tombed Odesláno 3. srpna 2011 Nahlásit Sdílet Odesláno 3. srpna 2011 minulý pátek 3 hodiny v lese = za tu námahu to nestálo Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Alina Odesláno 3. srpna 2011 Nahlásit Sdílet Odesláno 3. srpna 2011 (upraveno) Rostou jak mrchy, jsem kousek jižně od Plzně, každý den vyrážím sama nebo s otcem, jen smrkové hřiby a růžovky,hubník jsem upekla, suším a suším, růžovky na kmíně, už to ani ta koza nechce žrat:). Tento způsob léta je pro mne naprostým rájem na Zemi.edit:chyba Upraveno 3. srpna 2011 uživatelem Alina Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
farářskej Odesláno 4. srpna 2011 Nahlásit Sdílet Odesláno 4. srpna 2011 Minulej čtvrtek jsem šel k zubařce, která ordinuje Na Rybníčkách, což je ulice mezi Ječnou a Žitnou. Je tam na rohu kostel, před kterým je asi dva metry na tři trávník - a na něm přímo uprostřed města dvě bedly :-) Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
quequeek Odesláno 4. srpna 2011 Nahlásit Sdílet Odesláno 4. srpna 2011 Bílý lanýž? No nevím v jakém je stavu, a jestli by se dal jíst. Ale pokud jo, tak jsi našel malý poklad. Kvalitní lanýže jsou na váhu prý cennější než zlato Myslel jsem si to samý, do doby, než mě fachmani z jednoho mykologického fóra vyvedli z omylu, je to bělolanýž obecný, najít ho je docela vzácnost, ale nedá se srovnávat s pravým bílým lanýžem Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Jay Doll Odesláno 4. srpna 2011 Nahlásit Sdílet Odesláno 4. srpna 2011 Aha, tak to je škoda . V houbách se nevyznám, ale tohle si budu pamatovat - není bílý lanáž jako bělolanýž Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Dali Odesláno 6. srpna 2011 Nahlásit Sdílet Odesláno 6. srpna 2011 Dneska ráno jsem byl a rostou hříbky, podborováci, lišky a jeden křemenáč, několik kolodějů, halda klouzků ty jsem vůbec nebral. Pěkná procházka, relax, nádhera. Přinesl jsem asi 3/4 košíku. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
kejklik Odesláno 6. srpna 2011 Nahlásit Sdílet Odesláno 6. srpna 2011 Dnes: cca 2/3 růžovky (už se připravují řízky), 1/3 praváci, suchohříbky. Za 2 hodiny cca 5 kg ve třech lidech. Všechno mladé houby. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
sect Odesláno 6. srpna 2011 Autor Nahlásit Sdílet Odesláno 6. srpna 2011 A kde máte fotky? Než přijde Fazer..... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Návštěvník Kamil Odesláno 6. srpna 2011 Nahlásit Sdílet Odesláno 6. srpna 2011 Dneska ráno jsem byl a rostou hříbky, podborováci, lišky a jeden křemenáč, několik kolodějů, halda klouzků ty jsem vůbec nebral. Pěkná procházka, relax, nádhera. Přinesl jsem asi 3/4 košíku. Kdes byl? Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
kejklik Odesláno 6. srpna 2011 Nahlásit Sdílet Odesláno 6. srpna 2011 Tady je jich pár (a Pan Pes toho měl plný kecky...): Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
NIGHTinGALE Odesláno 6. srpna 2011 Nahlásit Sdílet Odesláno 6. srpna 2011 Zejtra vyrazím v šest a jestli nic nenajdu, tak se naštvu. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
ricous Odesláno 6. srpna 2011 Nahlásit Sdílet Odesláno 6. srpna 2011 Tatínek byl po včerejší oslavě daremnej a tak maminka vzala dopoledne děti na výlet do Sloupu a při procházce po lese natrefili na pár kousků. Tatínek teď bude dělat vepřové na houbách.V úterý vyrazíme u nás na Sněžník, tak jsem zvědavý. Dříve jsem byl zvyklý jezdit pomalu za tmy a s čelovkou, abych byl první v lese, což nyní s prckama nepůjde, ale snad něco najdeme. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Dali Odesláno 6. srpna 2011 Nahlásit Sdílet Odesláno 6. srpna 2011 (upraveno) Kdes byl? Byl jsem za Rakovníkem, kousek od Čistý. Kolem Rakovníka rostou všude, ale bylo tam dost lidí asi by to chtělo ve všední den. Fotky už neudělám, věnoval jsem to tchýni, ale příště něco nafotím. Upraveno 6. srpna 2011 uživatelem Dali Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
NIGHTinGALE Odesláno 7. srpna 2011 Nahlásit Sdílet Odesláno 7. srpna 2011 (upraveno) Kousek od Brna - 9 křížů.Za 3 hodiny ve dvou tak 3 kila, ale nic moc, hlavně navlhlý babky, pár suchohřibů a klouzků a pár mrňavých praváků.Jediný dvě houby stály za zmínku - krásnej hřib kovář a pak jeden macek (ani nevím, co to je za hřib, ale byl krásnej... a už je sežranej, byly kotletky na houbách). Upraveno 7. srpna 2011 uživatelem NIGHTinGALE Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Dali Odesláno 11. srpna 2011 Nahlásit Sdílet Odesláno 11. srpna 2011 Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
pandice73 Odesláno 12. srpna 2011 Nahlásit Sdílet Odesláno 12. srpna 2011 Čus.Dnes ráno,hodina a něco.... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Návštěvník Kamil Odesláno 12. srpna 2011 Nahlásit Sdílet Odesláno 12. srpna 2011 Čus.Dnes ráno,hodina a něco.... Já chci ty lišky! Co kdybych v týdnu přijel? Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
pandice73 Odesláno 12. srpna 2011 Nahlásit Sdílet Odesláno 12. srpna 2011 Já chci ty lišky! Co kdybych v týdnu přijel? Tak pojeď,ale chodím v půl pátý ráno.... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
ricous Odesláno 12. srpna 2011 Nahlásit Sdílet Odesláno 12. srpna 2011 Tak pojeď,ale chodím v půl pátý ráno.... Rovnou z hospody na houby? Tak proto jich máš tak málo... Dejte kdyžtak vědět, až to bude na kosu, zajel bych (večer Panoptikum, ráno les). Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
pandice73 Odesláno 12. srpna 2011 Nahlásit Sdílet Odesláno 12. srpna 2011 Richarde,já už do knajpy lezu minimálně....za červenec pouze dvakrát Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.
Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat
Vytvořit účet
Vytvořte si nový účet. Je to snadné!
Vytvořit nový účetPřihlásit se
Máte již účet? Zde se přihlaste.
Přihlásit se