tommas4 Odesláno 14. dubna 2017 Nahlásit Sdílet Odesláno 14. dubna 2017 Napřed projdi zamulčované záhony kdekoliv, to je prakticky sázka na jistotu. Jdou v tom mulči blbě vidět, ale fakt v tom rostou. Až projdeš příbuzenstvu zahrady tak normalně podél polí na okrajich lesa, rádi rostou pod křovím a nebo olše, divoké trnky a podobné. Klidně to vem za městem okolo Bečvy, tam by mohly být i kačenky české nebo ucháče. Na ty bacha - obecný je jedovatý, jedlý je ucháč obrovský. Ale kdyžtak postni foto kdyby sis nebyl jistý.Ty kačenky jsou podobné na jídlo jako smrže, taky moc dobrý. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
matobp Odesláno 17. dubna 2017 Nahlásit Sdílet Odesláno 17. dubna 2017 smrčkovce české... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
tano Odesláno 17. dubna 2017 Nahlásit Sdílet Odesláno 17. dubna 2017 (upraveno) Ty woe!! Pecka chlape Edit: kde se to urodilo? Upraveno 17. dubna 2017 uživatelem tano Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
matobp Odesláno 17. dubna 2017 Nahlásit Sdílet Odesláno 17. dubna 2017 (upraveno) SK...okolie Prešova...sme už nemali kam zbierať,tak sme nechali zbytok v lese. Upraveno 17. dubna 2017 uživatelem matobp Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
tano Odesláno 17. dubna 2017 Nahlásit Sdílet Odesláno 17. dubna 2017 Palec hore do Presova Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
matobp Odesláno 17. dubna 2017 Nahlásit Sdílet Odesláno 17. dubna 2017 Díky... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
tommas4 Odesláno 29. dubna 2017 Nahlásit Sdílet Odesláno 29. dubna 2017 po dešti na zahradě dávám jim dva dny a v pondělí bude hezky na prvního máje něco dobrého se smetanovou omáčkou se smrži . . . Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
tommas4 Odesláno 28. května 2017 Nahlásit Sdílet Odesláno 28. května 2017 Navnaděn houbovým ragú v kulináriu jsem teda vyběhl do lesa a a jsou tam.Sírovec žlutooranžový, pěkných pár kilo Tak mám trochu pro svou potřebu, dnes už nevařím, ale zítra to vidím na řízky a sírovec na kari. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Robertilos Odesláno 8. června 2017 Nahlásit Sdílet Odesláno 8. června 2017 Pár modráků při včerejší procházce. Už to začíná rašit i ve vyšších polohách Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
tommas4 Odesláno 25. června 2017 Nahlásit Sdílet Odesláno 25. června 2017 Kováři a masáci, plnej les. Super ráno. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
tano Odesláno 25. června 2017 Nahlásit Sdílet Odesláno 25. června 2017 Super, masaky mam rad!! Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
orol Odesláno 25. června 2017 Nahlásit Sdílet Odesláno 25. června 2017 Hlásím pár křemenáčů Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Návštěvník Kamil Odesláno 25. června 2017 Nahlásit Sdílet Odesláno 25. června 2017 Kam na to chodíte? Vždyť je sucho. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
tommas4 Odesláno 26. června 2017 Nahlásit Sdílet Odesláno 26. června 2017 No přece do lesa, sucho je jen novinářská zábava a aktuální hit. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
tommas4 Odesláno 25. července 2017 Nahlásit Sdílet Odesláno 25. července 2017 Klasický letní lesní desetiboj, tedy kovář, pravák, suchohřib, babka, pepřák (suším a rozemletý se používá jako koření), klouzek, kominík, lišky a mimo foto růžovka a křemenáč. Ke štěstí mi chyběl jen kotrč, ale i tsk jsem spokojenej parchant Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
klobadysek Odesláno 25. července 2017 Nahlásit Sdílet Odesláno 25. července 2017 (upraveno) Dneska mne v lese přepadly takovýhle potvory. Až jsem se jich bál, že začnou chodit...Jinak za dvě hodiny 2 košíky masáků a ryzců. Upraveno 25. července 2017 uživatelem klobadysek Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
lazy Odesláno 31. července 2017 Nahlásit Sdílet Odesláno 31. července 2017 Pěkný sobotní kousek :-) Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Pelikan73 Odesláno 1. srpna 2017 Nahlásit Sdílet Odesláno 1. srpna 2017 Zdravím,neví někdo co je to za houbu?Díky za radu...nerad bych se otrávil ;-) Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
mondeo2 Odesláno 1. srpna 2017 Nahlásit Sdílet Odesláno 1. srpna 2017 (upraveno) mi to tak připadá, ale je to těžký takto na dálku................. http://www.ohoubach.cz/atlas-hub/detail/78/hrib-priveskaty/ protože podobnej je v mládí i tento http://www.ohoubach.cz/atlas-hub/detail/429/Hrib-horsky/ Upraveno 1. srpna 2017 uživatelem mondeo2 Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
tommas4 Odesláno 1. srpna 2017 Nahlásit Sdílet Odesláno 1. srpna 2017 Hřib přívěskatý to je, je v červeném seznamu. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.
Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat
Vytvořit účet
Vytvořte si nový účet. Je to snadné!
Vytvořit nový účetPřihlásit se
Máte již účet? Zde se přihlaste.
Přihlásit se