Rudykopalsson Odesláno 28. září 2017 Nahlásit Sdílet Odesláno 28. září 2017 přesně, kup levnou, ale rozhodně přikup pár sít navíc Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Návštěvník Odesláno 28. září 2017 Nahlásit Sdílet Odesláno 28. září 2017 (upraveno) . Upraveno 28. září 2017 uživatelem Roman I. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Honza.manta Odesláno 28. září 2017 Nahlásit Sdílet Odesláno 28. září 2017 Třeba to bude k něčemu.http://www.sadba-hub.cz/ Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Návštěvník km.kmk Odesláno 28. září 2017 Nahlásit Sdílet Odesláno 28. září 2017 Jako fakt rostou...:-) Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
OndraPod Odesláno 28. září 2017 Nahlásit Sdílet Odesláno 28. září 2017 Nadhernej kremenac! Taky jsem jednoho vcera ulovil i kdyz mensiho, v poslednich letech celkem vzacnost. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Wagoneer Odesláno 28. září 2017 Nahlásit Sdílet Odesláno 28. září 2017 Znechuceně jsem se vrátil z lesa, jen pár kousků na zítřejší polívku. V lese humáč - na každém vjezdu dvacet aut, houby rozkopané, milion vajglů ( a to jsem kuřák ), plechovek a papírů. Ještě že už mám nasušeno...:-( Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Návštěvník km.kmk Odesláno 28. září 2017 Nahlásit Sdílet Odesláno 28. září 2017 No tak to by me nasralo. Jestli něco nesnáším tak hovada co dělají bordel v lese. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
tommas4 Odesláno 28. září 2017 Nahlásit Sdílet Odesláno 28. září 2017 v poslednich letech celkem vzacnost. ale ditybrepto Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
OndraPod Odesláno 28. září 2017 Nahlásit Sdílet Odesláno 28. září 2017 tak ja chodim na houby v Praze Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
par-pa Odesláno 28. září 2017 Nahlásit Sdílet Odesláno 28. září 2017 (upraveno) vyrazili jsme na takovou menší procházku, původně jsme ani na houby nešli... Upraveno 28. září 2017 uživatelem par-pa Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
14titi Odesláno 28. září 2017 Nahlásit Sdílet Odesláno 28. září 2017 Rostou jak po dešti...3 hoďky v lese a strhaná ramena. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
colommbo Odesláno 28. září 2017 Nahlásit Sdílet Odesláno 28. září 2017 14titi: Co to máš za kudlu na houby, probůh...? Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
OndraPod Odesláno 28. září 2017 Nahlásit Sdílet Odesláno 28. září 2017 Tady jeste vcerejsi hribci, uz to nebyli takovy zne jako v patek a v nedeli, ale potesilo, k tomu samo hromada podoubaku, kozaku a jeden kremenacek Ten nejvetsi si sedel uprostred mechu na mitince pod smrcky, jako by na mne cekal Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
odjinud Odesláno 28. září 2017 Nahlásit Sdílet Odesláno 28. září 2017 Posbiral jsem par bedel jako obvykle a ted me nekdo vydesil, ze jsou i nejake nejedle druhy... poznal by nekdo z fotek, ze je to ok? Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Rudykopalsson Odesláno 28. září 2017 Nahlásit Sdílet Odesláno 28. září 2017 ale ditybrepto tak já křemenáče nenašel dobře 10 let Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
14titi Odesláno 28. září 2017 Nahlásit Sdílet Odesláno 28. září 2017 14titi: Co to máš za kudlu na houby, probůh...? Nějaký Mikov myslím v parohu. Nosím ho už od dob, kdy jsem nepřemýšlel nad vhodností podobné kudly. No a už mi to zůstalo. Houbaření je pro mě i nostalgická záležitost a nosím furt to samé :-) Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
colommbo Odesláno 28. září 2017 Nahlásit Sdílet Odesláno 28. září 2017 Nemyslím to zle a tyhle Mikovy se střenkou z umělého parohu si dobře pamatuju z mládí, některé v ní měly vsazený dokonce kompas... Já nosím do lesa zavírák s dřevěnou střenkou, furt jeden a tentýž taky už asi čtyřicet let. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
nickolas Odesláno 28. září 2017 Nahlásit Sdílet Odesláno 28. září 2017 Posbiral jsem par bedel jako obvykle a ted me nekdo vydesil, ze jsou i nejake nejedle druhy... poznal by nekdo z fotek, ze je to ok? 20170928_202111_Richtone(HDR).jpgProsimte to byla naka akce Novy a Blesku, pred x lety, ze jsou nake jedovate bedly. Nakonec z toho vylezlo ze je naky dement sbiral na skladce a otravil se tim sajratem co do sebe natahly. Ale mistni mykologove se urcite co nevidet vyjadri Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
odjinud Odesláno 28. září 2017 Nahlásit Sdílet Odesláno 28. září 2017 B.cervenajici (mozna jedla, mozna ne) riskovat nebudu, ale ta se pozna pry lehce - ze cervena na rezu. Jde mi o ty ostatni nejedle bedly. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
nickolas Odesláno 28. září 2017 Nahlásit Sdílet Odesláno 28. září 2017 https://hobby.idnes.cz/pozor-na-jedovate-bedly-0v8-/houby.aspx?c=A080709_113501_houby_MIBNo, to je v zasade ono...?bedla jedovata? zamenitelna za bedlu cervenajici. ?Byla popsana ve Franci, u nas se ji nepodarilo spolehlive prokazat...? Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.
Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat
Vytvořit účet
Vytvořte si nový účet. Je to snadné!
Vytvořit nový účetPřihlásit se
Máte již účet? Zde se přihlaste.
Přihlásit se