Přejít na obsah

Doporučené příspěvky

• Odpovědi 105
  • Vytvořeno
  • Poslední odpověď

Uživatelé s nejvíce příspěvky v tomto témátu

Uživatelé s nejvíce příspěvky v tomto témátu

Odesláno

Já jsem zas trochu nalomenej... říkám si, proč místo těch GWM5600 nevzít něco nesolárního a že i to řízení rádiem nepotřebuju, bo mám doma meteostanici podle který seřizuju.

Tak jsem zase na začátku. Koukal jsem na G9000 Mudman, klasika... nebo nějaký jiný zajímavý tip do 150 USD ? černé, ne extrémně velké.

Odesláno

A ten teploměr mají? :)

Já možná taky místo géček koupím šunty. A ty casia, co jsem se Ti snažil udat, převlíknu na gumu - vypadá to líp, než ten tah (viz příloha-koláž).

Posted Image

post-2573-053861300 1294322774.jpg

Odesláno

jsou modrý??dle fota tak vypadaj

Ne ne, jsou normálně černý, ale není to plně černá, je v ní JAKOBY perleť... display je růžovo-oranžovej. Musim říct, že snad žádná fotka, kterou jsem viděl, než jsem je koupil, nedokázala vystihnout skutečný barvy, ale skutečnost, alespoň pro mě, skvělá, je to zase něco trochu jinýho.

Pokud se nepletu, tak Frogy s timhle odstínem displaye se dělali pouze 2x v historii..

Odesláno

Eště sem uvažoval o GW-7900b, ale nakonec mě odradil ten divně zúžený řemen a taky ochranné packy pro ruku (aby netlačilo žebrování řemenu) zevnitř u dýnka. Ale ten face je parádní, všechno černé jako noc, hezké modré podsvícení, jak stvořené k hrátkám u měsíčku :D

Odesláno

miccalek : což o to, hodinky jsou to krásné, jen je škoda, že ten displej je dobrý na všechno ostatní jenom ne na odečítání kolik to ukazují hodin.

Odesláno

Martz : co se týče funkcí a userfriendly si myslím, že těžko něco přemůže G7710. Jinak černá klasika DW5600MS, pak je tu nový Jason, ale to se mi ani trošičku nelíbí

Odesláno

ggrand: 7710 jsem taky chvíli zvažoval, jsou trochu extravagantnější - ale taky dobrý tip.

tyfo: co je to za model? dobře to vypadá, dobře!

Odesláno

tyfo: co je to za model? dobře to vypadá, dobře!

Jak jsem psal Suunto Core, ty tmave Suunto Core All Black a ty svetle Suunto Core Light Green

je jich celkem bakula KLIKNI vybere si temer kazdy. Jedine z ceho mam trochu strach je ta velikost, ale uz mam naplanovanou exkurzi za clovekem co ma podobny model a vyzkousim to nazivo.

Odesláno

oproti Casio mě ty šunty už ani nepřipadaj jako hodinky,nevím proč ale do toho bych nešel :sad01_anim:

to samý jsem chtěl taky napsat :cheers:

přesně tak, šunto mohou být jakkoli namakaný, ale podle mě už to skoro nejsou hodinky, páč mi přijde, že ukazování času už není jejich priorita. nikdy jsem o nich jako o "hodinkách" ani nepřemýšlel. je to prostě malej komp na ruku.

nehledě na to, že naprostá většina jsou navíc pěkně ošklivý.

Odesláno

Suunto a Casio, to je jako srovnávat hrušky a jabka. Géčka jsou určeny především na shazování ze skal, splachování do wc a následné vylovení v septiku, kdežto u Suunta se očekává, že se budou používat na sport, takže kolo, plavání a podobné libůstky. Mám za to, že Suunta jsou funkčně vymakanější než Casia, u kterých někdy stačí jenom to, aby ukazovaly čas a nerozbily se po třetím pádu z jednoho metru.

Odesláno

Právě, já o Suunto uvažuju z toho důvodu, že hledám vhodný hodinky na outdoor (obecně turistiku), kolo a plavání/freediving.

Měření veličin nutně nepotřebuju, takže to je takové volné. Suunto vítězí funkcemi, G jsem zase nakloněn kvůli odolnosti a větší univerzálnosti. Nebude to takové divné, když si do práce k mikině vezmu G, narozdíl od Suunta...

Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.

Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat

Vytvořit účet

Vytvořte si nový účet. Je to snadné!

Vytvořit nový účet

Přihlásit se

Máte již účet? Zde se přihlaste.

Přihlásit se

• Vytvořit...