padza1 Odesláno 15. října 2014 Nahlásit Odesláno 15. října 2014 Tak nevim, mám lunetu, která vypadá jako nová, orig vložka v ní drží, lepicí páska v ní není, ale na pouzdru sedí blbě, je nějak křivá a jde tím pádem obtížně nasadit i sundat.Vlož sem fotku té lunety.
xjr1 Odesláno 15. října 2014 Nahlásit Odesláno 15. října 2014 No, s focením nejsem úplně kámoš, ale saspoň pokus.
financ Odesláno 15. října 2014 Nahlásit Odesláno 15. října 2014 pokus nic moc. Původní luneta byla chromovaná, tohle vypadá na nerez. Bych si takhle tipnul, že se jedná o renovační lunetu z Eltonu.
padza1 Odesláno 15. října 2014 Nahlásit Odesláno 15. října 2014 No, s focením nejsem úplně kámoš, ale saspoň pokus.Dle mě je origo. Třeba ji máš jen trošku křivou
xjr1 Odesláno 15. října 2014 Nahlásit Odesláno 15. října 2014 Díkes za názory, ještě jí zkusím zejtra prozkoumat s lupou a za denního světla..
financ Odesláno 15. října 2014 Nahlásit Odesláno 15. října 2014 podle mě bude v pohodě, jen máš blbě ten drátek
Honza.manta Odesláno 15. října 2014 Nahlásit Odesláno 15. října 2014 Mně se taky zdá dle fotek v telefonu v pohodě. Chyba bude nejspíš v té pružině/drátku - pohrát si s ním.
xjr1 Odesláno 17. října 2014 Nahlásit Odesláno 17. října 2014 Tak jsem ji trochu srovnal, s drátkem si pohrál a už chodí hezky, třeba je fakt origo, aspoň si to budu myslet..;-)
JZED Odesláno 17. října 2014 Nahlásit Odesláno 17. října 2014 (upraveno) Jo, ta tvoje je origo. Jěště z dob svých začátků jsem si tu z Parexa objednal a stejně nakonec (naštěstí) nikam nedal. Vůbec (naštěstí) nepasuje (aspoň ta co mám já). Schválně jsem to vyfotil na starých Igenech a "mezera" je dost vidět. Jěště jsem je vyfotil všechny pohromadě (horní je parexo, prostřední starý Elton, dole nový Elton). Pak jednotlivé snímky, stará luneta, nová luneta (oboje Elton) a poslední chinaplast Parexo. Upraveno 17. října 2014 uživatelem JZED
mkshort Odesláno 11. listopadu 2014 Nahlásit Odesláno 11. listopadu 2014 Tohle je asi taky skládačka z Parexo dílů, že ano? Ciferník se zakulaceným fontem písmene "S" u nápisu SPORT a luneta.Btw ta luneta z Parexa je plastová? Viz "...poslední chinaplast Parexo." v přízpěvku od JZED.
Jeronimo Odesláno 12. listopadu 2014 Nahlásit Odesláno 12. listopadu 2014 Luneta, vložka lunety, ciferník a ručičky jsou z Parexa
prim-ky Odesláno 12. listopadu 2014 Nahlásit Odesláno 12. listopadu 2014 A korunka uzavírá celou sadu Parexo.Jen strojek,pouzdro a skl?čko (asi) bude ČSSR.
JZED Odesláno 12. listopadu 2014 Nahlásit Odesláno 12. listopadu 2014 To mkshort podle zvuku při dopadu na stůl plastová není, jen vložka. V každém případě je větší a nepasuje.
Jeronimo Odesláno 12. listopadu 2014 Nahlásit Odesláno 12. listopadu 2014 A korunka uzavírá celou sadu Parexo.Jen strojek,pouzdro a skl?čko (asi) bude ČSSR.Dal bych ruku do ohně, že je originální. Dokonce v nenošeném stavu. Hm?
padza1 Odesláno 12. listopadu 2014 Nahlásit Odesláno 12. listopadu 2014 Dal bych ruku do ohně, že je originální. Dokonce v nenošeném stavu. Hm?Jsem stejného názoru
Popelář Odesláno 12. listopadu 2014 Nahlásit Odesláno 12. listopadu 2014 Dal bych ruku do ohně, že je originální. Dokonce v nenošeném stavu. Hm?Sklíčko tam taky nepatří ,je menší, je tam velká mezera mezi sklem a lunetou.
financ Odesláno 12. listopadu 2014 Nahlásit Odesláno 12. listopadu 2014 Myslim, ze Jeronimo ma na mysli korunku. Ta je puvodni. Zbytek je srot. Sklicko neni origo a nema armovak.
Popelář Odesláno 12. listopadu 2014 Nahlásit Odesláno 12. listopadu 2014 A korunka uzavírá celou sadu Parexo.Jen strojek,pouzdro a skl?čko (asi) bude ČSSR.Korunka je originál, parexácká má menší zoubky,mám jí doma tak mohu porovnat s originálem.
mkshort Odesláno 12. listopadu 2014 Nahlásit Odesláno 12. listopadu 2014 To mkshort podle zvuku při dopadu na stůl plastová není, jen vložka. V každém případě je větší a nepasuje. Jen pro zajímavost - jak ji tedy byl onen hodinář schopen nasadit na originál pouzdro? Upravil pouzdro???
Doporučené příspěvky
Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.
Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat
Vytvořit účet
Vytvořte si nový účet. Je to snadné!
Vytvořit nový účetPřihlásit se
Máte již účet? Zde se přihlaste.
Přihlásit se