Přejít na obsah

Doporučené příspěvky

Odesláno

Zdravím,

Je to 14 dni co jsem se vrátil z cest za velkou louží, ale až dnes jsem se dostal k tomu abych nafotil (fotky jsem dělal narychlo v práci vypůjčeným fotoaparátem....moc mě nekamenujte) vysněné hodinky. Budu si ještě půjčovat lepší foťák, ale nevím nevím co z toho bude, nejsem moc zdatný fotograf a obávám se, že foťák to za mě nedožene Posted Image Hodinky jsem si koupil

dvoje. Tyto Chopardy a pak jedny, snad se tady nikdo neurazí, že jsou to quartzky, Raymond Weil RW Sport Posted Image ty sem přidám jindy.

Něco technických dat (okopírované z webu):

Case: Stainless Steel

Movement: Automatic C.O.S.C.

Engine: 28,800vph, 16?''' lignes, 25 jewels, Valgranges ETA A07.211

Case Diameter: 44mm

Case Thickness: 16.5mm

Power Reserve: 46-hour power reserve

Water Resistance: 100m / 330ft (suitable for swimming and shallow snorkeling; unsuitable for diving)

Co jsem zatím za těch 14 dnů vypozoroval je to, že se zrychlují o 2s/den

Nemám fotky boxíku, protože ten zustal v USA a teprve se za mnou chystá. Nechtěl jsem to brát najednou, potože jsem je měl na ruce a vydával za nošené.

post-12206-1281445244,67.jpg

post-12206-1281445253,65.jpg

post-12206-1281445265,42.jpg

post-12206-1281445273,14.jpg

post-12206-1281445285,37.jpg

Odesláno

Paráda. Mně se teda víc líbí trochu víc s černým ciferníkem (a možná i bez tachymetrické stupnice na lunetě), ale to je jen drobný rozdíl v osobním vkusu. Moc pěkné.

Odesláno

Pěkný hodinky s parádním fórkem - kaučuk ala pneu. Akorát jak se tak koukám na foto strojku, tak s ohledem na jeho nevzhlednost bych klidně volil plný dýnko... Když už teda nedekorovali. Ale samozřejmě gratuluju a přeju hodně radosti z hodinek s automobilovým charisma.

Odesláno

Díky všem za pochválení. Jsem z nich opravdu nadšený Posted Image

@ Dantechno...kyklop je zevnitř

@ Kalifx...také bych raději dýnko s embosovanou trasou závodu, ale to jsem našel jenom u hodinek kde je v modelu uvedený rok jako např. tady http://www.gemnation.com/watches/Chopard-Mille-Miglia-GT-XL-Chrono-2008-Chronograph-168459-3009-7441.html bohužel byly dražší a nelíbilo se mi, že 12 a 6 je na sklíčku.

Odesláno (upraveno)

Chopard mam rad, jsou to skvele zpracovane a pekne hodinky. Gratuluju.

Honzo, lupa je dobra :) tady je navic zevnitr.

No ty to musíš vědět. Jsi přece moderátor. ;)

Třeba mi to taky jednou dojde. :D

Upraveno uživatelem honza71
Odesláno

taky gratuluju Posted Image

a, jestli te moje nabidka neurazi, nechces je nafotit? zkusil bych to rad Posted Image

Děkuju a neurazí. Stačí se domluvit kdy a kde Posted Image

Odesláno

Super, gratulace..

Chopardy jsou klasika a na foru moc nepreferovaná..Jsem rád, že už je tu konečně někdo má..

Jejich modely jsou zpracovány do nejmenších detailů..

Ať slouží a dlouho vydrží..:)

Odesláno

Gratuluju, moc pěkný, určitě je z nich radost a v autě se hned rychlejš jede! :)

Asi bych volila černý ciferník ale to jenom proto, že jsem na černou ujetá, bílá víc na zapěstí zaujme, na moje se nikdo ani nekoukne :-) Jedny "Šopky" jsem měla taky, ale šly hned pryč, byly dámský čili mrňavý.

Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.

Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat

Vytvořit účet

Vytvořte si nový účet. Je to snadné!

Vytvořit nový účet

Přihlásit se

Máte již účet? Zde se přihlaste.

Přihlásit se
  • Vytvořit...