Moty Odesláno 7. března 2014 Nahlásit Odesláno 7. března 2014 Me dneska prisel 89 Grande a je to ideál:-) Zaslano iPhonem za použití Madly a Ťapiny
Návštěvník cecil Odesláno 8. března 2014 Nahlásit Odesláno 8. března 2014 Pánové máte někdo zkušenost s Parker 99r nebo Parker 98r? vypadají moc dobře budou to pěkné macky a líbí se mi i 94r,má moc pěkné zdobení.
patriknapr Odesláno 12. března 2014 Nahlásit Odesláno 12. března 2014 Tak balíček je doma. Večer vyzkouším. Doufám, že si neuříznu uší)))
patriknapr Odesláno 12. března 2014 Nahlásit Odesláno 12. března 2014 Dovolím si napsat pár bezprostředních poznatků a dojmů z holení strojkem Muhle 89 a žiletkami Feather. Dnes mi přišel z obchodu upravse.cz objednaný strojek a pár dalších drobností. Hned co jsem přišel domů jsem nevydržel a otestoval jsem, jak se s ním holí.Krom toho, že jsem se neřízl a oholení nebylo takzvaně fik fik jako od předchozího wilkinsonu, tak jsem nadmíru spokojen. Strojek budu používat primárně na holení hlavy. Vlasy jsou oproti vousům měkčí zato rychleji zanášejí jakýkoliv strojek, což u dejme tomu pětidenních vlasů je celkem problém. Po nanesení pěny (zatím jsem si nepořídil ani mýdlo ani štětku) a po pár tazích strojkem jsem byl velice mile překvapen nad čistotou oholení a nezanášení holítka. Zatím jsem se nedovolil oholit po slepu a byl jsem opatrnější než obvykle, ovšem na celé oholení stačí méně tahů takže podráždění pokožky je menší.Velikost strojku jsem zvolik klasiku 89 a i když nemám strovnání s modelem grande tak strojek se mi pohodlně drží v jakémkoliv úchopu. Možná bych jen vytknul menší zdrsnění na místě úchopu, takže strojek v ruce klouzavější. Takže děkuji všem zde za jejich rady a poznatky, které mi pomohly ve výběru. Mimochodem to tonikum na vousy je velice příjemná záležitost ))
Lion Odesláno 12. března 2014 Nahlásit Odesláno 12. března 2014 mě došel balíček taky dneska... Perma Sharp super, mejdlo super, jezevec z DM super i kamenec super akorát asi budu potřebovat větší zrcadlo, zabírá to moc místa
Filip.J Odesláno 12. března 2014 Nahlásit Odesláno 12. března 2014 Taky jsem řešil Muehle, ale když jsem viděl, že si ho tady pořizují všichni, řekl jsem si "Ne!" Takže dnes mi dorazilo tohle: Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím. Report z prvního holení dodám asap.
Lion Odesláno 12. března 2014 Nahlásit Odesláno 12. března 2014 (upraveno) jsme jim měli dát echo, třeba by byla sleva Upraveno 12. března 2014 uživatelem Lion
Návštěvník cecil Odesláno 13. března 2014 Nahlásit Odesláno 13. března 2014 Tak mne dnes dorazil motýlkový Parker 99r,110gr ,nekde se uvádí 100 ale převážil jsem jej.Je ale velmi příjemný a zpracování je velice slušné,ne ale takové jako u Muhle.Jak holí nevím zítra jej odzkouším s Pherma S,zatím jen na nej velmi pozitivní recenze.Je levnější než strojky Muhle nebo EJ ale zpracování je prý velmi podobné Merkur strojkům.
Marty35 Odesláno 13. března 2014 Nahlásit Odesláno 13. března 2014 Taky jsem řešil Muehle, ale když jsem viděl, že si ho tady pořizují všichni, řekl jsem si "Ne!" Takže dnes mi dorazilo tohle: Report z prvního holení dodám asap. Neklouže ten Jagger v ruce? Podle fotky má ten strojek hladkou rukojeť, tak by mě zajímalo jak se s ním pracuje... Já šel do klasiky Mühle r89, drží se mi skvěle, to jemné zdrsnění se mi zdá dostačující. Ale nemám s čím srovnávat, klasický strojek jsem používal naposled snad na vojně... Ale díky tomuhle vláknu už pro mě není holení nutné zlo, naopak rituál, na který se těším. ;-) Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím.
Návštěvník cecil Odesláno 13. března 2014 Nahlásit Odesláno 13. března 2014 Tak jsem vyzkoušel tento nový strojek fa.Parker model 99r.Motýlkové uchycení žiletky.Dal jsem Pherma sharp a krém používám Taylor of Bond str.Štětka Muhle HJM jezevec.Musím říci že holí jinak než Muhle 89r grand,ale velmi dobře a přesně.Zpracování samotného strojku je velmi pěkné ale o třídu níže než Muhle.Je to pořádná váha 110gr a krásně se drží.Není agresivní ale ani jemný a myslím že je ideální volbou pro začátečníka.Navíc stál i s poštou 30eur..foto:google Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím. Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím. Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím.
Filip.J Odesláno 13. března 2014 Nahlásit Odesláno 13. března 2014 Takže mám čerstvě oholen svůj čtyřdenní vous, nežinýroval jsem se a vzal to jako vždycky - jednou po srsti, napodruhé proti srsti a pryč od toho. Když se hodně snažím, tak si po tváři dokážu přejet rukou tak, aby mě na ní sem tam nějaký vous zaškrábal, ale to přičítám spíš těm vousům, jejich kvalita i kvantita opravdu vynahrazuje můj chybějící porost na horní půlce hlavy. S žiletkou Feather v tom strojku se s ním holí opravdu lehce, nijak to netahá, po dlouhých letech jsem si nemusel vybírat, jestli chci mít krk do hladka nebo nepodřený. Wilkinson je proti tomu opravdu rašple. Jo a v ruce mi strojek neklouže, je přiměřeně těžký a po tváři ho stačí vést, na holení není potřeba žádná síla, takže nemá proč v ruce klouzat. A hladká rukojeť se taky dobře čistí.Za mě má tahle sestava 5 hvězdiček
ggrand Odesláno 13. března 2014 Nahlásit Odesláno 13. března 2014 Mám rád, když je strojek čistý. Bohužel systém otvíracích dvířek nejde udržet v takové čistotě jako 3 dílné strojky. Teoreticky by tento systém měl být i méně spolehlivý, ale když vidím, kolik Gillette staříků se dožilo dneška, včetně mého ze 78. roku, tak to asi neplatí. Zajímalo by mě, jak se takové strojky vyrovnají s pádem. Většina 3 dílných se nenávratně rozpadne, protože závit je jejich Achylovou patou.
Návštěvník cecil Odesláno 14. března 2014 Nahlásit Odesláno 14. března 2014 Asi to tak bude ale vzhledem k tomu že ten Parker vyjde na cca 27-30eur tak to není taková tragédie.A je fakt že za ty peníze je velice bytelný a pěkný..Navíc s phermama holí parádně.Toto je mé současné holení,je tam ten Parker v porovnáni s Muhle 89r grande.. Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím. Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím.
patriknapr Odesláno 14. března 2014 Nahlásit Odesláno 14. března 2014 cecil ... jak jsi spokojený s tím krémem po holení? Mám ho taky v merku. A nevím zda pro uklidnění pokožky po holení koupit pudr a nebo tento krém.
Návštěvník cecil Odesláno 14. března 2014 Nahlásit Odesláno 14. března 2014 Myslím že je velmi dobrý,příjemně chladí a voní po mentolu.Jeho součástí je i kokosový olej.Dobřese roztírá a rychle uklidnuje podráždění.Co ale vyhovuje jednomu nemusí druhému vůbec,je treba to zkusit..S pudry nemám zkušenost vůbec a asi bych si žádný nekoupil..
Návštěvník cecil Odesláno 14. března 2014 Nahlásit Odesláno 14. března 2014 Ja k tomu mam nejakou antipatii,jako kdybych se pudroval jako baba.Nejlepe kolinskou a pak ten balzám.
simon_magus Odesláno 14. března 2014 Nahlásit Odesláno 14. března 2014 na holeni nemam cas ... doporucite nekdo strojek na rychle zastrihnuti a la 1denni strniste?
patriknapr Odesláno 14. března 2014 Nahlásit Odesláno 14. března 2014 já jsem kupoval tento a jsem max spokojen. Má, pokud to říkám dobře, elektromagnetickej výkyv, který se používá v profesionálních strojcích, takže subjektivně nedělá takový bordel a dle slov prodavače v podstatě se tam není co porouchat oproti běžným strojkům. http://www.holici-strojky.com/?page=shop/flypage&product_id=1768&category_id=b416826e36678f55da23c3c819969e9c&
simon_magus Odesláno 14. března 2014 Nahlásit Odesláno 14. března 2014 obcas tim vezmu i detem hlavu ... kluci ... a za 500 se obavam, ze to bude slabe, jako soucasny Phillips
Doporučené příspěvky
Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.
Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat
Vytvořit účet
Vytvořte si nový účet. Je to snadné!
Vytvořit nový účetPřihlásit se
Máte již účet? Zde se přihlaste.
Přihlásit se