baza Odesláno 1. září 2010 Nahlásit Sdílet Odesláno 1. září 2010 +1 Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
kilosunky Odesláno 1. září 2010 Nahlásit Sdílet Odesláno 1. září 2010 Tak mas to tam aj za mna... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
sharz Odesláno 1. září 2010 Nahlásit Sdílet Odesláno 1. září 2010 +1 ... veľa štastia. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Matthew Odesláno 1. září 2010 Autor Nahlásit Sdílet Odesláno 1. září 2010 lidi poprvý jsem se kouknul na další ceny v pořadí a na 2. místě jsou hodinky RCZ!! a to neni nereálný... v tuhle chvíli má první asi 600 hlasů a nás tu jsou tisíce!! možná bych měl vymyslet něco, čím se odvděčit, kdyby to vyšlo... třeba dar chronomagu v řádu pár stovek nebo tak něco, dobročiná aukce tady... slibuju, že pokud se přiblížíme na lepší pozice tak něco vymyslim tohle nemůže být soutěž, která přiláká tisíce zájemců, je to auto na zapůjčení na 2 dny a to vlastně neni žádný terno, když je to model, co stojí stejně jako perfektně vybavenej Golf.. soutěž končí až 1. října a to je spousta času... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Chorche Odesláno 1. září 2010 Nahlásit Sdílet Odesláno 1. září 2010 Máš tam další Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
quest987 Odesláno 1. září 2010 Nahlásit Sdílet Odesláno 1. září 2010 mas tam hlas i ode mne Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
cortes1990 Odesláno 1. září 2010 Nahlásit Sdílet Odesláno 1. září 2010 taky tak +1 Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
redd Odesláno 1. září 2010 Nahlásit Sdílet Odesláno 1. září 2010 +1 Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Cyber Odesláno 1. září 2010 Nahlásit Sdílet Odesláno 1. září 2010 65 hlas byl můj . Ať Ti to vyjde. Viděl jsem to naživo minulý týden v Italii, a je to fakt povedený auto. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
noviisek Odesláno 1. září 2010 Nahlásit Sdílet Odesláno 1. září 2010 taky přidávám hlas. Pak se stav pochlubit Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
cejny Odesláno 2. září 2010 Nahlásit Sdílet Odesláno 2. září 2010 +1 Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Diamondking Odesláno 2. září 2010 Nahlásit Sdílet Odesláno 2. září 2010 Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Alessio Odesláno 2. září 2010 Nahlásit Sdílet Odesláno 2. září 2010 No máš to tam...protože kdyby to byl ted dvousetkoňový benzin, tak to bude docela prijemný víkend Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
michal85 Odesláno 2. září 2010 Nahlásit Sdílet Odesláno 2. září 2010 +1. Držím palce ať Ti to vyjde... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Coolik Odesláno 2. září 2010 Nahlásit Sdílet Odesláno 2. září 2010 +1 Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
milda21 Odesláno 2. září 2010 Nahlásit Sdílet Odesláno 2. září 2010 +1 Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
onney Odesláno 2. září 2010 Nahlásit Sdílet Odesláno 2. září 2010 +1 a odvděč se tím, že nech hodinky hezky nafotit a hoď je sem. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
yed69 Odesláno 2. září 2010 Nahlásit Sdílet Odesláno 2. září 2010 79 byl můj Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Dantechno Odesláno 2. září 2010 Nahlásit Sdílet Odesláno 2. září 2010 RCZ vypada docela hezky - vikend s timto autem bych si take nechal libit. Musim si o nem najit vic. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Dejw Odesláno 2. září 2010 Nahlásit Sdílet Odesláno 2. září 2010 Tak už máš ode mě 81...doufám, že v případě výhry můžeme očekávat nějakou reportáž o téhle káře... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.
Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat
Vytvořit účet
Vytvořte si nový účet. Je to snadné!
Vytvořit nový účetPřihlásit se
Máte již účet? Zde se přihlaste.
Přihlásit se