Přejít na obsah

Doporučené příspěvky

• Odpovědi 130
  • Vytvořeno
  • Poslední odpověď

Uživatelé s nejvíce příspěvky v tomto témátu

Uživatelé s nejvíce příspěvky v tomto témátu

Odesláno

Vietnam,Korea,Kambodza,Granada,Juhoslavia,Afganistan,Irak- to je vysvětlení pojmu? Tou Granadou asi myslíš Grenadu, ne? Tobě očividně vadí vojenská USA angažovanost v uvedných zemích. Zcela jistě bys našel mnohem lepší řešení, já osobně - to ti ovšem nenutím a respektuji tvůj názor - s těmi akcemi souhlasím, i když uznávám, že nebyly bez chyb. Ale i kdybych nesouhlasil, to kvůli tomu nebudu nosit nějaké hodinky? A co ruské, ty ti nevadí? A co německé? A co japonské? My na tebe neútočíme, my prostě to cos napsal považujeme za pitomost. A na závěr malé rýpnutí - konkrétně na korejské angažovanosti USA ti vadí co, Kime?

Odesláno

Teda chlapci, jestli nepovažujete za projev militarismu ani aktivitu USA v Jugoslávii, tak mám dojem, že jste opravdu ošklivě poznamenáni propagandou.

Neměli jste s tím začínat :D

Odesláno
  31682 napsal:
Teda chlapci, jestli nepovažujete za projev militarismu ani aktivitu USA v Jugoslávii, tak mám dojem, že jste opravdu ošklivě poznamenáni propagandou.

suhlasim, te americke svine im ani nedovolili sa tam vyzabijat..

Odesláno
  31682 napsal:

Tak k tomuhle příspěvku rozhodně smajlík NEPATŘÍ! Pokud jde o Jugoslávii, tak si vzpomínám zejména na aktivitu Srbů...

Odesláno
  jurgen napsal:
  31682 napsal:

suhlasim, te americke svine im ani nedovolili sa tam vyzabijat..

:)

Odesláno
  honza napsal:
To 32000    kdy jsi byl naposledy  u   Mc Donalds ?

Tak teď nevím jestli tě nezklamu, ale ještě nikdy. Kdyby se mi přihodilo, že bych dostal nezvladatelně perverzní chuť na jejich vyhlášené kulinářské speciality, chvilku bych se bičoval a jestli by mě to nepřešlo, zašel bych na sekanou v housce do bufáče. Údajně se nedá poznat rozdíl. Ale je fakt, že tam mi nedají balónek na tyčce :)

Odesláno

Uz som mal pocit,ze su tu len ludia co nazvu napadnutie statu "angazovanim" a tisice mrtvych "akce nebyli bez chyb".

Ked navrhnem aby sme uz kaslali na americky militarizmus/nemilitarizmus stretne sa to s pochopenim?

Bez toho,ze suudruzka ucitelka,ale on si zacal.

Odesláno
  maxs napsal:
Uz som mal pocit,ze su tu len ludia co nazvu napadnutie statu "angazovanim" a tisice mrtvych "akce nebyli bez chyb".

to asi myslíš mne, ne? zatímco ti druzí v těch konfliktech byli neviňátka, co svým národům připravovali ráj na zemi, viď? za pomoci genocid, koncentráků, etnických čistek, odpírání základních lidských práv a svobod, mučení, poprav a podobně. ale to je OK, viď? dělali to doma svým lidem a nikdo nemá právo se jim do toho míchat, americký Velký Satan už vůbec ne, že?

Odesláno
  decebal napsal:
za pomoci genocid, koncentráků, etnických čistek, odpírání základních lidských práv a svobod, mučení, poprav a podobně.

:D Pokud to bylo myšleno jako obhajoba USA, tak to se ti fakt povedlo :D

Odesláno

Chlapi, kašlete na hadání a pojdťe diskutovat o hodinkách. Jo a k tý Jugyně, tam se mělo jít hned na začátku, když se začali řezat. Kluci co tam byli na misi (pozdě, ale přece), říkali , že to byla fakt hrůza, co se tam dělo, hlavně to tam odnesla spousta nevinných lidí, tak jako v každý válce....

Odesláno
  BUBÁK napsal:
Chlapi, kašlete na hadání a pojdťe diskutovat o hodinkách. Jo a k tý Jugyně, tam se mělo jít hned na začátku, když se začali řezat. Kluci co tam byli na misi (pozdě, ale přece), říkali , že to byla fakt hrůza, co se tam dělo, hlavně to tam odnesla spousta nevinných lidí, tak jako v každý válce....

jistě, protože neschopná EU se svým hyperkorektním postojem jen vyčkávala, jestli dostanou rozum. Hlavní bylo se nevměšovat.

Kdo nic nedělá, samozřejmě nic nezkazí.

Odesláno
  decebal napsal:
  BUBÁK napsal:

jistě, protože neschopná EU se svým hyperkorektním postojem jen vyčkávala, jestli dostanou rozum. Hlavní bylo se nevměšovat.

Kdo nic nedělá, samozřejmě nic nezkazí.

A podle toho to tam i dopadlo.

Jinak ty Hamiltony MIL-W-46374 vypadají fakt dobře, jednoduché pojetí,matné nerez pouzdro, tritiová barva- paráda. :)

Odesláno

decebal - v zahraniční politice a konání USA ve světě se báječně shodneme. Strašně mě dráždí alibistický postoje evropskejch poserů - pánové, kdyby nebyli amíci a jejich imperialistický intervence, od mlada tu hajlujem, případně soudruhujem (tedy ti přeživší - což by ti poserové jistě byli.) Musíme se natolik pochlapit, abychom prostě přijali možnost války jako jednu z věcí, co na tomhle světě každýho může potkat - a pak je pochopitelně rozhodující na jaký straně stojíte - a amíci jsou nějak vždycky na tý straně svobody, jak voni to dělaj???

decebal - taky bych se s tebou rád shodnul na hodinkách. :)

bubáku - tyhle legendární hamiltony jsou fakt krásný.

Odesláno
  cigi napsal:
decebal - v zahraniční politice a konání USA ve světě se báječně shodneme. Strašně mě dráždí alibistický postoje evropskejch poserů - pánové, kdyby nebyli amíci a jejich imperialistický intervence, od mlada tu hajlujem, případně soudruhujem (tedy ti přeživší - což by ti poserové jistě byli.) Musíme se natolik pochlapit, abychom prostě přijali možnost války jako jednu z věcí, co na tomhle světě každýho může potkat - a pak je pochopitelně rozhodující na jaký straně stojíte - a amíci jsou nějak vždycky na tý straně svobody, jak voni to dělaj???

Souhlasím i když vono to zase není tolik o tý svobodě, ale taky dost o dolárkách. A ona zase ta svoboda v americe - docela by mně štvalo chlastat pivo na veřejnosti z flašky schované v papírovým pytlíku ( trošku pokrytecký - každej ví, že v tom pytlíku máš flašku piva) anebo odhalené naďro v televizi versus právo zastřelit někoho třeba i snajperkou na 300 m, když se cítíš ohrožen .........

Bližší mi jsou asi seveřani ( dánové, norové, švédíci )

Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.

Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat

Vytvořit účet

Vytvořte si nový účet. Je to snadné!

Vytvořit nový účet

Přihlásit se

Máte již účet? Zde se přihlaste.

Přihlásit se

• Vytvořit...