Bobisky Odesláno 6. září 2016 Nahlásit Sdílet Odesláno 6. září 2016 To Roman P. Tak po dlouhém průzkumu na netu jsem se rozhodl zakoupit Panasonic ES-LV95-S803. Nyní už je novější generace, ale to už je cena 10 tis. Tento se už dá těžko sehnat, Alza má jednoho rozbaleného a já zakoupil na panashop.cz (když se zaregistruješ, tak máš pak 5% slevu a dostaneš se na 5.975,- Sice jsem i tak překročil svůj limit, ale doufám, že pár let nebudu muset nic řešit. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
RomanP Odesláno 6. září 2016 Nahlásit Sdílet Odesláno 6. září 2016 Někde ho zkouknu. Já bohužel dost používám i ten výsuvný zastřihovač. Někdy jen ten a tak musí něco vydržet. Porovnám to s nějakým Braunem a uvidím. Dík za tip. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Bobisky Odesláno 7. září 2016 Nahlásit Sdílet Odesláno 7. září 2016 Dnes by měl dorazit, tak večer vyzkouším a dám vědět. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Bobisky Odesláno 8. září 2016 Nahlásit Sdílet Odesláno 8. září 2016 Tak Panasonic odzkoušen a spokojenost. Kvalita holení stejná jako u Brauna, ale za kratší dobu, takže kůže není podrážděná. Zatím jsem zkoušel na sucho, časem zkusím i mokré holení. Výsuvná lišta je užší než měl Braun, ale ostrá jak ..., hned jsem se s ní řízl :-) Překvapilo mě, že nebyl skoro žádný bordel cca 90% zůstalo ve strojku. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
RomanP Odesláno 8. září 2016 Nahlásit Sdílet Odesláno 8. září 2016 Hmm, takže dobrý. Já jak o tom přemýšlím, tak se dost často holím jen nahrubo takovým zastřihovačem a tak se mi do strojku nechce dávat tyhle peníze a to mě přivádí na myšlenku netrvat na řadě 7 co mám teď a koupit Brauna 5 nějak do 4000,-Jen nevím, v čem jsou mezi nimi rozdíly. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Sorbus Odesláno 9. září 2016 Nahlásit Sdílet Odesláno 9. září 2016 Panasonic používám už léta na mokré holení. Mám citlivou pokožku a k suchému holení už bych se nevrátil. Bohužel na mých tvrdých vousech se strojek brzy ztupí. Chce to dobré holicí mýdlo, častěji kápnout olej a občas vyměnit planžetu a břity. Přesto mi nic jiného než vysokorychlostní Panasonic do koupelny nesmí (kromě ručního strojku a žiletek Feather). Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
bohus76 Odesláno 9. září 2016 Nahlásit Sdílet Odesláno 9. září 2016 Jsem rád Sorbusi,že sem tam nakoukneš,dej nějakou fotku Tvého vybavení,mýdel a tak. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Sorbus Odesláno 9. září 2016 Nahlásit Sdílet Odesláno 9. září 2016 Delší dobu jsem různě experimentoval, až jsem se v mýdlech ustálil na červeném Proraso krému před holením a červeném Proraso krému na holení. K tomu Mühle porcelánový hrníček na ušlehání pěny (skvělá věc) a Mühle Sandalwood balzám po holení. Tuhle kombinaci používám jak s žiletkami, tak s Panasonicem. Na focení tahle fádní kombinace není, ale jsou to spolehliví pracanti Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
ggrand Odesláno 9. září 2016 Nahlásit Sdílet Odesláno 9. září 2016 Delší dobu jsem různě experimentoval, až jsem se v mýdlech ustálil na červeném Proraso krému před holením a červeném Proraso krému na holení. K tomu Mühle porcelánový hrníček na ušlehání pěny (skvělá věc) a Mühle Sandalwood balzám po holení. Tuhle kombinaci používám jak s žiletkami, tak s Panasonicem. Na focení tahle fádní kombinace není, ale jsou to spolehliví pracanti Co si představit pod pojmem experimentoval? Cos zkoušel? Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Koza_c Odesláno 9. září 2016 Nahlásit Sdílet Odesláno 9. září 2016 Da se snim holit i treba ve sprse, kdyz se clovek sprchuje nebo se muze namocit jen holici hlava.Diky ta info.Tak Panasonic odzkoušen a spokojenost. Kvalita holení stejná jako u Brauna, ale za kratší dobu, takže kůže není podrážděná. Zatím jsem zkoušel na sucho, časem zkusím i mokré holení. Výsuvná lišta je užší než měl Braun, ale ostrá jak ..., hned jsem se s ní řízl :-) Překvapilo mě, že nebyl skoro žádný bordel cca 90% zůstalo ve strojku. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
bohus76 Odesláno 10. září 2016 Nahlásit Sdílet Odesláno 10. září 2016 Mě mýdlo Mühle sedí velmi dobře,je takové "mastnější" dobře drží na hubě a i aromatizace je fajn.Dostal jsem se k Dusy kabinet,odrazuje mne ta růžová aromatisace ,ještě jsem jej ani k vůli tomu nezkusil.Jinak mám základní štětku Mühle a žiletky Astry či Feather /ty bych potřeboval dokoupit,pokud by se toho někdo ujal/.Rád bych zkusil i mýdlo Le Pere Lucien,je to pro mne takový "svatý grál" mezi mýdly. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Liqid Odesláno 10. září 2016 Nahlásit Sdílet Odesláno 10. září 2016 Já mám momentálně rozdělan Barbus a nějak to neubývá, ale jsem s ním celkem spokojen. Jen by mohl lépe vonět. Jak dlouho vám vydrží jedno mýdlo? Holím se jednou týdně, tak mám krabičku asi na pár let Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
bohus76 Odesláno 10. září 2016 Nahlásit Sdílet Odesláno 10. září 2016 Mno,pár mýdel mám,presne jak jsi řekl,na pár let,mozna jedno desetiletí vydržím :-) Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Sorbus Odesláno 10. září 2016 Nahlásit Sdílet Odesláno 10. září 2016 Co si představit pod pojmem experimentoval? Cos zkoušel? Žádné závratné množství značek, ale postupně jsem si vyzkoušel prakticky vše od Proraso, Mühle, Tayloru a Osmo. S červeným Proraso jsem spokojený nejvíc a tak jsem u něj už zůstal. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Bobisky Odesláno 11. září 2016 Nahlásit Sdílet Odesláno 11. září 2016 Da se snim holit i treba ve sprse, kdyz se clovek sprchuje nebo se muze namocit jen holici hlava.Diky ta info.Ahoj, dá se je to uvedeno i v návodu. Odesláno z mého D5503 pomocí Tapatalk Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
RomanP Odesláno 18. září 2016 Nahlásit Sdílet Odesláno 18. září 2016 Koupil jsem nakonec Brauna 5-5040s. Ten narozdíl od 5030 umožňuje holení pod vodou, což asi nevyužiju, ale můžu to zkusit.První dojmy supr. Je to výrazný posun i při srovnání s řadou 7, kterou už mám opravdu asi 8-9 let. Snad vydrží totéž. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Wagoneer Odesláno 11. října 2016 Nahlásit Sdílet Odesláno 11. října 2016 Vznáším prosbu na olomoučáky - minulý týden jsem se chtěl zastavit pro nové žiletky v prodejně, kde jsem kupoval první výbavu. Bylo to u železáren v bývalém Idopu. Teď je ale barák zavŕený a nemůžu si vzpomenout na název prodejce, takže web nepomohl. Poradíte kam přesídlili? Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Xenomorfus Odesláno 14. října 2016 Nahlásit Sdílet Odesláno 14. října 2016 Holeni zabere 3350 hodin zivota....Jasny duvod, proc se stat vousacem.... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
vladacr Odesláno 14. října 2016 Nahlásit Sdílet Odesláno 14. října 2016 A co teprve stříhání ??. Vous je ale parádní Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
kdojinej Odesláno 15. října 2016 Nahlásit Sdílet Odesláno 15. října 2016 Nacelnik vikingu... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.
Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat
Vytvořit účet
Vytvořte si nový účet. Je to snadné!
Vytvořit nový účetPřihlásit se
Máte již účet? Zde se přihlaste.
Přihlásit se