Pcho Odesláno 2. září 2014 Nahlásit Sdílet Odesláno 2. září 2014 Po 2 dnech deste prestalo na chvilku prset, tak jsem vybehnul cvicne do lesa a neco malo nasel. Uz bylo nacase, jeste par dni a pobyt na Sumave se nam skonci. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Juraj11 Odesláno 2. září 2014 Nahlásit Sdílet Odesláno 2. září 2014 V neděli 84 praváčků,za víkend cca 130 Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Moty Odesláno 2. září 2014 Nahlásit Sdílet Odesláno 2. září 2014 kurník, koukám, že furt rostou, letos sem ještě nebyl, tak zkusíme o víkendu Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
spineshank Odesláno 4. září 2014 Nahlásit Sdílet Odesláno 4. září 2014 jj rostou pořád,včera jsme vyjeli na kole a člověk jen odksočí z cesty a na najde hned,viz moje foto ve vláknu Bike Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
VS Odesláno 6. září 2014 Nahlásit Sdílet Odesláno 6. září 2014 Já najdu akorát houby Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
FrantisekH Odesláno 6. září 2014 Nahlásit Sdílet Odesláno 6. září 2014 to se jmenuje boží úd ne? Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Jivl Odesláno 7. září 2014 Nahlásit Sdílet Odesláno 7. září 2014 Hadovka smrdutá Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Pcho Odesláno 7. září 2014 Nahlásit Sdílet Odesláno 7. září 2014 Dnesni vyprava za pravakama. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
lub Odesláno 7. září 2014 Nahlásit Sdílet Odesláno 7. září 2014 rád bych se zeptal Vás, zkušených houbařů, jestli poznáte, co je tohle za hřiba? nesbíral jsem, jen fotil. dík Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
tommas4 Odesláno 7. září 2014 Nahlásit Sdílet Odesláno 7. září 2014 rád bych se zeptal VásJak to nemám v ruce tak to není na 100%, ale z jedné fotky vypadá že má jakoby dutý, vatou vyplněný třeň? Pak by se podle mého jednalo hřib sinný jako starší kus, ale další fota tomu moc nenasvědčují. Jedlý, také se mu říká pískový modrák. Pokud je třen plná jako u klasického hřibu tak je to nejpravděpodobněji hřib kříšť nebo hřib medotrpký, jsou si velmi podobné a oba nejedlé, i když modrají. Takhle i podle posledního fota říkám kříšť, nejíst, vyhodit. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Návštěvník swanieck Odesláno 7. září 2014 Nahlásit Sdílet Odesláno 7. září 2014 (upraveno) Na 98% je to hřib medotrpký....když ho dáš do polévky a nebo smaženice, tak si můžeš zarecitovat upravený reklamní slogan " Život je hořký, bohužel" a pak pokrm za neustálého míchání pomalu vylévat do hajzlu .............. ale jinak je to docela vzácný kousek, škoda, že jsi ho nenechal dorůst. Upraveno 7. září 2014 uživatelem swanieck Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
lub Odesláno 8. září 2014 Nahlásit Sdílet Odesláno 8. září 2014 díky za reakce. medotrpký - to bude nejspíš on. jinak jak jsem psal - já ho nesebral - o čem nejsem přesvědčenej tak nechávám být. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
kulix Odesláno 8. září 2014 Nahlásit Sdílet Odesláno 8. září 2014 Chlapi, A co je toto? Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
mondeo2 Odesláno 8. září 2014 Nahlásit Sdílet Odesláno 8. září 2014 Podle mě jsi našel toto http://www.hlasek.com/strobilomyces_strobilaceus1cs.html http://cs.wikipedia.org/wiki/%C5%A0i%C5%A1kovec_%C4%8Dern%C3%BD Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Honza.manta Odesláno 8. září 2014 Nahlásit Sdílet Odesláno 8. září 2014 Hřib šupinatý, nebo hřib šiškovec - používají se obě jména. Jedlý, dobrý. Akorát se musí oloupat a dost barví jídlo na černo. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Murphy97 Odesláno 8. září 2014 Nahlásit Sdílet Odesláno 8. září 2014 sobota rano kousek od Kamenice na Lipou.... 1 Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
kulix Odesláno 8. září 2014 Nahlásit Sdílet Odesláno 8. září 2014 Super, diky.. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Jan7 Odesláno 9. září 2014 Nahlásit Sdílet Odesláno 9. září 2014 Ve čtvrtek Beskydy-Staré Hamry.Dvě hodiny sbírání.6 velkých praváku prožráno Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
j.ocvirk Odesláno 9. září 2014 Nahlásit Sdílet Odesláno 9. září 2014 (upraveno) Dnes 2hodky u Karlove studanky a plnej velkej kos hribu..Pozdeji hodim nejake fotky.. momentalne se nemuzu domluvit s wifi na chate a nemam nervy uz :-D Upraveno 9. září 2014 uživatelem j.ocvirk 1 Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Moty Odesláno 11. září 2014 Nahlásit Sdílet Odesláno 11. září 2014 Ja byl o vikendu 2x a oba 2 dny slaby, směr to byl na kokorinsko a pak ceskolipsko Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.
Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat
Vytvořit účet
Vytvořte si nový účet. Je to snadné!
Vytvořit nový účetPřihlásit se
Máte již účet? Zde se přihlaste.
Přihlásit se