Denjl Odesláno 13. dubna 2013 Nahlásit Odesláno 13. dubna 2013 (upraveno) na Seamastery jsem dostal u Hanáka 14%, ale pravda, že jsem kupoval jedny pro sebe a jedny pro přítelkyni, takže nákup cca za 200k (oboje byly limitky)..... Upraveno 13. dubna 2013 uživatelem Denjl
Jsilver Odesláno 19. dubna 2013 Nahlásit Odesláno 19. dubna 2013 Zkus se podivat sem http://forum.chronomag.cz/index.php?/topic/58717-gold-eligius/page-2 A za dotaz na cenu nic nedas, ochota a vstricnost tam je velika
Jsilver Odesláno 19. dubna 2013 Nahlásit Odesláno 19. dubna 2013 Jinak osobni zkusenost (z roku 2009) nebyla spatna, objednaval jsem tenkrat Tissoty a domluva i dodani bylo ok, ale jak rikam je to uz pekna radka let.....
moco Odesláno 17. ledna 2014 Nahlásit Odesláno 17. ledna 2014 tak to vychází na pěknej fofr servis. Já měl představu, že GO hodinek znamená docela solidní mechanický zásah časově dost náročný. Žil sem v bludu. Děkuji za otevření očí.((Jen Nevím, proč výměna tahu/ pásku na bvlbejch Tissotech LL trvala 35 minut ( z ruky do ruky, na počkání). Že by to bylo to GO?))Za průměrných 170-180 pracovních hodin provést tohle množství servisních zásahů... já myslím, že to je hodně i pro všechny čtyři dohromady..jinak, pokud chceš nespokojence - klidně se Ti přihlásím: Křivě nasazený číselník na repasovaných Omegách. Reklamace - bohužel neuznáno, protože už nejde spravit. Nevím, co s tím dělali, přinesl jsem funkční a souměrné hodinky. Odchod, oprava jinde a už ikdy více, ani utřít prach ze skla.Protože tu výměnu tahu dělal jednou rukou a druhou dělal zrovna nějakou GO na Brajtlích :-))))
moco Odesláno 17. ledna 2014 Nahlásit Odesláno 17. ledna 2014 Jinak, pokud mají hodinky "skladem" tak se dá o ceně velmi krásně smlouvat.....vlastní zkušenost
moco Odesláno 18. ledna 2014 Nahlásit Odesláno 18. ledna 2014 Dnes mi manzelka vyzvedavala zajednane nove SOH42 a vse v poradku i zkraceni probehlo bez problemů,alespon co jsem vyzvídal od manzelky.Nakup a jednani o cenu jsem realizoval pouze skrze email a vse probehlo hladce,odpovedi nebyly sice v radu hodin ale spise az na druhy den,ale to je jen detail,ktery mi vadil pouze z duvodu nedockavosti na oné Béčka. Platbu jsem realizoval po zaslani faktury na muj email....z tohoto typu placeni mam vzdy smisene pocity ale na druhy den mi vedouci potvrdil prijeti platby a manzelka den pred vyzvednutim radeji do prodejny volala zda je vse pripraveno a potom co se predstavila do telefonu, pani na ni hnedka vybafla ze urcite vola ohledne SOH42 a ze vse uz je pripraveno,takze to mi udelalo radost. A manzelka dostala jako pozornost kolekci svycarskych cokolad....no clovek by cekal pri takove cene alespon nejake quartzky jako pozornost :-):-)Tohle byl nakup,snad to ve stejnem duchu probehne i za nejakych par let se servisem....uvidime
JAJA Odesláno 19. ledna 2014 Nahlásit Odesláno 19. ledna 2014 Já jsem před pár dny vyzvedl u Hanáků Béčka po generálce a práce je odvedená velmi pěkně.
LovecK Odesláno 20. ledna 2014 Nahlásit Odesláno 20. ledna 2014 (upraveno) Nechci aby to pusobilo jen jako PR, ale osobne mam s timto hodinarstvim jen dobre zkusenosti. Individualni pristup k zakaznikovi, snazi se vyhovet, nejen na prodejne ale i v servisu. Odvedena prace v servisu bez pripominek. Vse co jsem resil vzdy dopadlo dle mych ocekavani. Reknu to tak, proti milionarske ulici v Praze jsem si vzdycky prijdu jako zakaznik! Edit: vzdy jednam s panem Daliborem Hanakem Upraveno 20. ledna 2014 uživatelem LovecK
Návštěvník dabelM Odesláno 23. března 2014 Nahlásit Odesláno 23. března 2014 (upraveno) Navštívil jsem toto "klenotnictví" během výběru Moonwatchů. Přístup prodejce a prodejkyně při mých dvou návštěvách byl na dobré úrovní, bohužel jsem ale k této firmě ztratil při mé druhé návštěvě důvěru. Co bylo důvodem ? Klenotnictví má v nabídce limitovanou edici Apollo Soyuz k 35tému výročí s ciferníkem z tenkého plátku železa, které má svůj původ v meteoritu. Místo originálního tahu ji prodávají na originál krokodýlu, ale svým potencionálním zákazníkům tvrdí, že tato kombinace je původní. Tak za mě palec dolů. Upraveno 23. března 2014 uživatelem dabelM
Artesia Odesláno 23. března 2014 Nahlásit Odesláno 23. března 2014 ... Místo originálního tahu ji prodávají na originál krokodýlu, a svým potencionálním zákazníkům tvrdí, že tato kombinace je původní. Tak za mě palec dolů.Na originál tahu je tam mívali vystavené (což je ale více než rok, od té doby jsem tam nebyl).
Návštěvník dabelM Odesláno 23. března 2014 Nahlásit Odesláno 23. března 2014 (upraveno) Na originál tahu je tam mívali vystavené (což je ale více než rok, od té doby jsem tam nebyl). Trochu tam s těmi tahy a řemeny čarují :-) V době volně přístupných informací na internetu je to škoda. Upraveno 23. března 2014 uživatelem dabelM
moco Odesláno 23. března 2014 Nahlásit Odesláno 23. března 2014 Trochu tam s těmi tahy a řěmeny čarují :-)A můze se to vubec? Kdyz limitovana edice je na tahu a oni to prodavaji na kuzi?
Návštěvník dabelM Odesláno 23. března 2014 Nahlásit Odesláno 23. března 2014 A můze se to vubec? Kdyz limitovana edice je na tahu a oni to prodavaji na kuzi? Taková limitka z limitky made in Hanak Brno :-)
bodostr Odesláno 8. dubna 2014 Nahlásit Odesláno 8. dubna 2014 Před nějakou dobou jsem se rozhodl změnit vzhled mých TH Aquaracer, a to výměnou cifru z černého na modrý. Při čtení recenzí na servis Hanák Brno jsem sice byl hodně v rozpacích a spíše s obavou o výsledek jsem nakonec poslal mailem do servisu dotaz na cenu, termín a pod. Reakce a další korespondence byla vcelku rychlá a příznivá. Nakonec se mi dokonce podařilo ,,usmlouvat" cenu za výměnu, což bylo příjemné. Po zaslání objednávky jsem na druhý den održel zálohovou fakturu. Vše mailem. Provedl platbu a čekal. Slíbené dodání cifru mělo trvat cca 3týdny, nakonec po necelých 14 dnech jsem obdržel oznámení, že ciferník je již na servisu a mohu dorazit s hodinkami na výměnu. Oprava měla trvat cca 1 týden, s oddůvodněním, že je třeba po výměně pár dní hodinky kontrolovat na přesnost. Měl jsem k tomu sice trochu pochybnosti, ale budiž. Nakonec oprava trvala pouze cca 4 dny. Vyzvedával jsem si je s obavami, zda mě nečeká nějaké nepříjemné překvapení. Pečlivě jsem je při přebírání překontroloval a s úlevou zjistil, že vše v pořádku. Tak že, má zkušenost, komunikace dobrá a vstřícná, a provedení výměny bez problémů. Teď jde o to, zda jsem měl štěstí a nebo opravdu úroveň servisu u Hanáků je dobrá...
Radek124 Odesláno 12. června 2014 Nahlásit Odesláno 12. června 2014 Asi moc ne... madame na příjmu se mě dnes s tragickým výrazem pokusila regulérně okrást, když špatně přeskakující BigDate na otcových Edoxkách "s panem hodinářem" během 3 minut stihli ošacovat na "Nutnou generálku" (rozuměj výměna sprosté rondy za téměř "Breitlingových" 5650?), prý "asi vniknutí vlhkosti, no podívejte na ty ručičky" (...no jasně). Kupodivu vedle u Strnada oprava za 500. Madamme Hanákové tímto děkuji, že mi tak přesvědčivě doporučila udělat si s béčkama a rodinou hezký výlet do Vídně...
Denjl Odesláno 18. června 2014 Nahlásit Odesláno 18. června 2014 nevím, co proti Hanákum lidi mají.... koupil jsem už několikery hodinky.... naposledy včera Moonwatche....přístup vždy prozákaznický, naprosto profi, cena vždy vynikající.... servis vždy v naprostém pořádku.... jak už tu někdo psal, oproti obchodům v Pařížské si připadám jako zákazník..... Jednám také vždy s panem Daliborem Hanákem....
Albert.one Odesláno 18. června 2014 Nahlásit Odesláno 18. června 2014 Nechal jsem si u Hanaka menit baterku v quartzkach a poskrabali mi dynko, takze od te doby se tomuto hodinarstvi vyhybam velkym obloukem..
gougy Odesláno 18. června 2014 Nahlásit Odesláno 18. června 2014 (upraveno) nevím, co proti Hanákum lidi mají.... koupil jsem už několikery hodinky.... naposledy včera Moonwatche....přístup vždy prozákaznický, naprosto profi, cena vždy vynikající.... servis vždy v naprostém pořádku.... jak už tu někdo psal, oproti obchodům v Pařížské si připadám jako zákazník..... Jednám také vždy s panem Daliborem Hanákem....Tak to máš asi štěstí, já si tam připadl jako podvodník, kterého chce někdo přesvědčit. To, že jedny z mých hodinek označil "pán za plentou slovy "to jsou asi fejky" , (už si to nevybavuju, byl jsem konsternován nejen neznalostí, ale především drzostí) jednoduchou opravu automatů označili slovy "generálka za X tisíc" mi dalo jasný signál odkud upalovat a zapomenout. V Brně hodinářství není, jen prodejci.. Upraveno 18. června 2014 uživatelem gougy
Návštěvník dabelM Odesláno 19. června 2014 Nahlásit Odesláno 19. června 2014 nevím, co proti Hanákum lidi mají.... koupil jsem už několikery hodinky.... naposledy včera Moonwatche....přístup vždy prozákaznický, naprosto profi, cena vždy vynikající.... servis vždy v naprostém pořádku.... jak už tu někdo psal, oproti obchodům v Pařížské si připadám jako zákazník..... Jednám také vždy s panem Daliborem Hanákem....Když jsi tam byl a koupil jsi Moonwatches, tak jsi jistě mohl vidět limitku s ciferníkem "ala" meteorit. Bohužel ji nemají na originál ocelovém tahu, ale na koženém řemeni. To nejde dohromady s oficiální produkcí Omega. Jaký byl argument prodejce na tento "drobný" nedostatek ?
Doporučené příspěvky
Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.
Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat
Vytvořit účet
Vytvořte si nový účet. Je to snadné!
Vytvořit nový účetPřihlásit se
Máte již účet? Zde se přihlaste.
Přihlásit se