spineshank Odesláno 19. ledna 2011 Nahlásit Sdílet Odesláno 19. ledna 2011 žiletky jsou super,nejen že líp holí ale taky stojí pár kaček Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
dagou Odesláno 19. ledna 2011 Nahlásit Sdílet Odesláno 19. ledna 2011 ja se od vanoc secu nadhernym nerezovym solingenem na ziletky,je pekelne tezky a masivni....jo a pred tim me ocucha jezevec...takovy ritual :-) zvazoval jsem britvu....ale na tu se svet rychle toci.....:-) Břitva je bezpečnější než bazmek na žiletky A rozhodně to nesežere moc času... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Apep Odesláno 21. ledna 2011 Nahlásit Sdílet Odesláno 21. ledna 2011 Od 14let Barbus pena + ruc.hol.strojek a Astra ziletky. Obcas Braun hol.strojek Braun 9595. Ahoj, máš k tomu jistě i tu dobíjecí a čistící stanici - funguje ti to závěrečné sušení? Asi musím počkat až na konec toho čistícího procesu, viď? Udělal jsem si s tímhle strojkem radost, jen doufám, že nebude nějaká starost Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Hellé Odesláno 21. ledna 2011 Nahlásit Sdílet Odesláno 21. ledna 2011 Gilette Venus + epilator Philips...au Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
spineshank Odesláno 21. ledna 2011 Nahlásit Sdílet Odesláno 21. ledna 2011 Gilette Venus + epilator Philips...au to asi na vousa nebude že? Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Hellé Odesláno 21. ledna 2011 Nahlásit Sdílet Odesláno 21. ledna 2011 no este to tak.....s chlpami bojujem od krku nizsie . Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
spineshank Odesláno 21. ledna 2011 Nahlásit Sdílet Odesláno 21. ledna 2011 no este to tak.....s chlpami bojujem od krku nizsie . nějakej spec.tvar v konečné fázi oholení je?? Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Hellé Odesláno 21. ledna 2011 Nahlásit Sdílet Odesláno 21. ledna 2011 nie si nejaky zvedavy prilis?myslis nieco take ako tvar hodinoveho cifernika??? Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
JDenver Odesláno 21. ledna 2011 Nahlásit Sdílet Odesláno 21. ledna 2011 to asi na vousa nebude že? Opravdu není. Má nejdražší mě jednou z legrace vyhecovala abych to zkusil. Já blbec! Ve chvíli kdy se mi ten ďábelský nástroj dotkl ksichtu jsem myslel že vys**u čerta. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Ruda Odesláno 21. ledna 2011 Nahlásit Sdílet Odesláno 21. ledna 2011 Fotřík používal tohle Astra je tragická. Mě vydržela žiletka tak 2 až 3 oholení a pak začala tahat. Zjistil jsem, že žiletky byly vyrobené v Rusku. Žiletky Wilkinson za ty samé peníze jsou pravý opak. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
spineshank Odesláno 21. ledna 2011 Nahlásit Sdílet Odesláno 21. ledna 2011 nie si nejaky zvedavy prilis? myslis nieco take ako tvar hodinoveho cifernika??? no trošku zvědavej jsem,jsem jen chlap to víš Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
little_w Odesláno 21. ledna 2011 Nahlásit Sdílet Odesláno 21. ledna 2011 Astra je tragická. Mě vydržela žiletka tak 2 až 3 oholení a pak začala tahat. Zjistil jsem, že žiletky byly vyrobené v Rusku. Žiletky Wilkinson za ty samé peníze jsou pravý opak. To jako ze nejdriv zacnou tahat a potom vydrzi tak 2 az 3 oholeni? Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
spineshank Odesláno 21. ledna 2011 Nahlásit Sdílet Odesláno 21. ledna 2011 Astra je tragická. Mě vydržela žiletka tak 2 až 3 oholení a pak začala tahat. Zjistil jsem, že žiletky byly vyrobené v Rusku. Žiletky Wilkinson za ty samé peníze jsou pravý opak. no jak která serie,používám Astry i Wilkinsony a někdy mám pocity z obou značek stejný Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Apep Odesláno 21. ledna 2011 Nahlásit Sdílet Odesláno 21. ledna 2011 (upraveno) Jinak já mám už asi třetím rokem Brauna serie 7 s tím pařezem na nabíjení, propláchnutí a vysušení... ... včil sem dostal Brauna[/b], ale stejně dycky musím dodělávat Mach 3, hlavně na čelisti... Víc hlav, víc rozumu, za chvíli už půjdu z práce, zapíná se tedy to vysoušení u Brauna série 7 automaticky na závěr toho čištění? Díky Upraveno 21. ledna 2011 uživatelem Apep Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Ruda Odesláno 21. ledna 2011 Nahlásit Sdílet Odesláno 21. ledna 2011 To jako ze nejdriv zacnou tahat a potom vydrzi tak 2 az 3 oholeni? Blbě napsáno Žiletky Wilkinson jsou dost ostrý i po celkem vysokým počtu holení (většinou holím už pěkný strniště) Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
wolfesh Odesláno 22. ledna 2011 Nahlásit Sdílet Odesláno 22. ledna 2011 Používal jsem nějaký Gillette, ale nakonec jsem přešel na prastarý bazmek na žiletky po dědovi, protože jsem strasně línej se holit a po nějakým týdnu (nebo i víc) to dost dobře nešlo oholit. S tím jsem vcelku spokojen. K břitvě jsem ještě nedospěl, ale už jsem o tom přemýšlel... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
spineshank Odesláno 22. ledna 2011 Nahlásit Sdílet Odesláno 22. ledna 2011 jj vítej v klubu "oldskůlovejch" holičů ,naše heslo:žiletka navždycky Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Návštěvník admira Odesláno 22. ledna 2011 Nahlásit Sdílet Odesláno 22. ledna 2011 Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
spineshank Odesláno 22. ledna 2011 Nahlásit Sdílet Odesláno 22. ledna 2011 já rád toto Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Návštěvník admira Odesláno 22. ledna 2011 Nahlásit Sdílet Odesláno 22. ledna 2011 anebo RUBÍN T - voda po holení Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.
Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat
Vytvořit účet
Vytvořte si nový účet. Je to snadné!
Vytvořit nový účetPřihlásit se
Máte již účet? Zde se přihlaste.
Přihlásit se