Flady Odesláno 10. srpna 2010 Nahlásit Odesláno 10. srpna 2010 Zdravím, Je to 14 dni co jsem se vrátil z cest za velkou louží, ale až dnes jsem se dostal k tomu abych nafotil (fotky jsem dělal narychlo v práci vypůjčeným fotoaparátem....moc mě nekamenujte) vysněné hodinky. Budu si ještě půjčovat lepší foťák, ale nevím nevím co z toho bude, nejsem moc zdatný fotograf a obávám se, že foťák to za mě nedožene Hodinky jsem si koupil dvoje. Tyto Chopardy a pak jedny, snad se tady nikdo neurazí, že jsou to quartzky, Raymond Weil RW Sport ty sem přidám jindy. Něco technických dat (okopírované z webu): Case: Stainless Steel Movement: Automatic C.O.S.C. Engine: 28,800vph, 16?''' lignes, 25 jewels, Valgranges ETA A07.211 Case Diameter: 44mm Case Thickness: 16.5mm Power Reserve: 46-hour power reserve Water Resistance: 100m / 330ft (suitable for swimming and shallow snorkeling; unsuitable for diving) Co jsem zatím za těch 14 dnů vypozoroval je to, že se zrychlují o 2s/den Nemám fotky boxíku, protože ten zustal v USA a teprve se za mnou chystá. Nechtěl jsem to brát najednou, potože jsem je měl na ruce a vydával za nošené.
Dantechno Odesláno 10. srpna 2010 Nahlásit Odesláno 10. srpna 2010 Hezke, chvalim ti je. Nikdy jsem se s Chopardy nesetkal ... ten kyklop je zevnitr nebo zvenku?
lolohh Odesláno 10. srpna 2010 Nahlásit Odesláno 10. srpna 2010 Paráda. Mně se teda víc líbí trochu víc s černým ciferníkem (a možná i bez tachymetrické stupnice na lunetě), ale to je jen drobný rozdíl v osobním vkusu. Moc pěkné.
MarcelG Odesláno 10. srpna 2010 Nahlásit Odesláno 10. srpna 2010 hmm, moc pěkné.Gratulace.Dalších pokusu o nafocení se neboj, určitě budu mluvit i za ostatní - rádi uvidíme další fotky!!! :-)
Kalifx Odesláno 10. srpna 2010 Nahlásit Odesláno 10. srpna 2010 Pěkný hodinky s parádním fórkem - kaučuk ala pneu. Akorát jak se tak koukám na foto strojku, tak s ohledem na jeho nevzhlednost bych klidně volil plný dýnko... Když už teda nedekorovali. Ale samozřejmě gratuluju a přeju hodně radosti z hodinek s automobilovým charisma.
honza71 Odesláno 10. srpna 2010 Nahlásit Odesláno 10. srpna 2010 Chopard jsou moc pěkné hoďky, gratuluji. Často jsem je chodil okukovat. Jen ta lupa, jen ta lupa !!!
Flady Odesláno 10. srpna 2010 Autor Nahlásit Odesláno 10. srpna 2010 Díky všem za pochválení. Jsem z nich opravdu nadšený @ Dantechno...kyklop je zevnitř @ Kalifx...také bych raději dýnko s embosovanou trasou závodu, ale to jsem našel jenom u hodinek kde je v modelu uvedený rok jako např. tady http://www.gemnation.com/watches/Chopard-Mille-Miglia-GT-XL-Chrono-2008-Chronograph-168459-3009-7441.html bohužel byly dražší a nelíbilo se mi, že 12 a 6 je na sklíčku.
Baker Odesláno 10. srpna 2010 Nahlásit Odesláno 10. srpna 2010 Chopard mam rad, jsou to skvele zpracovane a pekne hodinky. Gratuluju. Honzo, lupa je dobra tady je navic zevnitr.
honza71 Odesláno 10. srpna 2010 Nahlásit Odesláno 10. srpna 2010 (upraveno) Chopard mam rad, jsou to skvele zpracovane a pekne hodinky. Gratuluju. Honzo, lupa je dobra tady je navic zevnitr. No ty to musíš vědět. Jsi přece moderátor. Třeba mi to taky jednou dojde. Upraveno 10. srpna 2010 uživatelem honza71
bandicoot Odesláno 10. srpna 2010 Nahlásit Odesláno 10. srpna 2010 No sláva konečně jsou tady hodinky jejichž značka je mi tak nějak od začátku chronobundusu sympatická. Tyhle jejich racing modely jsou super.
Flady Odesláno 10. srpna 2010 Autor Nahlásit Odesláno 10. srpna 2010 taky gratuluju a, jestli te moje nabidka neurazi, nechces je nafotit? zkusil bych to rad Děkuju a neurazí. Stačí se domluvit kdy a kde
Baker Odesláno 10. srpna 2010 Nahlásit Odesláno 10. srpna 2010 No ty to musíš vědět. Jsi přece moderátor. Třeba mi to taky jednou dojde. Hehe, no taky jsem ji musel prijit na chut
sureshot Odesláno 10. srpna 2010 Nahlásit Odesláno 10. srpna 2010 velmi zaujmave a pekne chvalim.biely cifr a biele rucky pristanu, celkovo su zaujmave sportove aj vyvazene.
Gilius Odesláno 10. srpna 2010 Nahlásit Odesláno 10. srpna 2010 úplně cítím tu vůni benzínu....super,gratulace!!!!
fobus Odesláno 10. srpna 2010 Nahlásit Odesláno 10. srpna 2010 Super hodinky...super remeň....nech dlho slúžia...
stopa99 Odesláno 10. srpna 2010 Nahlásit Odesláno 10. srpna 2010 Chopard super nech sluzia (dlho som nad nimi rozmyslal aj ja ale bez chronografu)
Locque Odesláno 11. srpna 2010 Nahlásit Odesláno 11. srpna 2010 Krásnej kousek. Gratuluju a tleskám...
kulix Odesláno 11. srpna 2010 Nahlásit Odesláno 11. srpna 2010 Super, gratulace..Chopardy jsou klasika a na foru moc nepreferovaná..Jsem rád, že už je tu konečně někdo má..Jejich modely jsou zpracovány do nejmenších detailů..Ať slouží a dlouho vydrží..
NIGHTinGALE Odesláno 11. srpna 2010 Nahlásit Odesláno 11. srpna 2010 Gratulace k pěkným hodinkám (zde) podceňované šperkařské firmy, která strčí hromadu provařených značek hravě do kapsy.
yasmine Odesláno 15. srpna 2010 Nahlásit Odesláno 15. srpna 2010 Gratuluju, moc pěkný, určitě je z nich radost a v autě se hned rychlejš jede! Asi bych volila černý ciferník ale to jenom proto, že jsem na černou ujetá, bílá víc na zapěstí zaujme, na moje se nikdo ani nekoukne :-) Jedny "Šopky" jsem měla taky, ale šly hned pryč, byly dámský čili mrňavý.
Doporučené příspěvky
Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.
Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat
Vytvořit účet
Vytvořte si nový účet. Je to snadné!
Vytvořit nový účetPřihlásit se
Máte již účet? Zde se přihlaste.
Přihlásit se