lamizol Odesláno 7. května Nahlásit Odesláno 7. května (upraveno) Tak beru zpět Se mi líbila dizajnem tahle štětka... Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím. Upraveno 7. května uživatelem lamizol
lamizol Odesláno 11. května Nahlásit Odesláno 11. května Dneska sem do týmu přivítal novou posilu. Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím. 1
lamizol Odesláno 12. května Nahlásit Odesláno 12. května Na tu Alpu nedám dopustit, voní parádně. Trochu bych jí přirovnal k tý 4711 a to bych řekl, že ta Alpa mi voní víc .
mamut Odesláno 15. května Nahlásit Odesláno 15. května Dnes proběhlo druhé holení s novým modelem žiletek od Personny, po všech těch slovech chvály jsem ji musel vyzkoušet. A musím uznat že se mi žiletka líbila, výběr mýdla padl na Mikovu růži. Používá pouze esenciální oleje a tak to byla procházka růžovou zahradou. Pěkné oholení a rituál s tím spojený vyvolá člověku úsměv na tváři. Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím.
lamizol Odesláno 16. května Nahlásit Odesláno 16. května Dnešní kompletní údržba Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím.
lamizol Odesláno 4. června Nahlásit Odesláno 4. června Tak jsem si chtěl dopřát stojánek na štětku od stejný firmy včetně uložení strojku. Kupováno na zahraničním eshopu, stojánek stál asi 2kila a poštovný 4kila. Tak sem to rozbalil a stojánek se mi rozpad v ruce, předpokládám, že byl načatej nebo nějak blbě navohybanej. Tak sem hned fotil a posílal mejla prodejci, ale předpokládám, že mě pošlou dopr.... Zalepil jsem to vteřiňákem a ještě tavnou pistolí. Jako drží to fest, ale oku to moc nelahodí. Člověk to chce mít pěkný a vono hovno... Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím. Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím. Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím. 1
Vir Odesláno 4. června Nahlásit Odesláno 4. června Ti pošlou jinej Tedy jako opraváře bych si tě domů nepozval
lamizol Odesláno 4. června Nahlásit Odesláno 4. června Klidně si nechám poradit jak jsem to měl udělat 1
bohus76 Odesláno 4. června Nahlásit Odesláno 4. června Neřešitelné, nikdy ta oprava nebude vypadat dobře. 1
lamizol Odesláno 4. června Nahlásit Odesláno 4. června Přesně tak jak píše Bohouš, ať tady uděláš cokoliv, tak to bude stejně hnusný. Kdyby bylo lepidlo transparentnější vypadlo by to líp, ale to jsem neměl a stejně by to nebylo ončo. Za mě to líp opravit nešlo . Je to pochopitelně dočasný řešení, zkusím se domluvit na novým nebo se budu koukat po něčem jiným. 1
Jehlan Odesláno 4. června Nahlásit Odesláno 4. června před 2 hodinami, bohus76 napsal: Neřešitelné, nikdy ta oprava nebude vypadat dobře. jasně, leda zabrousit a posadit na pevnou (dřevo ?) základnu jako nůž do hoblíku 1
Vir Odesláno 4. června Nahlásit Odesláno 4. června před 1 hodinou, lamizol napsal: Přesně tak jak píše Bohouš, ať tady uděláš cokoliv, tak to bude stejně hnusný. Kdyby bylo lepidlo transparentnější vypadlo by to líp, ale to jsem neměl a stejně by to nebylo ončo. Za mě to líp opravit nešlo . Je to pochopitelně dočasný řešení, zkusím se domluvit na novým nebo se budu koukat po něčem jiným. Jsem to nemyslel zle
lamizol Odesláno 4. června Nahlásit Odesláno 4. června před 1 hodinou, Vir napsal: Jsem to nemyslel zle Já sem to taky tak nebral 1
geometr Odesláno 8. června Nahlásit Odesláno 8. června To je neuvěřitelný, co jsou lidi schopný si objednat v e-shopu a ještě dát dvojnásob za poštu (nejspíš předem). Udělám si e-shop. Ne, poštu.
lamizol Odesláno 8. června Nahlásit Odesláno 8. června Kluci vy mi to nebudete možná věřit, ale já na tom nejsem ekonomicky tak blbě abych si nedopřál stojánek za pár stovek, kterej kdyby došel v pořádku, tak bych měl na věky...
Doporučené příspěvky
Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.
Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat
Vytvořit účet
Vytvořte si nový účet. Je to snadné!
Vytvořit nový účetPřihlásit se
Máte již účet? Zde se přihlaste.
Přihlásit se