Ondraj Odesláno 20. října 2006 Nahlásit Odesláno 20. října 2006 Tak jsem včera koupil od WDW za 4500 Kč tohle. (vnitřek mám světlý) http://www.tgmywatchwinder.com/show_produc...asp?photoid=383 Hodinky jsou jako v bavlnce, jsem zatím spokojen, jen jsem se zpočátku lekl rozměrů 525*285*240. Vzadu je hlavní vypínač, a pak zvlášť pro každou plotnu. Uvnitř je otočný přepínač programů. Přepínač slouží i jako vypínač. Bál jsem se hlučnosti, ale jen nulová. Výběr je ze tří programů, nejzajímavější mi přijde 10min doleva, 10min doprava, opakování 3 hod, pak 9 hod pauza a to celé dokola. vychází to na půl dne, takže se dá zapnout tak, aby v noci nerušil a nemuselo se s ním ani manipulovat. V balení byl i hadřík na údržbu + 3 náhradní motory + šroubovák a klíč na výměnu. Napájení je 6V, zdroj na 230V byl také v balení, je možný i provoz na baterky. Jen tak to nezaplním, takže mám na dlouhou dobu vystaráno, jen ještě vybírám vhodné místo, protože pod polštář se fakt nevejde 4500 Kč je myslím slušná cena. Manželka myslela, že nesu nějakou novou mikrovlnku
Duke650 Odesláno 20. října 2006 Nahlásit Odesláno 20. října 2006 Krása.... P.S. Tři náhradní motory? Buď je výrobce rozhazovačně velkorysý nebo si je vědom jejich životnosti :-)
Ondraj Odesláno 20. října 2006 Autor Nahlásit Odesláno 20. října 2006 Krása.... P.S. Tři náhradní motory? Buď je výrobce rozhazovačně velkorysý nebo si je vědom jejich životnosti :-) Taky mě to napadlo Ale sehnat motorek by nebyl problém
roon Odesláno 20. října 2006 Nahlásit Odesláno 20. října 2006 Krása.... P.S. Tři náhradní motory? Buď je výrobce rozhazovačně velkorysý nebo si je vědom jejich životnosti :-) i pokud mají malou životnost, tak je milé, že výrobce přidal rovnou tři jinak ten WatchWinder je krásný
redd Odesláno 20. října 2006 Nahlásit Odesláno 20. října 2006 Tak teď to ještě naplň a pak to celé nafoť..
Ondraj Odesláno 20. října 2006 Autor Nahlásit Odesláno 20. října 2006 Ještě k tomu režimu grilování. na http://www.orbita.ch/index_eng.htm píšou k ETA 7750 800 otáček/den (natahuje jen v jednom směru) Takže ten program který jsem popisoval by měl tak nějak i odpovídat. WatchWinder točí 6 otáček za minutu. Takže 6x 10min + 3x do hodiny x 3 hodiny + 2x za den. 6x10x3x3x2=1080 otáček celkem/24h Udělal jsem někde chybu ?
Doporučené příspěvky
Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.
Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat
Vytvořit účet
Vytvořte si nový účet. Je to snadné!
Vytvořit nový účetPřihlásit se
Máte již účet? Zde se přihlaste.
Přihlásit se