamarádkou.. a jejich deštníky.sem netušil, že následky Černobylu budou tak patrné(velké) i po tolika letech............. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Návštěvník Kamil Odesláno 1. září 2014 Nahlásit Sdílet Odesláno 1. září 2014 Tohle vlákno je pro zlost.Mel bych pro tebe neco z Ukrajiny. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
kuncák7 Odesláno 1. září 2014 Nahlásit Sdílet Odesláno 1. září 2014 Mel bych pro tebe neco z Ukrajiny. Ty wole , to snad ani neni možný. Abych nekecal- já tam našel 2 babky ( za 3 hodiny ). Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
sta Odesláno 1. září 2014 Nahlásit Sdílet Odesláno 1. září 2014 to mondeo2 : diky! Na houbach jsem nebyl nekolik let, tak jsem si nebyl 100% jisty :-) Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
doctor_chronos Odesláno 1. září 2014 Nahlásit Sdílet Odesláno 1. září 2014 Mel bych pro tebe neco z Ukrajiny. tak to už nemůže nikoho bavit :-)) Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
mrcoudy Odesláno 1. září 2014 Nahlásit Sdílet Odesláno 1. září 2014 (upraveno) Předevčírem jsem ho tam nechal jako malý hříbeček a dnes jsem si pro něj došel Upraveno 1. září 2014 uživatelem mrcoudy Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.
Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat
Vytvořit účet
Vytvořte si nový účet. Je to snadné!
Vytvořit nový účetPřihlásit se
Máte již účet? Zde se přihlaste.
Přihlásit se