Popelář Odesláno 11. října 2013 Nahlásit Sdílet Odesláno 11. října 2013 Tak už jsem se dočkal, jsou to super hodinky. Koupil jsem je za 3 t. Nemá nekdo skušenosti s dobíjením akumlátoru na plnou kapacitu,zatím mám nabito na medium,chtěl bych je nabít na plno. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
tico1 Odesláno 11. října 2013 Nahlásit Sdílet Odesláno 11. října 2013 (upraveno) Hm, za 3000, celkom slušný kauf Na dobíjanie solárom nie je nijaký trik, skrátka im dopraj slnko, napr. odlož ich k oknu na parapet. Horúčavy sú ta-tam, tak ani neriskuješ, keď tam na ne zabudneš. Upraveno 11. října 2013 uživatelem tico1 Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
lucid Odesláno 11. října 2013 Nahlásit Sdílet Odesláno 11. října 2013 Tak už jsem se dočkal, jsou to super hodinky. Koupil jsem je za 3 t. Nemá nekdo skušenosti s dobíjením akumlátoru na plnou kapacitu,zatím mám nabito na medium,chtěl bych je nabít na plno.To byla ta z Aukra? Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Popelář Odesláno 12. října 2013 Nahlásit Sdílet Odesláno 12. října 2013 To byla ta z Aukra?Ano z aukra a jsem rád že nikdo jiný nepřihazoval,tak že byli za dobrou cenu.V srpnu proběhly aukrem seiko sdga001cena byla 6500 přihazoval jsem do3000t.,mají lepší akumlátor plně nabitý vydrží 9 měsíců v provozu ale jsem spokojený i s těmito které vydrží 3 měsíce. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
lucid Odesláno 12. října 2013 Nahlásit Sdílet Odesláno 12. října 2013 Původně jsem uvažoval, že přihodím, ale pak jsem to vzhledem k jiným výdajům nakonec nechal být, takže tě s pošťákem přišly jen na ty tři Prodejce začínal s cenou o 1t menší a tu za kterou si vydražil měl jako "Kup teď", pak si o hodinkách zřejmě něco přečetl více a přehodnotil to. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Popelář Odesláno 12. října 2013 Nahlásit Sdílet Odesláno 12. října 2013 Původně jsem uvažoval, že přihodím, ale pak jsem to vzhledem k jiným výdajům nakonec nechal být, takže tě s pošťákem přišly jen na ty tři Prodejce začínal s cenou o 1t menší a tu za kterou si vydražil měl jako "Kup teď", pak si o hodinkách zřejmě něco přečetl více a přehodnotil to. Dík že si nepřihodil,myslím že prodejce čekal vyšší cenu a větší zájem. Ta spona na tahu je trohu slabší,u seiko sumo je to jiné kafe, budu to ted trochu střídat.První digi jsem dostal v 15ti v 85r. První rok na učnáku, kdo je neměl jako by nebyl. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
filo-boxer Odesláno 12. října 2013 Autor Nahlásit Sdílet Odesláno 12. října 2013 Jsou fajne a za tu cenu dvojnasob, gratuluju! Diky modusu SAVE a SLEEP ti hodinky vydrzi nabite, i kdyz je nechas pul roku v supliku, takze to s temi tremi mesici to neber tak vazne. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Popelář Odesláno 13. října 2013 Nahlásit Sdílet Odesláno 13. října 2013 Jsou fajne a za tu cenu dvojnasob, gratuluju! Diky modusu SAVE a SLEEP ti hodinky vydrzi nabite, i kdyz je nechas pul roku v supliku, takze to s temi tremi mesici to neber tak vazne. IMG_4496.JPG IMG_4500.JPGDík jsem rád že s nima máš dobré zkušenosti,cenu jsem čekal tak o 1000 větší, digitálky jsou fajn a nelezou tak do peněz hlavně je ted všechny unosit,digi, seiko7002 a suma ve všední dny, orlíky, troje igeny,humberta, červený sport dvojky je toho nějak moc. A to ještě sháním seiko digy z 70- 80 let když jsem je nemohl mít za sociku. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Návštěvník Chilliluk Odesláno 13. října 2013 Nahlásit Sdílet Odesláno 13. října 2013 Ano z aukra a jsem rád že nikdo jiný nepřihazoval,tak že byli za dobrou cenu.V srpnu proběhly aukrem seiko sdga001cena byla 6500 přihazoval jsem do3000t.,mají lepší akumlátor plně nabitý vydrží 9 měsíců v provozu ale jsem spokojený i s těmito které vydrží 3 měsíce. Přísahám, že kdybych o té aukci věděl, pěkně bych ti to osolil a možná bych je měl teď doma já Jinak samozřejmě velká gratulace - jsou to jedny z nejlepších současných digi. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Popelář Odesláno 13. října 2013 Nahlásit Sdílet Odesláno 13. října 2013 To jsem měl kliku. Dík Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
filo-boxer Odesláno 19. června 2014 Autor Nahlásit Sdílet Odesláno 19. června 2014 Dnes tady mame Feiertag, tak jsem vyrazil na kolo. To jednomu vyhladne, nastesti jsem v case obeda narazil na vhodne restauracni zarizeni s peknou zahradkou. Jedno pivko, Kochkäseschnitzel und Bratkartoffeln, dobre to bylo!!! Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
filo-boxer Odesláno 19. června 2014 Autor Nahlásit Sdílet Odesláno 19. června 2014 A kdyz uz jsem je potrapil na kole, sly za odmenu i na podvecerni prochazku. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
filo-boxer Odesláno 7. září 2014 Autor Nahlásit Sdílet Odesláno 7. září 2014 Podzim klepe na dvere... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
filo-boxer Odesláno 7. září 2014 Autor Nahlásit Sdílet Odesláno 7. září 2014 Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
t2 Odesláno 7. září 2014 Nahlásit Sdílet Odesláno 7. září 2014 čupr fotky! Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
filo-boxer Odesláno 8. září 2014 Autor Nahlásit Sdílet Odesláno 8. září 2014 Diky! Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
filo-boxer Odesláno 29. ledna 2015 Autor Nahlásit Sdílet Odesláno 29. ledna 2015 Pořád mi dělají radost. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Návštěvník Chilliluk Odesláno 29. ledna 2015 Nahlásit Sdílet Odesláno 29. ledna 2015 Pořád mi dělají radost. IMG_2578.JPG ...ani se nedivím, jsou fakt pěkný...dokonce i nějaký ten šrám jim sluší Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Waya03 Odesláno 29. ledna 2015 Nahlásit Sdílet Odesláno 29. ledna 2015 Jaký máš obvod zápěstí? Sedí ti hezky. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Návštěvník LukeD Odesláno 29. ledna 2015 Nahlásit Sdílet Odesláno 29. ledna 2015 16,5 cm - viz http://forum.chronomag.cz/index.php?/topic/31540-seiko-spirit-sbpg001-power-design-project/page-2&do=findComment&comment=470655 Dnes jsem to tu komplet pročítal. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.
Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat
Vytvořit účet
Vytvořte si nový účet. Je to snadné!
Vytvořit nový účetPřihlásit se
Máte již účet? Zde se přihlaste.
Přihlásit se