maty Odesláno 24. srpna 2010 Nahlásit Odesláno 24. srpna 2010 Ahoj, potreboval bych poradit - hledam vhodne hodinky pro mladou slecnu. Pozadavky jsou: cerny cifernik, asi datum, quartz/mechanika je jedno, ale spis na baterku, na tahu, ale mozna je i kuze, cena tak do 1700 Eur. Prvni me napadlo koupit Midsizebondovky nebo B Colt Oceane. Mate jine napady? A nejsou zminovane hodinky moc chlapsky? Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím. Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím.
gougy Odesláno 24. srpna 2010 Nahlásit Odesláno 24. srpna 2010 asi docela záleží na tom, co slečna ráda dělá a jak se u toho obléká. K róbě se mi Tvůj výběr nepozdává , spíše hardcore outdoor.
garyfisher Odesláno 24. srpna 2010 Nahlásit Odesláno 24. srpna 2010 Me se libi, jak ted nosi holky pansky hodinky na tahu. Ja bych ty svoji koupil Seamastery v plny velikosti. Dokonce jsem chtel. V prodejnim vlakne byly nedavno jedny modre v limitce. Bohuzel jsem byl pomalej.
Návštěvník Tada Odesláno 24. srpna 2010 Nahlásit Odesláno 24. srpna 2010 Já bych navýšil budget a koupil Rolexky, je to neporovnatelně lepší značka, lepší hodinařina + vypadají pro ženskou lépe. 6
maty Odesláno 25. srpna 2010 Autor Nahlásit Odesláno 25. srpna 2010 asi docela záleží na tom, co slečna ráda dělá a jak se u toho obléká. K róbě se mi Tvůj výběr nepozdává , spíše hardcore outdoor. Tak nejak normal...tu a tam dziny, nekdy kostymek, jindy plavky. Nic moc zvlastniho. Rozhodne ne hardcore outdoor Já bych navýšil budget a koupil Rolexky, je to neporovnatelně lepší značka, lepší hodinařina + vypadají pro ženskou lépe. Na Rolexky bych teda muset pritlacit docela dost. Navic se mi nepozdava, aby mlada holka mela Rolex, me to proste pripada nepatricny. Navic ji, oproti nam tady, "lepsi hodinarina" moc nezajima.
onney Odesláno 25. srpna 2010 Nahlásit Odesláno 25. srpna 2010 Taky jsem mnohokrát přemýšlel, co pro slečnu. Rozhodně bych volil bondovky. A rozhodně na tahu. Myslím si, že si je může vzít k čemukoliv (pokud nepůjdete do divadla nebo klasický koncert). Jsou to univerzální hodinky a na slečně vypadají moooooc sexy.
Martz Odesláno 25. srpna 2010 Nahlásit Odesláno 25. srpna 2010 Mojí mladé slečně se tento styl vůbec nelíbí - výrazná luneta a kovový tah. Vzhledem k tomu, že ani ta "Tvá" není fanouškem hodinařiny, bude to spíš módní doplněk, bych to s ní raději konzultoval. A nebo aspoň volit design, který funguje s tahem i s řemenem (což by ty seamastery být mohly). Ty béčka za mě ne
vraby Odesláno 25. srpna 2010 Nahlásit Odesláno 25. srpna 2010 Budeš muset se slečnou courat po obchodech s hodinkami a sledovat co se jí líbí.Pak bych něco kupoval.U ženské to není jen tak,já manželce nabízel tolik hodinek a dejme tomu z 10 byla jen pro 2.
Leviathan Odesláno 25. srpna 2010 Nahlásit Odesláno 25. srpna 2010 (upraveno) 44mm je dost na zenu, ale tieto su paradne a zaroven aj trendy...ci uz na bielej gume, alebo tahu. A zaroven su trochu ine.. Ta perlet a diamanty maju nieco do seba.Ja som skusal na ne namotat manzelku, ale neuspel som. Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím. Upraveno 25. srpna 2010 uživatelem Leviathan
kubson Odesláno 25. srpna 2010 Nahlásit Odesláno 25. srpna 2010 Navic ji, oproti nam tady, "lepsi hodinarina" moc nezajima. v tom případě bych ten budget změnil z 1700EUR na 1700CZK a za ušetřené prostředky koupil něco, co slečnu zajímá.. 1
Z. Odesláno 25. srpna 2010 Nahlásit Odesláno 25. srpna 2010 Viděl bych to podobně jako kubson. Pokud není ženská do světa hodinek aspoň trochu zasvěcená, tak hodinky v téhle cenové relaci prostě nedocení a klidně je za půl roku odloží a vymění za nějaký trendy šunt. Takže pokud jí budeš kupovat nějaké kvalitnější a dražší hodinky, tak nakonec spíš půjde o tvoje uspokojení. Ale to je samozřejmě taky legitimní důvod nákupu takových hodinek. Anebo je ta tvoje opravdu jiná. To musíš ale nejlépe odhadnout ty sám.
Gilius Odesláno 25. srpna 2010 Nahlásit Odesláno 25. srpna 2010 Koupil bych něco z lajny Baby-G a potom nechal slečnu vybrat něco,co si opravdu užije
jankoxxx Odesláno 25. srpna 2010 Nahlásit Odesláno 25. srpna 2010 skus pohladat hamilton seaview medium. maju ich v ciernej aj bielej, na tahu/gume aj kozi. ja ich planujem kupit svojej polovicke akonahle ich niekde najdem... Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím.
Hasňa Odesláno 25. srpna 2010 Nahlásit Odesláno 25. srpna 2010 Nejaky bauhaus od Nomosu? Ilustracni foto s Anteou KS. http://forum.chronomag.cz/uploads/post-606-1246345794.jpg
Churchill Odesláno 25. srpna 2010 Nahlásit Odesláno 25. srpna 2010 v tom případě bych ten budget změnil z 1700EUR na 1700CZK a za ušetřené prostředky koupil něco, co slečnu zajímá.. Naprostý souhlas, to je chození s dělem na komára
jankoxxx Odesláno 25. srpna 2010 Nahlásit Odesláno 25. srpna 2010 Naprostý souhlas, to je chození s dělem na komára tak pod tuto radu sa nepodpisujem. mozno prave tento dar prebudi v nej spiaceho chronomagora nasim poslanim je rady chronomagorov rozsirovat, nieco ako pud rozmnozovania u zombikov
mmako Odesláno 25. srpna 2010 Nahlásit Odesláno 25. srpna 2010 Pokud by to měla mít jako jediné hodinky (tj. i k džínům, i do kostýmu), tak co třeba Rado True? Něco ze série s diamanty (Jubilé) Přeci jenom - přesně to jde, není to těžké, vypadá to velmi dobře a nedá se to skoro odřít, takže vypadají pořád dobře... Diskuse, jestli je to ještě hodinařina, nechám stranou. Jo - a vejde se to do 1000EUR
Z. Odesláno 25. srpna 2010 Nahlásit Odesláno 25. srpna 2010 (upraveno) tak pod tuto radu sa nepodpisujem. mozno prave tento dar prebudi v nej spiaceho chronomagora nasim poslanim je rady chronomagorov rozsirovat, nieco ako pud rozmnozovania u zombikov Já tedy tohle poslání nepociťuji. Spíš naopak. Já zastávám názor: "Každému, co jeho jest." Kdo chce nosit laciný šunt, ať ho nosí. Kdo nemá potřebu nosit hodinky vůbec, ať je nenosí. Nemám potřebu ho přesvědčovat, že to je špatně. Špatně je podle mě někoho obracet za každou cenu na tu jedinou "pravou" víru. A kromě toho bych se nerad dočkal doby, kdy bude mít každej strejda v hospodě na ruce limitovaný Panerai nebo něco podobného a "každá blondýna" nejmíň rolexky. I když to naštěstí asi nehrozí, ať už s naší osvětou nebo bez ní... Ale jistě jsi to myslel s určitou nadsázkou, takže no offence... A nechci se dotknout ani krásných inteligentních plavovlásek s vybraným vkusem - jistě i takové jsou, možná i zde na fóru. A vůbec, sorry za OT. Podívám se radši po nějakých pěkných hodinkách pro slečnu... Edit.: Btw, ty Orisky i ty Hamiltony o pár příspěvků výš vypadají dost dobře... Upraveno 25. srpna 2010 uživatelem Z.
maty Odesláno 25. srpna 2010 Autor Nahlásit Odesláno 25. srpna 2010 No, v zasade je to tak, ze slecna vi, co je omega, Breitling, Rado, IWC, ... zna dost modelu, dokaze odhadnout cenu. Nicmene, stale je to zenska, tudiz nebude resit, jestli na strojku jsou zenevsky pruhy Samozrejme je pro ni nejdulezitejsi design. Rad bych koupil opravdu pekny darek, ktery si z jistych duvodu velmi zaslouzi. Takze tak. Zatim mi vychazi nejlepe ty bondovky, ale i Hamiltony nejsou spatny. Oris s 44 mm je trochu mimo, bohuzel.
Z. Odesláno 25. srpna 2010 Nahlásit Odesláno 25. srpna 2010 ... Oris s 44 mm je trochu mimo, bohuzel. Ty Oris Diver sedí překvapivě dobře i na slabší ruce. Mají totiž velmi specifický tvar pouzdra - 44mm je v základně, ale třeba luneta má už jen 38mm (měřen černý okraj). Navíc nožky jsou ohrnuté dolů, takže krásně kopírují tvar ruky. Třeba vyzkoušet. Já mám dost útlé zápěstí a tyhle hodinky (pánská verze) mi sedí úplně dokonale.
Doporučené příspěvky
Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.
Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat
Vytvořit účet
Vytvořte si nový účet. Je to snadné!
Vytvořit nový účetPřihlásit se
Máte již účet? Zde se přihlaste.
Přihlásit se