SCIFI Odesláno 11. září 2014 Nahlásit Sdílet Odesláno 11. září 2014 kluci našel jsem nějaký houby co rostly v kruhu. vypadá nepravidelně ale to je díky perspektivě a nerovnosti terénu. z hora byl skoro dokonalej. nevíte co to je? Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
SCIFI Odesláno 11. září 2014 Nahlásit Sdílet Odesláno 11. září 2014 jo kdyby někdo z vás sbíral houby komerčně nebo se chtěl podělit a věděl kde rostou smrže tak bych koupil :-) Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
tommas4 Odesláno 11. září 2014 Nahlásit Sdílet Odesláno 11. září 2014 Kruh super, co to je ale nevím. Třeba lišky rostou do kruhu vázaných na nějaký starý pařezy jestli se nepletu, tak možná něco podobného jako příčina? Smrže jsou moje nejoblíbenější houba, na jaře byly, teď si nejsem jistý jestli mají sezónu. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
tommas4 Odesláno 11. září 2014 Nahlásit Sdílet Odesláno 11. září 2014 Aha, tak jinak, cituji proč to roste do kruhu (a houba bude nějaký druh špičky asi): "Podhoubí se prostě z určitého místa rozrůstá na všechny strany, a pokud nenarazí na překážku, tedy třeba na louce nebo v řídkém lese, jeho vnější okraj stále tvoří celkem pravidelný kruh. Právě při okraji, tedy z nejmladšího podhoubí, také někdy hromadně vyrostou plodnice, kterých může být i několik set." Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Jivl Odesláno 11. září 2014 Nahlásit Sdílet Odesláno 11. září 2014 Smrže květen, jestli se nepletu, hi hi hi.... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
mondeo2 Odesláno 11. září 2014 Nahlásit Sdílet Odesláno 11. září 2014 (upraveno) jo kdyby někdo z vás sbíral houby komerčně nebo se chtěl podělit a věděl kde rostou smrže tak bych koupil :-)Ty seš dobrej, jsem je tady na jaře nabízel a nikdo nic........... http://forum.chronomag.cz/index.php?/topic/31099-houby-h%C5%99iby-muchom%C5%AFrky/page-9 Upraveno 11. září 2014 uživatelem mondeo2 Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
SCIFI Odesláno 11. září 2014 Nahlásit Sdílet Odesláno 11. září 2014 Njn jsem v tomhle vlaknu poprve. Kdy maji sezonu nevim. Jen jsem to zkusil :-) tak pockam do jara a pak ti napisu ;-) Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
klobadysek Odesláno 15. září 2014 Nahlásit Sdílet Odesláno 15. září 2014 (upraveno) Včera na kmíně, dneska řízky. Upraveno 15. září 2014 uživatelem klobadysek Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
j.ocvirk Odesláno 15. září 2014 Nahlásit Sdílet Odesláno 15. září 2014 Boze to je krasavec...Miluju to :-D Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Honza.manta Odesláno 15. září 2014 Nahlásit Sdílet Odesláno 15. září 2014 Pěknej deštník. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Jan7 Odesláno 19. září 2014 Nahlásit Sdílet Odesláno 19. září 2014 Tak dneska to bylo slabé. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Jan7 Odesláno 19. září 2014 Nahlásit Sdílet Odesláno 19. září 2014 Tak přeci něco Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Andrew_C Odesláno 19. září 2014 Nahlásit Sdílet Odesláno 19. září 2014 Dnešní nález na procházce (ještě k němu byl jeden menší a dvě bedly)No a tohle bylo o víkendu Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Juraj11 Odesláno 19. září 2014 Nahlásit Sdílet Odesláno 19. září 2014 Covece vidim to sice jen na founu,ale ten hrib vypada jak horcak? Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Andrew_C Odesláno 19. září 2014 Nahlásit Sdílet Odesláno 19. září 2014 Vypadá, ale prý je to hřib smrkový - já to neznám, to mi bylo řečeno. Jinak ochutnávka dopadla dobře :-) Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
jungle Odesláno 19. září 2014 Nahlásit Sdílet Odesláno 19. září 2014 taky mi přijde jako hořčák Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
gorlo Odesláno 19. září 2014 Nahlásit Sdílet Odesláno 19. září 2014 Když už mluvíte o hořčáku. Tohle jsem před lety posbíral v lese. Já měl takovou radost. Teď už ho poznám,zmetka jednoho. Taky bych řekl,že to hořčák byl. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Jan7 Odesláno 19. září 2014 Nahlásit Sdílet Odesláno 19. září 2014 Když už mluvíte o hořčáku. Tohle jsem před lety posbíral v lese. Já měl takovou radost. Teď už ho poznám,zmetka jednoho. Taky bych řekl,že to hořčák byl.Taky jsem měl takovou příhodu .Když mi je strejda začal vyhazovat z košíku,tak se mi chtělo plakat. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
spineshank Odesláno 12. října 2014 Nahlásit Sdílet Odesláno 12. října 2014 pořád rostou,dnes vyrazíme asi taky Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Robertilos Odesláno 19. října 2014 Nahlásit Sdílet Odesláno 19. října 2014 Dneska jsme našli tyhle pěkné hříbky, tak jsme si udělali polívku Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.
Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat
Vytvořit účet
Vytvořte si nový účet. Je to snadné!
Vytvořit nový účetPřihlásit se
Máte již účet? Zde se přihlaste.
Přihlásit se