libors Odesláno 7. září 2011 Nahlásit Odesláno 7. září 2011 Ano, odmítáme se bavit o fejcích. Prosím, Ty se o nich už také nebav, nebo dostaneš BAN. Své další dotazy dej prosím do správných vláken. Díky. OK, zkusím
mmoobbyy Odesláno 7. září 2011 Nahlásit Odesláno 7. září 2011 A TO JE ŠPATNĚ SE NĚCO DOZVĚDĚT?? Tak nevím kdo tu je primitiv??? NEKŔiČ! Není to třeba. Pochop jednu věc, neznačkové hodinky (ani jiné věci) se dají akceptovat (přijmout), ale napodobeniny, které nesou chráněnou značku a vědomě tím poškozují práva jejích majitelů, jsou nepřípustné. Kdo je tady primitiv je zřejmé....
libors Odesláno 7. září 2011 Nahlásit Odesláno 7. září 2011 NEKŔiČ! Není to třeba. Pochop jednu věc, neznačkové hodinky (ani jiné věci) se dají akceptovat (přijmout), ale napodobeniny, které nesou chráněnou značku a vědomě tím poškozují práva jejích majitelů, jsou nepřípustné. Kdo je tady primitiv je zřejmé.... Jen tak informativně se zeptám - A PROSÍM PRAVDIVOU ODPOVĚĎ - stahuješ si filmy, písníčky... z webu? Díky
Bert Odesláno 7. září 2011 Nahlásit Odesláno 7. září 2011 KONEC! Debata je zcela OT, vlákno na den zamykám. Libors: Zvaž způsob komunikace na tomto fóru.
zekon7302 Odesláno 8. září 2011 Nahlásit Odesláno 8. září 2011 úplně jsem vypadl z kontextu,jakéže to téma bylo otevřené,aha ta čína,aj to jsou hodináři,bohužel ve snaze rychle vydělat zapomenou někdy na důležitý detail,kvalitu,ne však u všeho a tak to aspon umažou na ceně takže není na co si stěžovat pokud si někdo koupi hodinky s čínskym strojkem,je jich hodně i u nás,ale to je asi o nečem jiném ve srovnání s manufakturou která má čas na kusovky,ta nemusí honit zájemce,ti musej čekat,ono dotyčný podrážděný se nemá na koho vykřičet že mu známy dovezl smetí z thajska ale uklidním tě,za těch pár korun které si za to dal tě to za chvíli přejde,naboucháš přesčasy,tvrdě ušetríš a pak si koupíš krásny stroj který budeš pořád nosit a všichni kdo ti ho zahlídnou budou na tebe ukazovat jako na snoba,takže ano takový jsou tady snobi,nemyslím si že ty krásne hodinky které vlastní a aj ty auta jak se tu už taky zminovalo dostali od manželek k svátku,jinak já se vozím v jedničkovém RS,jsem na neho pyšný,a mám čínske strojky v hodinkách,,ale šetřím a nestěžuji se,fejky sem opravdu nepatří,takže na závěr.:šetři a těš se co si za to koupíš
libors Odesláno 8. září 2011 Nahlásit Odesláno 8. září 2011 úplně jsem vypadl z kontextu,jakéže to téma bylo otevřené,aha ta čína,aj to jsou hodináři,bohužel ve snaze rychle vydělat zapomenou někdy na důležitý detail,kvalitu,ne však u všeho a tak to aspon umažou na ceně takže není na co si stěžovat pokud si někdo koupi hodinky s čínskym strojkem,je jich hodně i u nás,ale to je asi o nečem jiném ve srovnání s manufakturou která má čas na kusovky,ta nemusí honit zájemce,ti musej čekat,ono dotyčný podrážděný se nemá na koho vykřičet že mu známy dovezl smetí z thajska ale uklidním tě,za těch pár korun které si za to dal tě to za chvíli přejde,naboucháš přesčasy,tvrdě ušetríš a pak si koupíš krásny stroj který budeš pořád nosit a všichni kdo ti ho zahlídnou budou na tebe ukazovat jako na snoba,takže ano takový jsou tady snobi,nemyslím si že ty krásne hodinky které vlastní a aj ty auta jak se tu už taky zminovalo dostali od manželek k svátku,jinak já se vozím v jedničkovém RS,jsem na neho pyšný,a mám čínske strojky v hodinkách,,ale šetřím a nestěžuji se,fejky sem opravdu nepatří,takže na závěr.:šetři a těš se co si za to koupíš Díky, další konstruktivní odpověď, myslel jsem si - to není výtka na Tebe- že se tu třeba dozvím jak odhadnout (asi to úplně jednoznačně poznat není jednoduché) zda se jedná o originál či kopii. Vím z vlastní zkušenosti, že třeba elektronika na Mazdu stojí v USA max 30% co u nás, proč by tedy Casia - originálky nemohly v číně stát polovinu či třetinu, Omegy, Rolexky.. je mi celkem jasné, že nejsou originály, ale přece jen jsem si myslel, že se k tomu někdo vyjádří. Bohužel v naprosté většině případů to byly jen invektivy nebo hlouposti co psali Tví kolegové. PROSTĚ JSEM SE NEDOZVĚDĚL NIC. Hezký den a díky
Viktor Odesláno 8. září 2011 Nahlásit Odesláno 8. září 2011 Hezký den a díky Děkujeme za návštěvu a sbohem.
libors Odesláno 8. září 2011 Nahlásit Odesláno 8. září 2011 Děkujeme za návštěvu a sbohem. Proč to? Já se neloučím.
Horhe Odesláno 8. září 2011 Nahlásit Odesláno 8. září 2011 Achjo, ty tady radši furt budeš brečet kvůli fejkům, než tě vyloženě někdo pošle do (_!_) nebo dostaneš banán, místo toho abys tady něco početl. Konkrétně na fake Casio je tady specializovaný vlákno, dokonce připíchnutý, aby to člověk nemusel hledat. Tim bych ukončil casia. Co se týče fejků obecně, názor zdejšího osazenstva je v drtivě většině takový, že jak produkt, tak majitel je zmetek, proto jsou reakce na tvé příspěvky takové jaké jsou. Co se skutečné kvality týče, je to různé. Můžeš si koupit pokovený plast s nějakou sračkou uvnitř s nápisem omega za 12 USD. To ti nevydrží možná ani první zapnutí na zápěstí. Pak jsou fejky, kde dokonce část je origo. Někdo koupí jeden originál. rozebere na tah, pouzdro, strojek a udělá z toho kusy 3. To už pak musí zkontrolovat hodinář, nebo musíš mít sám hoooooooooodně nastudováno. Takže bych ti doporučil, než zas tady budeš fňukat, kup si pár litrů vína a po večerech hodně čti, než se zas začneš tak blbě ptát. Nazdar.
libors Odesláno 8. září 2011 Nahlásit Odesláno 8. září 2011 Achjo, ty tady radši furt budeš brečet kvůli fejkům, než tě vyloženě někdo pošle do (_!_) nebo dostaneš banán, místo toho abys tady něco početl. Konkrétně na fake Casio je tady specializovaný vlákno, dokonce připíchnutý, aby to člověk nemusel hledat. Tim bych ukončil casia. Co se týče fejků obecně, názor zdejšího osazenstva je v drtivě většině takový, že jak produkt, tak majitel je zmetek, proto jsou reakce na tvé příspěvky takové jaké jsou. Co se skutečné kvality týče, je to různé. Můžeš si koupit pokovený plast s nějakou sračkou uvnitř s nápisem omega za 12 USD. To ti nevydrží možná ani první zapnutí na zápěstí. Pak jsou fejky, kde dokonce část je origo. Někdo koupí jeden originál. rozebere na tah, pouzdro, strojek a udělá z toho kusy 3. To už pak musí zkontrolovat hodinář, nebo musíš mít sám hoooooooooodně nastudováno. Takže bych ti doporučil, než zas tady budeš fňukat, kup si pár litrů vína a po večerech hodně čti, než se zas začneš tak blbě ptát. Nazdar. Zase alespoň částečně odpověď kde jsem se něco dozvěděl, díky za link na Casia, jinak jsem si docela dobře početl (když jsem se zvolna smířil s tím, že tady se nic nedozvím) tady http://www.dfens-cz.com/view.php?cisloclanku=2011061906 není to stránka o fake, tak doufám, že nebudu zase sprdnut. Jen bych ještě uvedl na pravou míru - nebrečel jsem - ani slza neskanula, jen jsem se pokoušel zde něco dozvědět a šlo to docela ztuha. Díky
libors Odesláno 8. září 2011 Nahlásit Odesláno 8. září 2011 Zase alespoň částečně odpověď kde jsem se něco dozvěděl, díky za link na Casia, jinak jsem si docela dobře početl (když jsem se zvolna smířil s tím, že tady se nic nedozvím) tady http://www.dfens-cz.com/view.php?cisloclanku=2011061906 není to stránka o fake, tak doufám, že nebudu zase sprdnut. Jen bych ještě uvedl na pravou míru - nebrečel jsem - ani slza neskanula, jen jsem se pokoušel zde něco dozvědět a šlo to docela ztuha. Díky Vlákno je úzce specializovaný na G-Shock, o EDIFICE (který by mě zajímaly) tam není ani slovo,že by se nefejkovaly? díky
Horhe Odesláno 8. září 2011 Nahlásit Odesláno 8. září 2011 Dost toho najde třeba gůgl, nebo i hledání vpravo nahoře, ale chápu, čekat na odpověď je pohodlnější. EDIFICE
libors Odesláno 8. září 2011 Nahlásit Odesláno 8. září 2011 Dost toho najde třeba gůgl, nebo i hledání vpravo nahoře, ale chápu, čekat na odpověď je pohodlnější. EDIFICE Nepochybně to je pohodlnější, ale ač se to nezdá jsem s tím strávil už docela dost času, díky za vlákno
Milis Odesláno 8. září 2011 Nahlásit Odesláno 8. září 2011 Zase alespoň částečně odpověď kde jsem se něco dozvěděl, díky za link na Casia, jinak jsem si docela dobře početl (když jsem se zvolna smířil s tím, že tady se nic nedozvím) tady http://www.dfens-cz....anku=2011061906 není to stránka o fake, tak doufám, že nebudu zase sprdnut. Jen bych ještě uvedl na pravou míru - nebrečel jsem - ani slza neskanula, jen jsem se pokoušel zde něco dozvědět a šlo to docela ztuha. Díky Hele, tohle fórum asi fakt nebude pro tebe. Vrať se na d-fens a zeptej se kdyžtak tam. Tady o kradeným zboží nic nevíme a nechcem vědět, natož abychom o něm poskytovali informace kdejakýmu vidlákovi. Toho vidláka máš za ty snoby - moh bys mít aspoň trochu slušnosti a než sem začneš kydat nějaký svoje komplexy tak bys moh věnovat aspoň chvilku kontrole prostředí, do kterýho strkáš rypák.
libors Odesláno 8. září 2011 Nahlásit Odesláno 8. září 2011 Hele, tohle fórum asi fakt nebude pro tebe. Vrať se na d-fens a zeptej se kdyžtak tam. Tady o kradeným zboží nic nevíme a nechcem vědět, natož abychom o něm poskytovali informace kdejakýmu vidlákovi. Toho vidláka máš za ty snoby - moh bys mít aspoň trochu slušnosti a než sem začneš kydat nějaký svoje komplexy tak bys moh věnovat aspoň chvilku kontrole prostředí, do kterýho strkáš rypák. Ty jsi opravdu princ, původem i výchovou - už podle Tvé neurvalosti. Zadal jsem si na google - hodinky fake, mj. mi našlo výše specifikovaný článek, zdál se mi fundovaný na rozdíl od informací nškterých z vás, které měly nulovou informační hodnotu. Co je d- fens za stránky naprosto netuším a upřimně je mi to jedno. Dozvěděl jsem se toho tam víc než tady včera dvouhodinovým chatováním.
Frantik Odesláno 8. září 2011 Nahlásit Odesláno 8. září 2011 Liborku, jako snob ti říkám, bez do hajzlu, tady se neseznamis :-)
Milis Odesláno 8. září 2011 Nahlásit Odesláno 8. září 2011 Ty jsi opravdu princ, původem i výchovou - už podle Tvé neurvalosti. Zadal jsem si na google - hodinky fake, mj. mi našlo výše specifikovaný článek, zdál se mi fundovaný na rozdíl od informací nškterých z vás, které měly nulovou informační hodnotu. Co je d- fens za stránky naprosto netuším a upřimně je mi to jedno. Dozvěděl jsem se toho tam víc než tady včera dvouhodinovým chatováním. Asi bys tady neměl ztrácet čas. Tím chatováním.
libors Odesláno 8. září 2011 Nahlásit Odesláno 8. září 2011 Liborku, jako snob ti říkám, bez do hajzlu, tady se neseznamis :-) Vy tu jste téměř všichni sorta obzvlášť zdvořilých a příjemných lidí. Že by to dělalo to vlastnictví značkových hodinek??? To už je opravdu nechci!!
Doporučené příspěvky
Archivováno
Toto téma je nyní archivováno, a proto není možné odpovídat na toto téma.