mondeo2 Odesláno 1. srpna 2017 Nahlásit Sdílet Odesláno 1. srpna 2017 Hřib přívěskatý to je, je v červeném seznamu.no myslel jsem si to taky Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Pelikan73 Odesláno 1. srpna 2017 Nahlásit Sdílet Odesláno 1. srpna 2017 Lokalita...Štiavnické vrchy, Slovensko.Nebyl to můj nález...dostal jsem kosik hříbku a tento jeden tam byl...nikdy jsem takovy hřib neviděl...budu zase chytřejší.Díky za info :-) Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
tommas4 Odesláno 1. srpna 2017 Nahlásit Sdílet Odesláno 1. srpna 2017 Tsss a mě nikdo košík hřibů nedonese Kvůli jednomu hřibu se svět nezboří, je sice chráněný, nicméně podhoubí tam zůstalo tak se nic hrozného neděje. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Pelikan73 Odesláno 1. srpna 2017 Nahlásit Sdílet Odesláno 1. srpna 2017 Byl to maličký košík...žádný obr koš :-)..nějaké kozáky a suchohříbky....no a jeden ten Hřib přívěskatý...ale hříbky prý moc nerostou je tady na Slovensku sucho :-( Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Pelikan73 Odesláno 1. srpna 2017 Nahlásit Sdílet Odesláno 1. srpna 2017 Dnes jsem nasbíral alespoň zeměžluč...je to super bylinka na bolení břicha :-) Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
gandalf Odesláno 1. srpna 2017 Nahlásit Sdílet Odesláno 1. srpna 2017 Na netolicku ani "prašivky", ani klíšťata :-) Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
nickolas Odesláno 1. srpna 2017 Nahlásit Sdílet Odesláno 1. srpna 2017 Mi to roste pred barakem...nechal jsem to chvilku uzrat, ale pak uz jsem mel strach aby to kdo nerozkop nebo nezezral misto me Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
tommas4 Odesláno 2. srpna 2017 Nahlásit Sdílet Odesláno 2. srpna 2017 Tak to jsou nejlepší řízky co můžou být. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
mondeo2 Odesláno 2. srpna 2017 Nahlásit Sdílet Odesláno 2. srpna 2017 Tak to jsou nejlepší řízky co můžou být.to jo, ale to musí takhle provokovat ?..................u nás zatím ani houbička............. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
colommbo Odesláno 2. srpna 2017 Nahlásit Sdílet Odesláno 2. srpna 2017 Z velkých hlav hřibů (Šumava) jsou řízky lepčí, ale vatovec taky gut! Rostával tu na kraji vsi pod akáty v takovým houští, ale už je pryč... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
nickolas Odesláno 2. srpna 2017 Nahlásit Sdílet Odesláno 2. srpna 2017 On ma totiz tu nevyhodu, ze kdyz doroste do "sklizeci" velikosti, tak uz je dost videt Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
tommas4 Odesláno 23. srpna 2017 Nahlásit Sdílet Odesláno 23. srpna 2017 Na skok pracovně do Jeseníků . . . Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Honza.manta Odesláno 27. srpna 2017 Nahlásit Sdílet Odesláno 27. srpna 2017 Brdy dnes - asi začínají růst a je jim evidentně sucho úplně jedno. Poletech jsem našel i křemenáče(jednoho). Byly to ještě spíš miminka, ale smáža byla výborná. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Boudy Odesláno 27. srpna 2017 Nahlásit Sdílet Odesláno 27. srpna 2017 Dnes u Tábora... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
jebiga Odesláno 27. srpna 2017 Nahlásit Sdílet Odesláno 27. srpna 2017 Dnes u Tábora...Boudy krásný to mas :-) ja to mam snad naschvál začnou test a ja mam práci :-(( a zas se nikam nedostanu a po 18 h v práci se mi nikam nechce když zas po 8h musím byt na snídani :-(( ale je to past a pro oči :-)) Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
JaRooN Odesláno 7. září 2017 Nahlásit Sdílet Odesláno 7. září 2017 Pořád rostou... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
lukas.78 Odesláno 8. září 2017 Nahlásit Sdílet Odesláno 8. září 2017 Jak houby nejím, tak Kotrč miluji (omáčka, polévka). Těch už se moc nevidí, gratuluji Boudy. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
leebauer Odesláno 9. září 2017 Nahlásit Sdílet Odesláno 9. září 2017 Včera byla žena na houbách v Jevanech a ani ťuk. Vždycky něco najde ale tentokrát vůbec nic. Nic jedlého. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Honza.manta Odesláno 10. září 2017 Nahlásit Sdílet Odesláno 10. září 2017 Je to slabota, ale aspoň je se na co dívaf. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
colommbo Odesláno 10. září 2017 Nahlásit Sdílet Odesláno 10. září 2017 Když jsem byl malej, párkrát jsem v lese ztratil kudlu a byl jsem z toho nešťastnej jak šafářův dvoreček (dodnes si pamatuju, jak ty kudly vypadaly...) Neumím si představit zoufalství člověka, který v lese ztratí hodinky. Měls kliku, houby sice moc nerostou, ale našels Orlíky...! Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.
Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat
Vytvořit účet
Vytvořte si nový účet. Je to snadné!
Vytvořit nový účetPřihlásit se
Máte již účet? Zde se přihlaste.
Přihlásit se