pavča Odesláno 12. srpna 2010 Nahlásit Sdílet Odesláno 12. srpna 2010 pavčo, jsi přesvědčenej o tom, že tě podobně uklidní a ukonejší pohled na tvý nový ďábelsky ostrý spyderco? ..... Teď je to vše, samozřejmě, v jiné rovině, teď když mě někdo "naštve", tak to už nemusím řešit jen slzavým pohledem na hodinky, ale prostě ho tím ďábelsky ostrým spydercem bodnu a basta. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Jay Doll Odesláno 12. srpna 2010 Nahlásit Sdílet Odesláno 12. srpna 2010 Sex znamená englicky šest a je to číslíčko na hodinkách dole, naproti 12, to je to číslíčko nahoře. Takže myslet na sex znamená upnout pozornost na dolní část ciferníku a pak se myšlenky samozřejmě rozjedou a myslíš na korunku, dýnko, atd. prostě na celý hodinky. O tom ten sex je. Ahá Tak to je super, v tom případě mám sex několikrát denně . To jsem rád, že se to konečně vysvětlilo Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
spiderer Odesláno 12. srpna 2010 Nahlásit Sdílet Odesláno 12. srpna 2010 Naštěstí už mám dost zkušeností na to, abych se s nima musel vytahovat, mladíku Ja jsem jenom upravil ten prvni prispevek do tveho pohledu a prislo mi to celkem dobry Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Biges Odesláno 12. srpna 2010 Nahlásit Sdílet Odesláno 12. srpna 2010 Dumal jsem a podle mně je v tom spíše něco jako lovecký instinkt, alespoň u lidí, kteří spíše hodinky sbírají než kupují nové. To stopování dílů na hodinky, které se už nevyrábějí atd. U hodinek vyráběných to může být přenesené přes sbírání peněz, shromažďování zdrojů na získání něčeho nákladného.Nejeden člověk pak třeba celou sbírku prodá, prostě protože už ho ty úlovky netěší, už je má. A pak zase s něčím jiným. Ale motivy mohou být samo různé. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Sekhmet Odesláno 12. srpna 2010 Nahlásit Sdílet Odesláno 12. srpna 2010 Dumal jsem a podle mně je v tom spíše něco jako lovecký instinkt, alespoň u lidí, kteří spíše hodinky sbírají než kupují nové. To stopování dílů na hodinky, které se už nevyrábějí atd. U hodinek vyráběných to může být přenesené přes sbírání peněz, shromažďování zdrojů na získání něčeho nákladného. Nejeden člověk pak třeba celou sbírku prodá, prostě protože už ho ty úlovky netěší, už je má. A pak zase s něčím jiným. Ale motivy mohou být samo různé. muž-lovec je v dnešní společnosti hodně neštastný. Jediné, co mu už zůstalo, je lovení slev. 1 Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
1Lachtan Odesláno 12. srpna 2010 Nahlásit Sdílet Odesláno 12. srpna 2010 taky si stopujete, jak vas zensky zdrzujou dlouho sexem od dulezitych veci? treba od chronomagu? Předpokládám, že to alespoň stopuješ nějakým sofistikovaným chronometrem Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Bert Odesláno 13. srpna 2010 Nahlásit Sdílet Odesláno 13. srpna 2010 Předpokládám, že to alespoň stopuješ nějakým sofistikovaným chronometrem Sofistikovaný chronometr je úplné nic proti tomu, co má Kibi v ložnici. No jen se pochlub ...... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
farářskej Odesláno 13. srpna 2010 Nahlásit Sdílet Odesláno 13. srpna 2010 Sofistikovaný chronometr je úplné nic proti tomu, co má Kibi v ložnici. No jen se pochlub ...... Berte? Cos dělal u kibiho v ložnici? 1 Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
spiderer Odesláno 13. srpna 2010 Nahlásit Sdílet Odesláno 13. srpna 2010 Sofistikovaný chronometr je úplné nic proti tomu, co má Kibi v ložnici. No jen se pochlub ...... Hele a kdyz uz jsi byl teda s kibim v loznici.. neboli to? Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Bert Odesláno 13. srpna 2010 Nahlásit Sdílet Odesláno 13. srpna 2010 (upraveno) to Farářskej & Spiderer: Tak jo, musím prozradit poentu abych zarazil Vaše spekulace na nevhodné téma :-). Kibi má v ložnici watch winder.Edit: už si nepamatuji přesně typ, ale něco takovýho: Upraveno 13. srpna 2010 uživatelem Bert Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
spiderer Odesláno 13. srpna 2010 Nahlásit Sdílet Odesláno 13. srpna 2010 to Farářskej & Spiderer: Tak jo, musím prozradit poentu abych zarazil Vaše spekulace na nevhodné téma :-). Kibi má v ložnici watch winder. Ale to jiste nebyl ten duvod proc jsi se tam byl podivat, nemel nahodou i nejake hodinky na kozenem "winderu" v oblasti trisel? Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
cody Odesláno 13. srpna 2010 Nahlásit Sdílet Odesláno 13. srpna 2010 Zjstil jsem, ze Chronomag je nejlepsi antikoncepce. Ve chvily kdy mam vecer doctene nove prispevky je pritelkyne v posteli uz tuha jak psi jatra. Predstavte si, ze nereaguje ani na dobre minene rozkazy - otocit, svliknout, atd. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
bohus76 Odesláno 13. srpna 2010 Nahlásit Sdílet Odesláno 13. srpna 2010 Zjstil jsem, ze Chronomag je nejlepsi antikoncepce. Ve chvily kdy mam vecer doctene nove prispevky je pritelkyne v posteli uz tuha jak psi jatra. Predstavte si, ze nereaguje ani na dobre minene rozkazy - otocit, svliknout, atd. Mám to podobně,jen ještě uspávám dceru a buď usnu já i s malou a když náhodou ne,tak žena už spí v obýváku. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
XXXfazerXXX Odesláno 13. srpna 2010 Nahlásit Sdílet Odesláno 13. srpna 2010 TO MATE KLIKU.....mam komp u postele,takze pri procitani vecernich mouder mistnich fseznalku,si mne pritel nasteluje jak potrebuje a uz to frci........vobcas trkne vo neco vic a z toho plyne mejch tisic nablblejch prispefku..............momentalne vam to muzu napsat otevrene a uprimne,nebot jsem doma sam.Jarous je na srazu buzerantu v Thermalu 5 Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
skalis Odesláno 14. srpna 2010 Nahlásit Sdílet Odesláno 14. srpna 2010 Předpokládám, že to alespoň stopuješ nějakým sofistikovaným chronometrem Spis se pochlubte, jestli potrebujete chronograf s hodinovym scitacem, nebo staci jen stopky se scitacem minut ... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Jay Doll Odesláno 14. srpna 2010 Nahlásit Sdílet Odesláno 14. srpna 2010 hodiny? minuty? Věčný kalendář Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
vladimir72 Odesláno 1. října 2011 Nahlásit Sdílet Odesláno 1. října 2011 Manželka a sex... to se od jistýho věku navzájem vylučuje. Co manželka, hlavně ať sem nelezou milenky!!! Podle obojího práva je sex mezi nejbližšími příbuznými zakázaný. A manželka mezi ně přeci patří, ne? Zaplať bůh za hodinky. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
hejdik Odesláno 3. října 2011 Nahlásit Sdílet Odesláno 3. října 2011 Před pár lety jsem si myslel,že budu svou manželku nosit na rukách,bohužel ji vystřídaly hodinky,ale potíž je v tom,že utajit nové hodinky je asi těžší,než utajit milenku.... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.
Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat
Vytvořit účet
Vytvořte si nový účet. Je to snadné!
Vytvořit nový účetPřihlásit se
Máte již účet? Zde se přihlaste.
Přihlásit se