Přejít na obsah

SEIKO Spirit SBPG001 Power Design Project

filo-boxer

Doporučené příspěvky

Hm, za 3000, celkom slušný kauf   :)

Na dobíjanie solárom nie je nijaký trik, skrátka im dopraj slnko, napr. odlož ich k oknu na parapet. Horúčavy sú ta-tam, tak ani neriskuješ, keď tam na ne zabudneš.

Upraveno uživatelem tico1
Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

To byla ta z Aukra?

Ano z aukra a jsem rád že nikdo jiný nepřihazoval,tak že byli za dobrou cenu.V srpnu proběhly aukrem seiko sdga001cena byla 6500 přihazoval jsem do3000t.,mají lepší akumlátor plně nabitý vydrží 9 měsíců v provozu ale jsem spokojený i s těmito které vydrží 3 měsíce.

Odkaz ke komentáři

Původně jsem uvažoval, že přihodím, ale pak jsem to vzhledem k jiným výdajům nakonec nechal být, takže tě s pošťákem přišly jen na ty tři :) Prodejce začínal s cenou o 1t menší a tu za kterou si vydražil měl jako "Kup teď", pak si o hodinkách zřejmě něco přečetl více a přehodnotil to. 

Odkaz ke komentáři

Původně jsem uvažoval, že přihodím, ale pak jsem to vzhledem k jiným výdajům nakonec nechal být, takže tě s pošťákem přišly jen na ty tři :) Prodejce začínal s cenou o 1t menší a tu za kterou si vydražil měl jako "Kup teď", pak si o hodinkách zřejmě něco přečetl více a přehodnotil to. 

Dík že si nepřihodil,myslím že prodejce čekal vyšší cenu a větší zájem. Ta spona na tahu je trohu slabší,u seiko sumo je to jiné kafe, budu to ted trochu střídat.První digi jsem dostal v 15ti  v 85r.  První rok na učnáku, kdo je neměl jako by nebyl.

Odkaz ke komentáři

Jsou fajne a za tu cenu dvojnasob, gratuluju! Diky modusu SAVE a SLEEP ti hodinky vydrzi nabite, i kdyz je nechas pul roku v supliku, takze to s temi tremi mesici to neber tak vazne.

attachicon.gifIMG_4496.JPG

attachicon.gifIMG_4500.JPG

Dík jsem rád že s nima máš dobré zkušenosti,cenu jsem čekal tak o 1000 větší, digitálky jsou fajn a nelezou tak do peněz hlavně je ted všechny unosit,digi, seiko7002 a suma ve všední dny, orlíky, troje igeny,humberta, červený sport dvojky je toho nějak moc. A to ještě sháním seiko digy z 70- 80 let když jsem je nemohl mít za sociku.

post-13762-0-01043100-1381654663_thumb.jpg

post-13762-0-53473000-1381654676_thumb.jpg

post-13762-0-01324100-1381654686_thumb.jpg

Odkaz ke komentáři

Návštěvník Chilliluk

Ano z aukra a jsem rád že nikdo jiný nepřihazoval,tak že byli za dobrou cenu.V srpnu proběhly aukrem seiko sdga001cena byla 6500 přihazoval jsem do3000t.,mají lepší akumlátor plně nabitý vydrží 9 měsíců v provozu ale jsem spokojený i s těmito které vydrží 3 měsíce.

Přísahám, že kdybych o té aukci věděl, pěkně bych ti to osolil a možná bych je měl teď doma já :D

Jinak samozřejmě velká gratulace - jsou to jedny z nejlepších současných digi.

Odkaz ke komentáři

• po měsících...
  • po měsících...
  • po měsících...

Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.

Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat

Vytvořit účet

Vytvořte si nový účet. Je to snadné!

Vytvořit nový účet

Přihlásit se

Máte již účet? Zde se přihlaste.

Přihlásit se
  • Vytvořit...