Diamondking Odesláno 22. září 2022 Nahlásit Sdílet Odesláno 22. září 2022 Já nevím co to jsou za houby, bo je dostala moje paní. Jebal jsem se včera s krájením a dneska to dusím na sádle a pak do mrazu. Prý na vaječinu a pod maso.. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
organic Odesláno 24. září 2022 Nahlásit Sdílet Odesláno 24. září 2022 Řekne mi někdo, co to je za houbu? Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
vojt Odesláno 24. září 2022 Nahlásit Sdílet Odesláno 24. září 2022 https://www.google.com/search?source=univ&tbm=isch&q=šiškovec&client=firefox-b-d&fir=Nn7FqcMoa41acM%2CB1qHlgdTU4nVFM%2C_%3BUL8kVvPTPNO66M%2CB_cUzejG-RcD6M%2C_%3Bklxc9W3ZpD0GTM%2CB_cUzejG-RcD6M%2C_%3BpIVDqDamRqSWLM%2C2td5ETFF9jBlsM%2C_%3BbHM3lR9ZmR3coM%2Cp16R8wsY67jXDM%2C_&usg=AI4_-kTFVAcc5FxeLeUscypHqOWjRGieog&sa=X&ved=2ahUKEwiP7KaElK36AhXSsaQKHbRPBSQQiR56BAhZEAI&biw=1536&bih=739&dpr=1.25 ? Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
organic Odesláno 24. září 2022 Nahlásit Sdílet Odesláno 24. září 2022 (upraveno) To bylo rychlý. Díky. Viděl jsem to poprvé. Šiškovec, lidově zvaný "cikán" Upraveno 24. září 2022 uživatelem organic Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Tom4 Odesláno 24. září 2022 Nahlásit Sdílet Odesláno 24. září 2022 Souhlas s šiškovcem černým. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
vojt Odesláno 24. září 2022 Nahlásit Sdílet Odesláno 24. září 2022 před 16 minutami, organic napsal: To bylo rychlý. Díky. Viděl jsem to poprvé. Já ho taky nikdy neviděl, tady to neroste, ale furt si prohlížim atlasy hub, jeden mam i na záchodě. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
colommbo Odesláno 24. září 2022 Nahlásit Sdílet Odesláno 24. září 2022 Tam je to zbytečný, stejně ho*no najdeš... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
vojt Odesláno 24. září 2022 Nahlásit Sdílet Odesláno 24. září 2022 Boletus podpapirus.. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
kolky87 Odesláno 25. září 2022 Nahlásit Sdílet Odesláno 25. září 2022 Niečo huboviteho v strome...Odoslané z MI 6 pomocou Tapatalku Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Tom4 Odesláno 25. září 2022 Nahlásit Sdílet Odesláno 25. září 2022 (upraveno) To je sírovec žlutooranžový, moc dobrá houba s úžasným aroma. Doporučuju na nudličky a podusit na cibuli, přidat kari se smetanou. Nebo tenké plátky jako řízky. Konzumovat pokud má konzistenci když jím projede nůž jako máslem, pokud už je starý a připomíná když do něj zajedeš nožem tuhý polystyren tak už ne. Z různých dřevin chutná jinak, z třešně jinak než z vrby atd., roste na listnatém dřevě, je to houba která postupně zahubí celý strom. Ve vyšších polohách na smrku je vzácněji sírovec horský, ten se nekonzumuje, není jedlý a roste jen na jehličnatém dřevě. Upraveno 25. září 2022 uživatelem Tom4 Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
kolky87 Odesláno 25. září 2022 Nahlásit Sdílet Odesláno 25. září 2022 Ďakujem za info . Bola blízko brehu zemplínskej šíravy. V spadnutom strome v dutine kmeňa. Ani by som nepovedal, že je to jedlá huba. Ostala na mieste, možno niekoho oko poteší rovnako ako moje Odoslané z MI 6 pomocou Tapatalku Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Harwey Odesláno 25. září 2022 Nahlásit Sdílet Odesláno 25. září 2022 Co oko, ale zaludok, mnam, sirovec je bohovsky. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
kolky87 Odesláno 25. září 2022 Nahlásit Sdílet Odesláno 25. září 2022 Tak bol na mieste kde ľudia veľmi nechodia a pre huby určite nie...takže si myslím, že tam zostarne. Odoslané z MI 6 pomocou Tapatalku Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
VS Odesláno 25. září 2022 Nahlásit Sdílet Odesláno 25. září 2022 Chodím tam 14 dní, jako do samoobsluhy. Už beru jen ty malé do 3 cm. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
colommbo Odesláno 25. září 2022 Nahlásit Sdílet Odesláno 25. září 2022 To vypadá na pravé ryzce, jest tak...? Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
VS Odesláno 25. září 2022 Nahlásit Sdílet Odesláno 25. září 2022 Ryzce to jsou. Aspoň podle barvy rukou Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
ivan_989 Odesláno 27. září 2022 Nahlásit Sdílet Odesláno 27. září 2022 V záhrade mi zas nieco vyrástlo. Celkom veľké. Jesť to asi nebudem, uz sa do toho pustili ine tvory. Je to jedle aj pre ľudí? Ďakujem Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
vojt Odesláno 27. září 2022 Nahlásit Sdílet Odesláno 27. září 2022 Řek bych, že to je čechratka podvinutá, nejez. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
ivan_989 Odesláno 27. září 2022 Nahlásit Sdílet Odesláno 27. září 2022 Dik, ostanem teda radšej pri bedliach. Tie poznam a chutia mi Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
colommbo Odesláno 27. září 2022 Nahlásit Sdílet Odesláno 27. září 2022 Taky bych řekl čechratka podvinutá, u nás lidově klomprda. Když začnou, bývá jich v lese jak naseto. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.
Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat
Vytvořit účet
Vytvořte si nový účet. Je to snadné!
Vytvořit nový účetPřihlásit se
Máte již účet? Zde se přihlaste.
Přihlásit se