Přejít na obsah

Jak to asi vidí psychiatři ?

Doporučené příspěvky

pavčo, jsi přesvědčenej o tom, že tě podobně uklidní a ukonejší pohled na tvý nový ďábelsky ostrý spyderco? Posted Image

.....

Teď je to vše, samozřejmě, v jiné rovině, teď když mě někdo "naštve", tak to už nemusím řešit jen slzavým pohledem na hodinky, ale prostě ho tím ďábelsky ostrým spydercem bodnu a basta.

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

Sex znamená englicky šest a je to číslíčko na hodinkách dole, naproti 12, to je to číslíčko nahoře. Takže myslet na sex znamená upnout pozornost na dolní část ciferníku a pak se myšlenky samozřejmě rozjedou a myslíš na korunku, dýnko, atd. prostě na celý hodinky. O tom ten sex je.

Ahá Posted Image

Tak to je super, v tom případě mám sex několikrát denně Posted Image . To jsem rád, že se to konečně vysvětlilo Posted Image

Odkaz ke komentáři

Dumal jsem a podle mně je v tom spíše něco jako lovecký instinkt, alespoň u lidí, kteří spíše hodinky sbírají než kupují nové. To stopování dílů na hodinky, které se už nevyrábějí atd. U hodinek vyráběných to může být přenesené přes sbírání peněz, shromažďování zdrojů na získání něčeho nákladného.

Nejeden člověk pak třeba celou sbírku prodá, prostě protože už ho ty úlovky netěší, už je má. A pak zase s něčím jiným.

Ale motivy mohou být samo různé.

Odkaz ke komentáři

Dumal jsem a podle mně je v tom spíše něco jako lovecký instinkt, alespoň u lidí, kteří spíše hodinky sbírají než kupují nové. To stopování dílů na hodinky, které se už nevyrábějí atd. U hodinek vyráběných to může být přenesené přes sbírání peněz, shromažďování zdrojů na získání něčeho nákladného.

Nejeden člověk pak třeba celou sbírku prodá, prostě protože už ho ty úlovky netěší, už je má. A pak zase s něčím jiným.

Ale motivy mohou být samo různé.

muž-lovec je v dnešní společnosti hodně neštastný. Jediné, co mu už zůstalo, je lovení slev.

• Dát hlas 1
Odkaz ke komentáři

to Farářskej & Spiderer: Tak jo, musím prozradit poentu abych zarazil Vaše spekulace na nevhodné téma :-). Kibi má v ložnici watch winder.

Edit: už si nepamatuji přesně typ, ale něco takovýho:

timesafe_zoom.jpg

Upraveno uživatelem Bert
Odkaz ke komentáři

Zjstil jsem, ze Chronomag je nejlepsi antikoncepce.

Ve chvily kdy mam vecer doctene nove prispevky je pritelkyne v posteli uz tuha jak psi jatra. Predstavte si, ze nereaguje ani na dobre minene rozkazy - otocit, svliknout, atd.

Odkaz ke komentáři

Zjstil jsem, ze Chronomag je nejlepsi antikoncepce.

Ve chvily kdy mam vecer doctene nove prispevky je pritelkyne v posteli uz tuha jak psi jatra. Predstavte si, ze nereaguje ani na dobre minene rozkazy - otocit, svliknout, atd.

Mám to podobně,jen ještě uspávám dceru a buď usnu já i s malou a když náhodou ne,tak žena už spí v obýváku.
Odkaz ke komentáři

TO MATE KLIKU.....mam komp u postele,takze pri procitani vecernich mouder mistnich fseznalku,si mne pritel nasteluje jak potrebuje a uz to frci........vobcas trkne vo neco vic a z toho plyne mejch tisic nablblejch prispefku..............momentalne vam to muzu napsat otevrene a uprimne,nebot jsem doma sam.Jarous je na srazu buzerantu v Thermalu

• Dát hlas 5
Odkaz ke komentáři

• Po roku...

Manželka a sex... to se od jistýho věku navzájem vylučuje. Co manželka, hlavně ať sem nelezou milenky!!! :D

Podle obojího práva je sex mezi nejbližšími příbuznými zakázaný. A manželka mezi ně přeci patří, ne?

Zaplať bůh za hodinky.

Odkaz ke komentáři

Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.

Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat

Vytvořit účet

Vytvořte si nový účet. Je to snadné!

Vytvořit nový účet

Přihlásit se

Máte již účet? Zde se přihlaste.

Přihlásit se
  • Vytvořit...