YPO Odesláno 28. července Nahlásit Odesláno 28. července A to se tak jmenuje podle Kolína nebo Cologne?
marecenator Odesláno 31. července Nahlásit Odesláno 31. července V 27. 7. 2025 v 19:46, Frantik napsal: Nevim jak jsem bez toho mohl bejt. Dnes to dorucil postak. 20 let si holim hlavu a taky nechapu, jak jsem bez toho mohl zit. Za ty prachy perfektni vec 1
ivan_989 Odesláno před 15 hodinami Nahlásit Odesláno před 15 hodinami Celý život som sa holil gillete mach3 turbo, ale jak starnem a meni sa mi zdravotný stav, moje roztrasene ruky to uz prestávajú zvládať. Elektrický strojček som v živote nepoužil, ale asi sa tomu nevyhnem. Na trhu je toho kopa, a fakt neviem, kde začať vyberať. Poradíte mi prosím? Predstavujem si nieco take, ze: - dokáže ma to oholiť do hladka, nenosím fúzy ani nic nekonturujem, proste oholiť . - gillete staci ked použijem raz za 3-4 dni, zvládal by to aj nejaký stroj v takejto frekvencii? (Zarastam skôr menej ako viac, na hustý plnovous určite nemam, tie 3-4 dni su tak cca 3mm) - vyžaduje si to minimálnu údržbu (rozoberanie, čistenie, netuším ci a co este) Moc ďakujem za každú radu.
juk Odesláno před 12 hodinami Nahlásit Odesláno před 12 hodinami před 2 hodinami, ivan_989 napsal: Celý život som sa holil gillete mach3 turbo, ale jak starnem a meni sa mi zdravotný stav, moje roztrasene ruky to uz prestávajú zvládať. Elektrický strojček som v živote nepoužil, ale asi sa tomu nevyhnem. Na trhu je toho kopa, a fakt neviem, kde začať vyberať. Poradíte mi prosím? Predstavujem si nieco take, ze: - dokáže ma to oholiť do hladka, nenosím fúzy ani nic nekonturujem, proste oholiť . - gillete staci ked použijem raz za 3-4 dni, zvládal by to aj nejaký stroj v takejto frekvencii? (Zarastam skôr menej ako viac, na hustý plnovous určite nemam, tie 3-4 dni su tak cca 3mm) - vyžaduje si to minimálnu údržbu (rozoberanie, čistenie, netuším ci a co este) Moc ďakujem za každú radu. Stručně moje osobní zkušenost. Koupit ten nejlevnější z nejvyšší řady. Pak je to o subjektivním pocitu. Čistí se to všechno stejně. Vysypat, vyfoukat / vymést kartáčkem, opláchnout pod vodou, osušit. Případně do nabíjecí/čistící stanice. Planžetový Braun: Těžší, bytelnější, oholí víc do hladka, bere dobře spíš kratší vousy, je hlučnější, vibrace můžou být pro někoho nepříjemné. Frézkový Philips: Lehčí, působí víc plastově, oholí o fous hůř, lépe bere delší vousy, je tišší, frézky se jen točí - nedrnčí. 1
AlfGS Odesláno před 12 hodinami Nahlásit Odesláno před 12 hodinami Ja uz asi 3. rok One Blade od Philipsu.Byl to dárek od Ježucha tak to "musím" používat.Ale jako nestežuju si.
juk Odesláno před 12 hodinami Nahlásit Odesláno před 12 hodinami Oholení břity s pěnou "na mokro" je, dle mé zkušenosti, víc do hladka, než jakýkoliv elektrický strojek. Líp se mi holí elektrikou po sprše, když jsou vousy měkčí, než někdy během dne. Ale chce to vyzkoušet. Moderní elektrické holící strojky umožňují holení i ve sprše pod vodou, případně s pěnou. Ale nezkoušel jsem, tak nevím.
Ušák_linn Odesláno před 10 hodinami Nahlásit Odesláno před 10 hodinami 2 hours ago, AlfGS said: Ja uz asi 3. rok One Blade od Philipsu.Byl to dárek od Ježucha tak to "musím" používat.Ale jako nestežuju si. Teď budu řešit něco takového cestovního jako je oneblade, ale ten prý neumí holit do hladka. Ovšem přátelé říkají, že je to přijatelné. Máš k tomu nějaký postřeh?
Peto86 Odesláno před 49 minutami Nahlásit Odesláno před 49 minutami před 14 hodinami, ivan_989 napsal: Celý život som sa holil gillete mach3 turbo, ale jak starnem a meni sa mi zdravotný stav, moje roztrasene ruky to uz prestávajú zvládať. Elektrický strojček som v živote nepoužil, ale asi sa tomu nevyhnem. Na trhu je toho kopa, a fakt neviem, kde začať vyberať. Poradíte mi prosím? Predstavujem si nieco take, ze: - dokáže ma to oholiť do hladka, nenosím fúzy ani nic nekonturujem, proste oholiť . - gillete staci ked použijem raz za 3-4 dni, zvládal by to aj nejaký stroj v takejto frekvencii? (Zarastam skôr menej ako viac, na hustý plnovous určite nemam, tie 3-4 dni su tak cca 3mm) - vyžaduje si to minimálnu údržbu (rozoberanie, čistenie, netuším ci a co este) Moc ďakujem za každú radu. Ahoj, už som to tu kedysi písal. Po rokoch holenia na mokro (Fusion, “bagr”, britva) som si z časových dôvodov kúpil elektriku. Braun Series 9 Pro+. Teraz sú to dva roky, čo ho mám a som viac, než spokojný. Pocitovo to nie je ako holenie na mokro, ale výsledok hodnotím tak na 95 %. Momentálne ho môžeš v akcii kúpiť za cca 7 kKč, možno aj menej. Sú rôzne verzie podľa príslušenstva. Určite si kúp ten s čistiacou stanicou, stojí to za to, aj keď náplne nie sú najlacnejšie. Uvažoval som aj nad niektorým z lepších Philips frézkových, ale nepáčila sa mi možnosť iba indikčného nabíjania. Možno ale od tej doby majú aj niečo iné. Sú ale trochu drahšie, než Braun. Mimochodom, strojčeky zo Series 9 aj brity sú stále vyrobené v Nemecku. Tak snáď Ti to pomôže pri rozhodovaní .
Doporučené příspěvky
Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.
Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat
Vytvořit účet
Vytvořte si nový účet. Je to snadné!
Vytvořit nový účetPřihlásit se
Máte již účet? Zde se přihlaste.
Přihlásit se