leebauer Odesláno 10. září 2017 Nahlásit Sdílet Odesláno 10. září 2017 Vypadaj nejedle.Nemaj žádnou barvu. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Moty Odesláno 11. září 2017 Nahlásit Sdílet Odesláno 11. září 2017 O víkendu jsme byli 2x a nula, na místě kde se dá za sezónu najít i 20kg hub a nic, je to jižní PLzeňsko, sakra Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
JaRooN Odesláno 11. září 2017 Nahlásit Sdílet Odesláno 11. září 2017 Je to velice diferencované. Kolem Milevska a Orlické přehrady je to téměř mrtvé a jen o pár kilometrů vedle kolem Tábora to roste jak divé... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
zde Odesláno 11. září 2017 Nahlásit Sdílet Odesláno 11. září 2017 Kokořínsko, mraky hub, ale taky stovky lidíV sobotu při jízdě na kole, zastávka na čůrání... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Beet Odesláno 14. září 2017 Nahlásit Sdílet Odesláno 14. září 2017 Celkem kratká pondělní procházka nedaleko Videl cestou domů z lázní Jeseník. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
tommas4 Odesláno 14. září 2017 Nahlásit Sdílet Odesláno 14. září 2017 Pěkný to máze kluci, já teď 2x lítal po lese a nic. Zato teď přijela polovička z obchodu, že po cestě zastavila aby mohla telefonovat a u parkoviště na kraji lesa . . . Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
nividic Odesláno 14. září 2017 Nahlásit Sdílet Odesláno 14. září 2017 To je provokace, totok Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
melkal Odesláno 14. září 2017 Nahlásit Sdílet Odesláno 14. září 2017 O víkendu. Táborsko. Sent from my iPad using Tapatalk Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
JaRooN Odesláno 14. září 2017 Nahlásit Sdílet Odesláno 14. září 2017 Už začínají na Táborsku růst i václavky... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
bobi Odesláno 14. září 2017 Nahlásit Sdílet Odesláno 14. září 2017 Tohle nám roste na zahradě ... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Moty Odesláno 14. září 2017 Nahlásit Sdílet Odesláno 14. září 2017 žampiony nebo vatovce? Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
bobi Odesláno 14. září 2017 Nahlásit Sdílet Odesláno 14. září 2017 JJ, na první vatovec. Na druhé asi Pečárky . Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
mondeo2 Odesláno 15. září 2017 Nahlásit Sdílet Odesláno 15. září 2017 a já koukal na ty Omegy............... protože podle posledních fotek jsem zjistil, že budu muset pro hodinky do lesa.................válej se tam totiž skoro u každý houby....... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Bob Odesláno 16. září 2017 Nahlásit Sdílet Odesláno 16. září 2017 Neco malo :-)Asi 5 kg Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
JaRooN Odesláno 17. září 2017 Nahlásit Sdílet Odesláno 17. září 2017 Je to fakt radost, když rostou. Dnes asi 5 kilo praváků. Ale největší radost mi udělala tato rodinka. To jsem snad ještě neviděl, takto v řadě vedle sebe Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Honza.manta Odesláno 17. září 2017 Nahlásit Sdílet Odesláno 17. září 2017 Za chvíli vyrážíme. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
M3maniac Odesláno 17. září 2017 Nahlásit Sdílet Odesláno 17. září 2017 Tak ta rodinka je boží Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
M3maniac Odesláno 17. září 2017 Nahlásit Sdílet Odesláno 17. září 2017 My jsme byli minulej víkend a hned byla vajčinka :-) Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
bobi Odesláno 17. září 2017 Nahlásit Sdílet Odesláno 17. září 2017 Trochu nám ta potvůrka od minule povyrostla ....už to je docela vobluda Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
tommas4 Odesláno 17. září 2017 Nahlásit Sdílet Odesláno 17. září 2017 Hele, v...r se na to provokování jako jo, tohle jsem nenašel asi 15 let . . . Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.
Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat
Vytvořit účet
Vytvořte si nový účet. Je to snadné!
Vytvořit nový účetPřihlásit se
Máte již účet? Zde se přihlaste.
Přihlásit se